Demanda Internacional per Crim de lesa Humanitat contra els responsables d'aquesta "pandèmia"..

Published March 20, 2021

El doctor i advocat Nord-americà d'origen alemany Reiner Füellmich, presenta demanda internacional contra els planificadors d'aquesta crisi sanitària. És expert en dret internacional, casos de corrupció i dret mèdic, explica per què l'anomenada pandemia és un gegantesc escàndol.

Reiner Fuellmich ha interposat demanda criminal contra el Govern alemany i alts càrrecs de la OMS (Lothar H. Wieler i Cristian Drosten) i el seu director (Tedros Adhanom), per crims contra la humanitat.

Fuellmich explica de quina manera, per qui i com ha estat orquestrada aquesta estafa sanitària en contra de la humanitat, utilitzant l’eina dels PCR, amb la connivència de governs, indústria farmacèutica, indústria tecnològica i mitjans de comunicació, pels motius següents:

1. Pactar prèviament amb els governs, per part de la Fundació Bill & Melinda Gates i l'OMS, la compra dels PCR, com a eina de testatge d'un virus no identificat.

2. Declarar una pandèmia sobre una grip estacional, deixant morir als ancians en residències per desatenció aplicant tractaments erronis als pacients, mentre queden prohibides les autòpsies per no revelar la veritable causa de la malaltia.

3. Inocular la por a la població imposant mesures que restringeixen i eliminen tots els drets i llibertats, així com sancions i detencions.

4. Sembrar el pànic, especialment entre els nens, fent-los sentir responsables per la mort dels seus pares i avis, si no compleixen amb les mesures imposades del coronavirus.

5. Fer creure a la població que una eina com els PCR serveixen per identificar una malaltia infecciosa i contagiosa, i no és cert, perquè s'han servit d'aquesta información per poder confinar als ciutadans.

6. Perjudicar la salut i l'economia de milions de persones, per al benefici bilionari de les grans corporacions farmacèutiques.

Amb tots els fets demostrables per professionals científics, viròlegs, microbiòlegs, metges, juristes ... explica, com vol demandar als responsables per crims contra la humanitat, i com els afectats (empreses i particulars) poden demandar als responsables d'aquesta estafa orquestrada a cada país, pels danys i perjudicis soferts com a conseqüència de les mesures imposades, que han perjudicat greument les economies i la salut.

Segons Reiner Fuellmich, tots els fraus comesos per empreses alemanyes són irrisoris comparats amb el mal que ha causat i continua causant la crisi Covid-19. Aquesta crisi hauria de rebatejar-se com "l'Escàndol del Covid-19" i tots els responsables haurien de ser processats pels danys civils causats per les manipulacions i els protocols d'assaig falsificats. Per tant, una xarxa internacional d'advocats especialitzats en negocis al·legarà el major cas de danys civils de tots els temps. L'escàndol del frau de la Covid-19, s'ha convertit en el major crim contra la humanitat mai comès.

Reiner Fuellmich va expressar en un comunicat emès el 15 de febrer de 2021: Les audiències d'al voltant de 100 científics, metges, economistes i advocats de renom internacional, que han estat dutes a terme per la Comissió d'Investigació de Berlín sobre l'assumpte Covid-19, han demostrat amb una probabilitat propera a la certesa, que l'escàndol Covid-19 no va ser en cap moment una qüestió de salut. Més aviat es tractava de solidificar el poder il·legítim (il·legítim perquè es va obtenir per mètodes criminals) de la corrupta "camarilla de Davos", transferint la riquesa del poble als membres d'aquesta organització, destruint entre altres coses, les economies de les petites i mitjanes empreses. Plataformes com Amazon, Google, Uber, etc. s'estan apropiant de la seva quota de mercat i la seva riquesa.

Loading comments...