0:00 / 0:00

15 seconds

15 seconds

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ! ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...

1 year ago
12.5K

Είναι ΑΥΤΟ ακριβώς. Ότι όλα όσα ακούτε τους σοβαρούς επιστήμονες να λένε στα διάφορα, κυρίως -εννοείται- αντισυστημικά κανάλια ή τα διαβάζετε στις δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ γίνονται περιεχόμενο ΕΝΟΡΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ στην ΠΡΩΤΗ ποινική διαδικασία για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. Και ο Δημήτρης, και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ο Δημήτρης, δεν έχει να συνεισφέρει μόνο στο πρωτόκολλο του μαζικού εμβολιασμού και του σακατέματος/ξεπαστρέματος του πληθυσμού. Έχει να συνεισφέρει ΚΑΙ στο πρωτόκολλο του θανάτου... ΠΑΜΕ, επιστήμονες !

5 Comments

  • 0/2000
  • Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που ζήσαμε τόσα χρόνια. Η πλάνη που υπέπεσαν πάρα πολλοί αλλά και όσοι απειλήθηκαν με απολύσεις και άλλους εκβιασμούς για να εμβολιαστούν, μόνο με τη σύσταση ειδικού δικαστηρίου που θα οδηγηθούν όλοι όσοι στήριξαν αυτό το δολοφονικό έργο, θα αισθανθούμε ότι θα δικαιωθούμε τιμωρώντας όλα αυτά τα καθάρματα.

    3 likes
  • https://nikosantoniadis.tv/2024/02/05/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%cf%83%ce%b5-%ce%b3%ce%bb%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-fake-news-%ce%b2/

    2 likes
  • Στο σημείο που γίνεται λόγος για τους χιλιάδες νεκρούς "στα αζήτητα", πιστεύω πως, εκτός από τη μέση ηλικία, θα έπρεπε να αναφερθεί και το εξής, το οποίο ενταφιάζει αυτήν την "καραμέλα". Πρώτα πρώτα υπάρχει η ξεδιάντροπη ομολογία των τηλεμαιντανών, οι οποίοι έχουν πιάσει στασίδι στα βοθροκάναλα, ότι ούτε λίγο ούτε πολύ βάφτιζαν θανάτους ΑΠΟ κόβιντ τον οποιονδήποτε ο οποίος είχε ένα θετικό τεστ, ανεξαρτήτως της πραγματικής αιτίας θανάτου. Προσθέστε τώρα και το ότι ,όσον αφορά τα τεστ, τα μεν ράπιντ δίνουν στις περισσότερες περιπτώσεις ψευδώς θετικό αποτέλεσμα τα δε μοριακά, με τον τρόπο που εκτελούνταν (υπερβολικός αριθμός κύκλων ενίσχυσης), έβγαζαν κάποιον θετικόν ακόμη και για ιώσεις που είχε περάσει στην προηγούμενή του ζωή, που λέει κι ο λόγος, είναι άγνωστο το πόσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πέθαναν από τον κόβιντ και σίγουρα είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που δείχνουν τα "επίσημα" στοιχεία. Για να μην αναφέρουμε και αυτούς που πέθαναν στα νοσοκομεία από κακομεταχείριση και που, όσο κι αν κάποιοι "ρομαντικοί" το αμφισβητούν, υπάρχουν πλέον αμέτρητες ονομαστικές καταγγελίες και μάρτυρες, που αποδεικνύουν αυτή τη φριχτή αλήθεια.

    2 likes