Παναγία η Πατριώτισσα στο Πεντάγωνο-Икона Божьей Матери Патриотки «да будет едино» в Пентагоне
Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντάνασσας στο Πεντάγωνο, εψάλλησαν την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου οι πρώτοι χαιρετισμοί κατά την υποδοχή της μοναδικής σημειολογικής και συμβολικά εικόνας, της Παναγίας “Ίνα ώσιν εν” της Πατριώτισσας.
Την ημέρα που στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας οι δύο νέοι αρχηγοί της αεροπορίας και του Στρατού αναλάμβαναν τα καθήκοντά τους, η Στρατιωτική χορωδία του Πενταγώνου έψαλλε στην Αρχιστράτηγο Παναγία “Τη Υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια”.
Η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων εκπροσωπήθηκε απ’ τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχο κ.Αλέξανδρο Θεοδοσίου.
Η όλη υποδοχή της εικόνας εκτελέστηκε με διαταγές των ΥΠ.ΕΘ.Α κ.Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΕΘΑ κ.Μιχάλη Κωσταράκου.
Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μοζαμβίκης (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ.Ιωάννης, ο Δ/ντης της Στρατιωτικής Δ/νσης Ιερέων του ΓΕΣ Συνταγματάρχης π.Νικόλαος Γουρδούπης και ο Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης π.Γεώργιος Αλευράς.
Πλήθος κόσμου, ένστολοι και πολιτικό προσωπικό του ΥΕΘΑ, προσκύνησε την εικόνα της ενότητας και της πατρίδας. Επόμενο σταθμός της εικόνας ο Ιερός Ναός της Παναγίας της Σουμελά στο Δήμο Αχαρνών και Θρακομακεδόνων την Κυριακή της Ορθοδοξίας 1η Μαρτίου.
-
1:46:37
Game On!
5 hours ago $2.51 earnedPUMP THE BRAKES! Checking Today's Sports Betting Lines!
19.9K1 -
1:27:21
Redacted News
4 hours agoBREAKING! SOMETHING BIG IS HAPPENING AT THE CIA AND FBI RIGHT NOW, AS KASH PATEL CLEANS HOUSE
142K189 -
1:08:28
In The Litter Box w/ Jewels & Catturd
1 day agoCrenshaw Threatens Tucker | In the Litter Box w/ Jewels & Catturd – Ep. 749 – 2/25/2025
77.7K46 -
44:57
Standpoint with Gabe Groisman
1 day agoWill Byron Donalds Run for Florida Governor? With Congressman Byron Donalds
35.1K6 -
1:06:25
Savanah Hernandez
4 hours agoEXPOSED: FBI destroys evidence as NSA’s LGBTQ sex chats get leaked?!
53.8K23 -
1:59:58
Revenge of the Cis
6 hours agoEpisode 1452: Hindsight
49.7K7 -
1:20:35
Awaken With JP
8 hours agoCrenshaw Threatens to Kill Tucker and Other Wild Happenings - LIES Ep 80
115K71 -
1:32:19
Russell Brand
6 hours agoBREAK BREAD EP. 15 - LECRAE
121K10 -
1:37:26
The Officer Tatum
7 hours agoLIVE Rachel Maddow, Don Lemon MELTDOWN Over Joy Reid's FIRING! + More Ep 68
77K37 -
1:11:24
The Gateway Pundit
5 hours agoEpstein & JFK Files BLOCKED: Luna’s SHOCKING Clash with Pam Bondi! | Elijah Schaffer & Jim Hoft
138K47