86 לידות שקטות ב-6 חודשים כל האמהות היו מחוסנות במלואן | ד"ר דניאל נאגאסה

2 years ago
1.62K

כפי שפרסמנו קודם לכן ריק ניקולס לא היה האדם היחיד שהעלה חששות לגבי הלידות השקטות שדווחו באונטריו. בחודש שעבר, ד"ר דניאל נאגאסה, רופא בקולומביה הבריטית שספג אש מוועדות הביקורת על כך שטיפל בחולי קורונה בתרופה שעלולה להציל חיים אך מדוכאת בכוונה, איברמקטין, אמר בראיון כי היו 86 לידות שקטות ב"נשים מחוסנות במלואן" בווטרלו, אונטריו, בתקופה של שישה חודשים. הוא גם דיווח על עלייה דרמטית דומה בקולומביה הבריטית - 13 לידות שקטות תוך 24 שעות על פי עדויות של דולות ממקור ראשון.
לפי ד"ר נאגאסה 86 לידות מת במהלך שישה חודשים הן עלייה מדהימה בהשוואה ל"חמש או שש" לידות שקטות צפויות המתרחשות בדרך כלל בתוך שנה שלמה באוכלוסייה בגודל של ווטרלו - זה פי 28 מהרגיל!
בעוד שפקידי הבריאות והתקשורת הממלכתית הקנדית חברו יחד כדי להכחיש את הטענות שהחיסונים עלולים להיות לא בטוחים לנשים בהריון, בוגר המכון הטכנולוגי של מסצ'וסטס (MIT) סטיב קירש, יזם טכנולוגי ומייסד הקרן לטיפול בקורונה (CETF), הביעה ספקנות למה שמכונה "בדיקת העובדות" שנעשתה על ידי תאגיד השידור הקנדי (CBC).
המחקר אליו התייחס ה-CBC הוא מ-New England Journal of Medicine (NEJM). עם זאת, כפי שציין קירש, המחקר מתייחס להפלות, לא ללידות שקטות, ובזמן המחקר, רוב הנשים עדיין היו בהריון ורק לאחרונה חוסנו. יתרה מכך, המחקר מודה שאמנם לא מצאו מיד סיכון מוגבר להפלה בקרב המחוסנים, אך המחקר מציין כי "נתוני הבטיחות על חיסון הקורונה במהלך ההריון נותרו מוגבלים".
"המחקרים שצוטטו בבדיקת העובדות אינם מוכיחים כלל את עמדתם לגבי לידות שקטות לאמהות מחוסנות! הם מניחים שאף אחד לא הולך ללחוץ ולקורא את המחקרים האלו ולהשוות אותם לקביעה (לידות שקטות, אמהות מחוסנות). זה מאוד מטעה, אבל נראה שלכתב לא היה אכפת", כתב קירש. "אולי עדיף לבודקי העובדות האלה להציג את הציטוט המדויק ואז להראות את ההוכחה שהם טועים. בדיקת עובדות זו אינה עושה דבר מכל זה. האם אתם מופתעים?"
"ומה עם המחקר של NEJM בנושא? ובכן, בזמן שנכתב, זה היה מוקדם מדי לדעת את תוצאות ההריונות מכיוון שרבות מהנשים רק חוסנו. המחקר היה צריך להסתיים עד עכשיו, אבל אנחנו שומעים רק צרצרים לגבי מה היו התוצאות הסופיות של המחקר. מעניין למה זה? האם מישהו יודע?" שאל קירש.
ד"ר נאגאסה ממשיך לדון בפעולות שניתן לנקוט כדי להילחם בדיכוי הנתונים הציבוריים הללו על ידי פקידי ממשלה ובריאות הציבור. מגיע לנו לקבל את המידע - יש לנו את הזכות ‫לכל המידע ולכל הפרטים אמר ד"ר נאגאסה אנחנו לא צריכים לבקש מאיזה מנהל רשות או שר בריאות לקבל את הנתונים ‫המידע הזה הוא שלנו.

לאתר - https://sites.google.com/view/itistimetorisup

לטלגרם - https://bit.ly/3ga8mCv

Loading comments...