Premium Only Content

אייס קיוב | לא מתחסן - גם לא במחיר של 9$ מיליון | THR
אייס קיוב (Ice Cube) יוצא מהקומדיה "לעזאזל, ממש לא!" לאחר שדחה את החיסון נגד קורונה.
השחקן והראפר לוהק לככב בתפקיד בסרט של חברת סוני (Sony) לצד ג'ק בלאק (Jack Black) על סט הצילומים בהוואי, בקומדיה שחבר להפקתה עוד ביוני. אייס קיוב סירב כאמור, לבקשת ההפקה שדרשה להתחסן "או ש...", והראפר-שחקן בחר לוותר על חוזה בשווי 9 מיליון דולר.
אייס קיוב ונציגיו לא הגיבו בפומבי על סוגיית החיסון, אולם לא ברור אם הוא "ער" באמת, או שמא שלילת האוטונומיה על גופו פשוט חצתה מבחינתו קו אדום.
על פי "הרולינג סטון", אייס קיוב תמך ברשתות החברתיות בעטיית מסכות מתחילת הקורונה, והוציא חולצות שלו עוטה מסכת פנים כדי לגייס כספים לעובדי שירותי הבריאות. אייס קיוב תרם בעבר 2,000 מסכות פנים לקולג' באוקלהומה, וצולם לעתים קרובות כשהוא עוטה מסכות פנים במהלך טורניר הכדורסל "Big3" (3-3 שחקנים).
ויחד עם זאת, נוכח הכפייה הוא בחר לומר למפיקים "לעזאזל, ממש לא!".
בסוף הכתבה ב-THR, מדווחת הכתבת כי הפור כבר נפל ולמפיקים תהיה היכולת לדרוש את התחסנותם של השחקנים באופן שמעוגן בחוזה.
לא כל הכוכבים שנגעו בזוהר ההוליוודי מקבלים זאת בהכנעה בין אם הם ידעו או לא ידעו למה הם נכנסים. אייס קיוב מצטרף לניקי מינאז' (Nicki Minaj) שהודיע בחודש שעבר מול עשרות אלפי צופים שמגיע לנו לדעת מה יש בחיסונים ומה אנו מזריקים לגופינו כדי שנוכל לתת הסכמתינו מדעת. ובתגובה התקשורת באצילות המאופיינת לה החלה לאיים עליה ועל משפחתה והיא פרסמה את צילומי המסך של ההודעות גם כן.
האם הם מתעוררים ומבינים על איזה חוזים חתמו? בכל מקרה יהיה מעניין, תחזיקו חזק!
מאת: ארינה ברבא
-
2:29
NTD HEBREW
3 years agoאלמנתו של מקאפי: הוא לא התאבד
62 -
4:05
NTD HEBREW
3 years agoיום השנה לטבח הסטודנטים, השנה גם הונג קונג כבר לא חופשית
13 -
3:12
NTD HEBREW
3 years ago $0.01 earnedמורה שדיבר נגד ריבוי מינים זכה ל-10 מיליון צפיות
50 -
4:49
NTD HEBREW
3 years ago $0.03 earnedפרופסור בהרווארד: ילדים לא צריכים להתחסן
225 -
2:24
NTD HEBREW
3 years ago $0.01 earnedביידן באו"ם: דיפלומטיה! לא כוח צבאי
26 -
3:44:43
ZWOGs
8 hours ago🔴LIVE IN 1440p! - FiveM Fridays!! GTAV RP!! | Dwindle Digby | - Come Hang Out!
20.5K -
2:05:43
TimcastIRL
10 hours agoTrump Admin Notifies Congress USAID Is CLOSED, Fires EVERYONE, ITS OVER w/Dan Holloway | Timcast IRL
221K161 -
51:18
Man in America
14 hours agoClear Skies Coming? States Rally to Ban Geoengineering as RFK Jr. Calls Out ‘Toxic Dousing'
44.4K92 -
2:22:55
BlackDiamondGunsandGear
15 hours agoThe time is NOW! / EDC / Preps / Load Out
20.2K -
7:15:16
AirCondaTv Gaming
10 hours ago $0.69 earnedR.E.P.O. - Tonigth's Gonna Be a Good Night (Collab)
16.2K