אי אפשר לרדוף אחרי אחרי הווריאנטים לנצח | ד"ר ריאן קול | חלק 2

2 years ago
1.45K

ד"ר ריאן קול (Ryan Cole) הופיע בערוץ חופש הבריאות באיידהו (Health Freedom Idaho), בחלק זה ד"ר ריאן מתמקד בנושא הזריקה ווריאנט הדלתא לדעתו זאת טיפשות מחפירה להכריח אנשים לזריקה עבור נגיף של שנה שעברה, זה כבר לא הזן מווהאן זה ווריאנט דלתא כעת. ומה שחשוב לו לציין בנודע לווריאנט דלתא הוא מה שאתם לא שומעים עליו: ווריאנט "דלתא הוא נגיף פחות מזיק,‫ כן, הוא בהחלט מתפשט מהר יותר, אבל הוא פחות ארסי". אם מסתכלים ‫על הנתונים מתוך הודו המספרים הגולמיים שלהם של ‫זיהומים ואשפוז ומוות נראים כגבוהים, ‫אבל מבחינה סטטיסטית שיעור המוות שלהם ‫היה שביעית מזה של העולם המערבי. ‫שזה חדשות טובות וירוסים רוכשים ‫מוטציות מיטיבות עם הזמן [הם נחלשים בכדי להתפשט יותר אך לא להרוג את המארח שלהם אחרת הם לא יכלו להתפשט] תופעה זאת נקראת "מולר ראצ'ט" (Muller's Ratchet).
הוא מציין שכרגע בבריטניה ‫ישנם כ-15,000 מקרי התפרצות ‫מתועדים ביום במחוסנים ‫על ידי וריאנט דלתא. הוא אומר כי אם כרגע הזריקות הללו היו צריכות לקבל אישור חירום לווריאנט דלתא, הן לא היו מקבלות את האישור כי הן לא עומדות במודל הסטטיסטי שבו מקבלים אישור חירום וזה כאשר אנו רואים את ‫הנתונים הללו מתוך ישראל.
הוא טוען שאנו משמיטים את העובדה ‫שחסינות טבעית כבר ‫משתרעת בכל המדינה, על בסיס ניסיון שלו במעבדה ‫עבור כל מספר מקרים שהם מתעדים, ‫יש מספר רב של אנשים ‫שהיה להם את הזיהום. הוא טוען כי הכמות העצומה של ‫תופעות הלוואי שאנו רואים ‫הם אנשים שנדבקו בנגיף ‫ומקבלים זריקה בזמן שהם נגועים ‫ואז הנוגדנים שהם מייצרים ‫תוקפים את האיברים שבגופכם. ‫כמו כן אלו שכבר רכשו ‫חסינות כנגד הקורונה ומקבלים את הזריקה ‫הם מגדילים פעמים רבות ‫את הסיכון לתופעות לוואי - וזה מכניס את המערכת החיסונית ‫שלהם להיפר תגובה חיסונית. הוא מספר על מחקר שיצא מישראל ‫שהראה שבמקרי התפרצות ‫באלו שכבר חלו ב-SARS-CoV-2 ‫ובעלי חסינות טבעית ‫לעומת אלו שקיבלו את החיסון ‫שיעור ההדבקות החוזרות ונשנות ‫בקרב בעלי חסינות טבעית ‫היה שמונה אלפיות האחוז ‫של הדבקות מחדש בנגיף, ‫המחוסנים קיבלו קיבלו את זן ‫הדלתא ואת הנגיף הזה ‫בשיעור גבוה פי שבעה ‫מאלו שחסינים באופן טבעי. ‫זה בבירור מצביע על כך שחסינות ‫טבעית היא חסינות חזקה יותר ‫מאשר חסינות מהחיסון.
הוא מסביר כי זה נחשב מחיסון "דולף" [דהיינו שאינו מונע את התפשטות הפתוגן, הוא אינו מונע ב100% ויש דליפות של הנגיף] ‫זה לא חיסון שמעקר את הנגיף מלהתרבות לכן ‫זה לא נותן לכם חסינות ‫אתם עדיין יכול לחלות בקורונה. מחוסנים עדיין יכולים להידבק ‫בנגיף ועדיין יכולים להפיץ את הנגיף, על פי נתונים מבריטניה ‫לפחות 25% מהמחוסנים ‫הללו עדיין מפיצים את הנגיף.
‫אז אנו מנסים לכפות על אנשים ‫להשתתף בניסוי עם "חיסונים מחקריים" עבור נגיף מלפני שנה ‫כנגד זן חדש שיצא כעת.
אנחנו לא יכולים לרדוף אחרי הווריאנטים איזה זן הבא בתור אולי עד סוף השנה אנחנו ‫נהיה בזן זטא של הנגיף, מה שכן עלינו לעשות זה להתמקד בטיפול מוקדם של הנגיף הזה. הוא יעיל ‫והוא זמין באופן נרחב והוא זול ‫וזה גנרי. הוא אינו מאושר מהסיבה הפשוטה שאם היה טיפול עבור הנגיף הזה‫ הם לא יכולים לקבל ‫הרשאה לחיסונים הללו נקודה, הוא אומר כי זה מצויין בבירור באישור החירום: אתם לא יכולים לאשר ‫את החיסונים המחקריים הללו ‫אם יש טיפול יעיל לנגיף זה.
הוא ועוד רבים מעמיתיו עבדו על טיפולים מוקדמים עבור הנגיף הזה,
ד"ר פיטר מק'קולו התמקד בטיפול מוקדם שיעור התמותה בקבוצה שלו ובאלו ‫מאיתנו שהשתמשו בפרוטוקול מק'קולו ‫נמוכים ב-86% מבבתי החולים, ‫86% נמוך יותר.
המחקר של ד"ר קרוואלו הראה ‫מניעה של 100% להידבקות ב-SARS-CoV-2 ‫במטופלים שהיו בטיפול מניעתי ‫של איברמקטין (Ivermectin) [למולקולה של האיברמקטין יש 22 מנגנוני פעולה ‫כנגד SARS-CoV-2. ‫יש 7 או 8 מנגנונים אנטי ויראליים ‫ויש לה מספר רב של מנגנוני מודיפיקצייה חיסונית ‫(שינוי לאחר תעתוק של מרכיבי מערכת החיסון)] המחקר בעובדי בריאות שבמשך חודשיים ‫נטלו איברמקטין פעם בשבוע ‫800 אנשים ו-0 חלו קורונה. ‫בקבוצת הביקורת של הפלסבו שמנתה 400 איש ‫57% בקבוצת הפלסבו חלו בקורונה. ‫זה עד כמה יעילה איברמקטין במניעת ‫הדבקות ב-SARS-CoV-2 במסגרת בית החולים. ‫החיסונים הללו.
אתם לא יכולים לטעון ‫את זה עבור החיסונים הללו, הם טוענים ‫ליעילות בין 90%-95% ‫מה שזה באמת ‫זה הפחתת סיכון, ‫הסיכון היחסי שלכם, הוא מאשים את ה-FDA בכך שהם אפשרו להם לא להעביר את המספרים ‫להפחתת הסיכון מוחלטת את ה-ARR. ‫כך שלמעשה לוקח 120 אנשים ‫שיקבלו שתי זריקות ‫בכדי להפחית את ‫הסימפטומים בחולה אחד. אבל מתוך 120 הללו כמה אנשים ‫יסתיימו עם מחלה אוטואימונית ‫שנתיים - שלוש בהמשך הדרך? ‫כמה בסופו של דבר יחלו בסרטן ‫שנתיים - שלוש בהמשך הדרך ‫או ארבע או חמש שנים? אנחנו לא יודעים.

Loading comments...