Наслідок Бергольєвої трансформації Церкви через FS – недійсність Літургії

11 hours ago
8

Дивіться це відео також на: https://vkpatriarhat.org/naslidok-transformatsii/

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП https://bit.ly/3PJeqlG

Церква має дві складові, обидві засновані Христом: видиму і невидиму, тобто духовну. Важливою є духовна. Це означає внутрішнє з’єднання з Христом через апостольську віру. Для спасіння недостатньо бути лише членом видимої структури Церкви.
Таїнства єпископа чи священника-апостата є недійсними, бо 1) він не є в Христовій Церкві і не з’єднаний з Христом; 2) він не має Христового Духа, а без Святого Духа Таїнства не звершуються.
На єпископа і священника, який перебуває в єдності з відступником Бергольйо, падає Божа анатема, тобто виключення з містичного Христового тіла. Така особа вже не є членом Христової Церкви. Вона залишається лише у зовнішній церковній організації, яку сьогодні помилково називають Католицькою Церквою. Цей апостат у Святій Літургії вже недійсно звершує консекрацію.
Церква Бергольйо не є Христовою Церквою, і як поза Церквою Христовою немає спасіння, так поза Церквою Христовою не діють Таїнства. Extra Ecclesiam nulla salus (nullа Sacramentum) – поза Церквою немає спасіння (немає Таїнств).
Є єресі, які хоча порушують католицьку доктрину, але не саму суть християнства. Такі єресі не спричиняють апостазії. Однак існують доктринальні та моральні єресі, які порушують саму суть християнства, наприклад, порушення віри в Божество чи людськість Ісуса Христа або порушення віри у Пресвяту Трійцю. До цього належить і благословення гомосексуалізму, інтронізація Пачамами, посвячення сатані... Ці єресі, якщо хтось їх дотримується та навчає, спричиняють відступництво – виключення з Христової Церкви.
Правовірний священник є слугою і представником Христа (1 Кор. 1,4; 2 Кор. 5,20), alter Christоs, особливо під час консекрації та розгрішення, тобто при відпущенні гріхів. Він підкоряється волі Христа і є з нею з’єднаний.
Кожен священник, який внутрішньо з’єднаний із «Fiducia supplicans», вже не є в Христовій Церкві. Зловживаючи папською владою, Бергольйо трансформував Католицьку Церкву в антицеркву Нью-Ейдж. Це сталося 18 грудня 2023 року з виданням декларації «Fiducia supplicans».
Ісус помер на хресті за наші гріхи. Літургія є уприсутненням Христової відкупительної жертви на хресті. Під час консекрації священник виголошує слова Христа: «Це кров Моя, що за вас проливається на відпущення гріхів».
Проте Бергольйо легалізує один з найважчих гріхів. А цим не допускає спасительного покаяння, хоча й патетично про нього говорить. Священник, який з’єднаний з содомським антиєвангелієм, не може звершувати дійсну консекрацію.
У день свого воскресіння Ісус сказав апостолам: «Проповідуйте покаяння на відпущення гріхів». Однак Бергольйо бойкотує гріх та покаяння.
У Канаді лжепапа прецедентно посвятився сатані під проводом чародія. Цим публічно виявив, що не може бути головою Христової Церкви.
Відступник – це гілка, відрізана від стовбура, який є Христом. Грішник – це лише суха мертва гілка, але поки що з’єднана зі стовбуром. Тому таїнства такої особи дійсні (ex opere operato).
Однак відступник відділився від Христа і служить антихристу. Прийнявши содомське антиєвангеліє, він зрікся Христа. Такий єпископ і священник, уділяючи т.зв. Таїнства, вже не є слугою чи представником Христа, але слугою та представником антихриста.
Всі єпископи та священники церковної структури 18 грудня 2023 року через Бергольєву трансформацію Церкви потрапили під владу його секти. Проте у всьому світі є багато єпископів і священників, які не погоджуються з Хорхе Бергольйо та його сектою. Архиєпископ Карло Марія Вігано у своєму проголошенні з 28 червня 2024 року зазначає:
«Я переконаний, що серед єпископів і священників є чимало тих, які пережили і ще тепер переживають болючий внутрішній конфлікт, перебуваючи у розділенні: між тим, чого від них вимагає Христос-Первосвященник (і вони це знають), і між тим, що від них насильно, шантажем і погрозами вимагає той, хто представляє себе єпископом Риму.
Сьогодні, як ніколи, необхідно щоб ми, пастирі, прокинулися зі сну: «Hora est iam nos de somno surgere» («Вже пора вам прокинутися зі сну») (Рим. 13,11). Наша відповідальність перед Богом, Церквою та людськими душами вимагає від нас однозначного засудження всіх помилок і відхилень, які ми вже надто довго толерували, бо нас судитиме не Бергольйо і не світ, а наш Господь Ісус Христос. Ми будемо давати Йому звіт за кожну душу, погублену через нашу недбалість, за кожен гріх, вчинений нею через нашу вину, за кожне згіршення, на яке ми промовчали з фальшивої обережності, з прагнення спокійного життя чи з власної співвини».
Треба якнайшвидше об’єднатися і з цілими дієцезіями відділитися від Берголіанської секти! В антицеркві Бергольйо Літургія втратила сенс, і до того ж має протилежний ефект. Католиків утримують в певній формальності, щоб т.зв. виконували свій недільний обов’язок, і таким чином втягують їх під анатему і темряву прокляття (Гал. 1, 8-9). Тому віруючому краще вже не ходити на такі Літургії, вони завдають йому духовної шкоди.
Єпископи та священники, які не погоджуються з Бергольйо, але залишаються в структурі Бергольйо, рано чи пізно будуть змушені, тобто духовно зламані, щоб нарешті благословляти гріх содомії. Коли благословляється тяжкий гріх, як постановляє «Fiducia supplicans», Літургія в цій структурі повністю втратила своє значення.
Кожен священник, єпархіальний або член ордену: домініканець, францисканець, член братства св. Пія чи св. Петра, а також кожен єпископ: дієцезіальний, допоміжний чи емерит, якщо має внутрішню єдність з Хорхе Бергольйо та його «Fiducia supplicans», то перебуває під Божою анатемою (Гал. 1, 8-9) і звершує консекрацію недійсно.

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

8.07.2024

Loading comments...