ВВП: Франциск Бергольйо служить Літургію недійсно, оскільки явний єретик не є членом Церкви

4 months ago
17

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП https://bit.ly/3PJeqlG

Святий Беллармін навчає: «Навіть погані католики [тобто ті, які не є єретиками] духовно – вірою, а тілесно – визнанням віри та участю у видимих таїнствах, поєднані (з Церквою), членами якої вони є.
Таємні єретики поєднані (з Церквою) і є (її) членами, хоча тільки зовнішнім зв’язком.
І навпаки, добрі катехумени належать до Церкви лише через внутрішній зв’язок, а не зовнішній.
Проте явні єретики жодним чином не поєднані з Церквою (ні зовнішнім, ні внутрішнім)».
Звідси випливає, що коли явні єретики жодним чином, ні внутрішнім, ні зовнішнім, не поєднані з Церквою, вони відправляють Святу Літургію недійсно.
Чи є Франциск Бергольйо явним єретиком? Так. Він провокативно посвятив себе сатані та публічно пропагує скасування Божих законів і просування антизаконів содомії.
Чи тоді він відлучений від Церкви зовнішнім і внутрішнім способом? Так.
Отже, чи Хорхе Бергольйо служить Літургію дійсно? Ні. Його літургія – це просто побожний театр для обману віруючих. Він вже не є членом Церкви, а тому не може бути її главою, а також не може правосильно служити Літургію та уділяти таїнства. Це випливає з основного принципу, що єретик не є членом Церкви. Це не тільки вчення св. Белларміна, але це також вчення святих отців, які виходять із самої суті Христового вчення. Те, що стосується Бергольйо, також повною мірою стосується і його берголіанської секти, яка сьогодні окупує Церкву.
Відлучений від Церкви не може бути її главою і не може правосильно займати будь-які церковні посади. Те, що Бергольйо та його секта цього не респектують, це інша справа. Проблема в тому, що їхнє публічне відступництво респектують католики, які піддалися єресі папалатрії. Той, хто виключив себе з Церкви, не може правосильно служити Святу Літургію, тобто не може освячувати. У Православній Церкві в такій ситуації кажуть, що від єпископа чи священника відійшла Божа благодать.
Чи зобов’язані правовірні єпископи слухати розпорядження Бергольйо і підкорятися покаранням, які він накладає, таким як виключення і звільнення? Ні, єпископи не повинні підкорятися і слухати явного єретика, посвяченого сатані. На жаль, цю трагічну помилку зробив і єпископ Стрікленд. Якщо б ап. Петро послухав тогочасну ієрархію, яка забороняла апостолам проповідувати слово Боже, Церкви не було б. Апостол Петро відповів на заборони первосвященника: «Бога треба слухати більше, ніж людей» (Діян. 5,29).
Цю позицію ап. Петра треба застосовувати і щодо Бергольйо та його секти, яка окупує найвищий уряд. Кожен, хто слухає Бергольйо і підпорядковується йому, тим самим не слухає Христа і зрікається Його, свідомо чи несвідомо. І кожен, хто слухає єретика, бере участь у проклятті, яке він на себе накликав. Це абсурд, що архиєретик Бергольйо прямо скасовує Божі закони, але посилається на церковні закони, які його влаштовують. Але якщо Божі закони знищені, церковні закони вже не мають жодного обґрунтування, особливо коли ними зловживають проти самої суті вчення Христа.
Єретик служить Літургію недійсно. Ні в якому разі тут не можна говорити про правило Ecclesia supplet. Священник, який перебуває у тяжкому гріху, служить Літургію дійсно, бо він не виключив себе з Церкви через єресь, але служить негідно. Священник або єпископ, явний єретик, який виключив себе з Церкви, служить Літургію недійсно, бо єретик не є членом Церкви, як наголошує св. Беллармін і святі отці.
Щоб було ясно, необхідно знати, що кожен єпископ чи священник, який має єдність духа з берголіансько єрессю, тобто бажає легалізувати содомію і навіть благословляти ці гріховні вчинки, є очевидним єретиком, який виключив себе з Католицької Церкви і тому вже не може правосильно служити Літургію. Це чіткий лакмусовий папірець для визначення явного єретика, єпископа чи священника, від якого віруючі повинні відділитися, якщо не хочуть брати участі у його шляху бунту проти Бога, ідучи до вічної погибелі.
Зловживання папською владою змінює вчення і духа. Замість Євангелія Христа тут є содомітське антиєвангеліє, замість Духа Христа – дух антихриста. Замість шляху до спасіння – синодальний шлях, що веде до засудження.
Бергольйо систематично, зловживаючи найвищою владою, примушує кожного єпископа та кожного священника богохулити та перетворюватися на так званого прихильника ЛГБТК. Це публічний відпад, тобто відступництво від Церкви.
Бергольйо рішуче виступає за те, щоб нерозкаяні грішники, содоміти та інші ЛГБТК-особи, які живуть у публічному бунті проти Бога, приймали Святе Причастя та чинили святотатство.
«Хто їсть і п’є негідно, той осуд собі їсть і п’є» (1Кор. 11,29).
Яка суть жертви Христа на Голготі та її уприсутнення в Літургії? Ісус каже: «Це кров Моя, що за вас проливається на відпущення гріхів!». Але основною умовою відпущення гріхів, тобто нашої участі в цій жертві, є покаяння. Це означає визнати гріх і з вірою віддати його під силу Христової крові. Але потім ми повинні боротися з гріхом. Мусимо далі називати його гріхом, а не стверджувати, що у нас немає гріхів. Кардинал Мюллер, критикуючи жовтневий Синод, також викрив пропаганду явної єресі, яка стверджує абсурд, що, мовляв, Святий Дух тепер благословляє гомосексуальні акти! В Ім’я Отця і Сина, і Святого Духа у храмі благословляється сам гріх!
Бергольйо пропагує цю зневагу Христової жертви на хресті та суті Святої Літургії. Це богохульство рівнозначне оскверненню сатаністами на так званих чорних месах! На жаль, багато єпископів, священників і віруючих під впливом єресі папалатрії приймають це найбільше богохульство як нове об’явлення Святого Духа, яке нібито отримав «Святий Отець Франциск». Це божевілля було таємною програмою всього жовтневого Синоду.
Бергольйо також прагне запровадити поганські елементи в Літургію, що має поступово замінити Духа Христа духом антихриста. Запитуємо: на якому етапі цієї трансформації Літургія стане недійсною?
Кульмінацією деградації Літургії має стати запровадження свячень дияконис і священниць, а опісля єпископок. Але це буде сатанинська ієрархія і найбільша зневага Ісуса Христа та Його спасительної смерті на хресті. Літургія, пов’язана з поганськими обрядами, що вшановують демонів, де біля вівтаря замість священника стоятиме т.зв. висвячена жінка в священничих ризах, буде недійсною.
Оскільки Хорхе Бергольйо є явним єретиком, він виключений з Церкви, а тому не може бути Главою Церкви, а також не може правосильно служити Святу Літургію. Єпископи, священники і вірні не повинні його слухати і мусять відділитися від нього як від явного єретика.

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

10. 12. 2023

Loading comments...