Палестина - Колико невиних живота кошта похлепа злих?

9 months ago
37

Палестина - Колико невиних живота кошта похлепа злих?

17. октобра осванула је тужна вест да је у централном делу Појаса Газе извршен ваздушни ракетни напад на болницу Ал-Ахли. Према извештају Министарства здравља Палестине потврђено је да је више од 600 погинулих људи док је више од 900 повређено. Поред пацијената који су се лечили у овој болници, многи палестинци цивили су дошли да пронађу уточиште од ваздушних напада израелске војске. И у кругу болнице су страдали. Невини, обични људи, људи као што смо сви ми, који желе само да живе у миру и љубави, негујући своју породицу и убирајући плодове свога рада.

Злочиначки подухвати Зла и организовани покушај освајања и поробљавања света, сваког дела наше планете је у току. Годинама се отварају ратна жаришта у читавом свету и све што знамо чули смо преко медија и од оних за које је народ мислио да га представљају. А сада се све мења, јер се народи буди и не верује шта им се сервира од стране „светских моћника” преко државних медија.

Буде се народи у свим крајевима света. И колико њихове владе подржавају Израел, пробуђени народи знају истину и знају колико страдају сви поштени и невини људи на овим зараћеним територијама. Страдаjу невина, наша деца.

Драга браћо и сестре у Палестини,

Ми, народ Србије дубоко саосећамо са вама у вашем болу поводом страдања невиних људи у болници Ал-Ахил. Сви знамо да су некада постојала правила ратовања која су се поштовала. Али за ове силе Зла, она не постоје. Они немају светиње своје које гаје у срцу. Они су продали своју част и достојанство. Они су продали своју душу Сатани.

Али ми смо ту да се подржимо и држимо заједно. Наш србски народ зна колико сте пропатили и шаљемо вам љубав и подршку уз наду да ово зло престане. Што пре.

Из дана у дан страдају цивили, страдају деца. Падају разне бомбе, ракете, дронови…Пуца се у децу док играју фудбал на пољани….Ми то веома добро знамо јер се исти сценарио одвијао и одвија и на нашој територији бивше Југославије, и у Србији. И на нашем Косову и Метохији се пуцало у децу која су се само купала у реци, недалеко од својих кућа. Злочинци су кукавички пуцали деци у леђа док су се она радовала летњем распусту. И после колико година још увек се не зна ко је то учинио. Закон није стао на страну правде. Исти сценарио се и код нас дешава.

Страдање наших народа нарочито у прошлом и овом веку само је показатељ да силе Зла желе да нас у потпуности поробе и униште. Али Божја воља је та да ће и Србски и Палестински народ, заједно са свим поштеним људима из читавог света победити ово Зло и стати на страну Добра.

Драга браћо и сестре из Палестине, наш србски народ је уз вас. Политички представници наше Србије који себе тако називају и који су дали подршку Израелу у овом рату, нису наши легитимни представници. Они су смењени још 17. јуна 2020. године, јер је народ Србије основао своју слободну Привремену Скупштину народа достојног Србије. Верујемо да ће се народ пробудити и схватити шта је права истина, а искра слободе обасјати ускоро и све народе, државе и континенте наше лепе мајке Земље.

Држите се, и с вером у Створитеља нашег.

Народ Србије и Привремена Скупштина народа достојног Србије

Loading comments...