ВВП: Бергольєві брехні та маніпуляції в Лісабоні та Фатімі (2-6 серпня 2023 р.)

9 months ago
24

Дивіться це відео також на: https://chegou-a-hora.wistia.com/medias/9nv2oxezi8
https://ugetube.com/watch/k7Hsfl8vSTVXURM
https://cos.tv/videos/play/46908234078917632
https://www.bitchute.com/video/2eJ6JNqfuytd/

https://vkpatriarhat.org/berholievi-brekhni/
https://bcp-video.org/ua/berholievi-brekhni/

Підписатися на розсилку нових публікацій від ВВП https://bit.ly/3PJeqlG

Цитата Бергольйо від 3.08.2023: «...коли бачимо структуру історії про сотворення, яка є міфічною історією в справжньому значенні слова „міф”, бо „міф” — це спосіб пізнання».
Коментар: Міф у загальноприйнятому розумінні – це байка і нісенітниця, казка. Міфологія представляє нереальне. Бергольйо свідомо релятивізує віру в Бога-Творця, тобто віру, виправдану розумним пізнанням реальності, і зараховує її до сфери міфів, тобто міфології та байок. При цьому ставить під сумнів перший член «Символу віри»: «Вірую в Бога, …Творця неба і землі, всього видимого і невидимого».
Цитата Бергольйо від 2.08.2023, Лісабон: «У класичній міфології Океан є дитям неба (Урана): його неосяжність спонукає смертних піднімати свої погляди вгору і підніматися в нескінченність. Однак Океан також є дитям (матері) Землі (Геї), яка обіймає і закликає нас ніжно обійняти весь населений світ».
Коментар: За допомогою словесних маніпуляцій Бергольйо викликає симпатію до міфології, тобто до байок і відкритості на нереальність. Його мета – відкрити серця молодих людей для прийняття цієї псевдовіри, через яку поганство вшановує творіння як божество. Цим він відкидає правдиву віру в Бога-Творця і вдається до синкретизму.
Апостол цю псевдовіру засуджує і застерігає, що Бог таких людей карає. Вони впадають у моральні збочення. «Гнів Божий відкривається з неба на всяку безбожність і несправедливість людей, які правду спиняють несправедливістю… Вони замінили Божу правду на неправду і честь віддавали і служили створінню радше, ніж Творцеві… За це ж і видав їх Бог пристрастям ганебним, бо їхні жінки змінили природні вживання на протиприродні; так само і чоловіки, полишивши природні вживання з жінкою, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, чоловіки на чоловіках чинячи ганьбу (збочення)» (Рим. 1,18-27).
Цитата Бергольйо від 3.08.2023, Лісабон: «Пам’ятайте, що нам потрібна інтегральна екологія; ми повинні прислухатися до страждань планети».
Коментар: Напередодні Бергольйо стверджував, що Океан є дитям матері-землі (Геї). Ця його двозначна термінологія має на меті замінити ясні правди християнства, пов’язані з вірою та мораллю, поганськими міфами, і водночас просунути цю міфологію у Святу Літургію. Він вже намагався зробити це на Синоді про Амазонію. Там він також проповідував т.зв. екологічну конверсію, яка означає об’єднання з т.зв. територіальними демонами на даній території.
Цього року за його таємним дорученням один із його послідовників у Мексиці підготував і просунув т.зв. майський обряд Святої Літургії з поганськими елементами. Так званий принципал (яким може бути і жінка) та обкурювач у певних частинах Літургії можуть бути важливішими, ніж священник. Взагалі існує питання, чи це святотатство, чи вже повне вигнання Святого Духа, а отже така псевдолітургія є недійсною. Послідовник Бергольйо потім маніпулював й іншими мексиканськими єпископами, і вони бездумно, не усвідомлюючи трагічних наслідків, схвалили йому цю сатанізацію Літургії. Тепер вони повинні покаятися, інакше на них лягає кара екскомуніки, виключення з Церкви!
Цитата Бергольйо від 2.08.2023, Лісабон: «Прошу, не робіть з Церкви митницю... Ні. Це не Церква. Праведники і грішники, добрі і злі: всі, всі, всі».
Коментар: Хто це говорить і з якою метою? Це говорить недійсний папа Франциск, який заперечив усі основні фундаменти віри, які забезпечують спасіння. Цим він накликав на себе Божу анатему, прокляття і виключення з Церкви. Зрозуміло, що той, хто є виключений з Церкви за злочини проти Бога і Церкви, не може бути намісником Ісуса Христа. Він є окупантом, який зловживає католицьким менталітетом сліпого послуху папі, однак це суперечить Божому Об’явленню. «Хто б проповідував інше євангеліє, навіть якщо б це був ангел з неба, хай буде проклятий, анатема – виключений» (Гал. 1,8-9).
Яка мета Бергольйо? Зловживаючи найвищою владою, він хоче перевести Христову Церкву до однієї сатанинської антицеркви Нью-Ейдж. Так, обманом і брехнею він хоче перетягнути туди єпископів, священників, вірних, тобто усіх, усіх, усіх. В такій псевдоцеркві вже не робиться різниці між добром і злом, праведним і неправедним. Ця секта Бергольйо веде усіх, усіх до пекла.
Цитата Бергольйо від 5.08.2023, Фатіма: «Це дім Матері, а Мати завжди має відкрите серце для всіх своїх дітей, усіх, усіх, усіх без винятку».
Коментар: Ісусова Мати саме з Фатіми усіх, усіх, усіх Своїх дітей закликає до покаяння, бо, як мати, хоче, щоб вони були спасенні. Але тут існує таїнство людської свободи, яку Бог шанує. Бог також любить усіх і хоче, щоб усі були спасенні. І саме тому треба проповідувати покаяння. Ісус, Який помер за нас усіх , усіх, знає, що Його страждання для багатьох буде даремне. І це тому, що багато людей через свою гордість не люблять і відкидають правду. Тому вони будуть навіки засуджені. Вони вирішили об’єднатися зі злом і остаточно відмовилися від покаяння. Ісусова Мати, згідно з Євангелієм, саме у Фатімі застерігає від пекла усіх, усіх Своїх дітей! Ісус також багато разів перестерігає, але цей голос Бергольйо замовчує або перекручує, щоб усі, усі, усі були обманені його суперрелігійними фразами, за якими стоїть дух антихриста, і йшли до пекла.
Цитата Бергольйо від 2.08.2023, Лісабон: «Коли церковні рухи чи єпархії... займаються прозелітизмом, це не по-християнськи. По-християнськи – це запрошувати, приймати, допомагати, але без прозелітизму».
Коментар: Бергольйо говорить тут кілька неправд і маніпуляцій. Зневажливим терміном «прозелітизм» він називає справжню місію. Ісус наказує апостолам: «Ідіть по всьому світу і проповідуйте Євангеліє усьому творінню. Хто увірує й охреститься, буде спасенний, а хто не увірує, буде засуджений» (Мр. 16,15-16). Але Бергольйо своєю демагогією справжню місію скасовує. Він замінює Євангеліє антиєвангелієм, прийманням т.зв. поганської культури і посвячуванням себе демонам. Він сам створив прецедент у Канаді під керівництвом шамана. Ця сатанізація Церкви також є суттю його Синодального шляху, що веде до вічної погибелі.

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського (Католицького) Патріархату

+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

10.08.2023

Loading comments...