Šta Želim Svom Narodu, Želim i Narodu Srbije

1 year ago
36

Представници Привремене Скупштине народа достојног Србије су посетили амбасадора Државе Палестине у Србији, Њ.Е. Мохамед Набхан-а.

Том приликом је Њ.Е. Мохамаду Набхану уручена захвалница коју је у име читавог слобдарског Србског народа уручила председница Привремене Скупштине народа достојног Србије г.ђа Оливера Илић.

Њ.Е. Мохамед Набхан је један од ретких амбасадора који савршено говори српски. Признао је да му није било тешко да то научи јер, како каже, не можете да разумете суштину менталитета ако не можете да говорите језиком једног народа. „Када сам дошао овде, прво сам почео да учим језик и историју српског народа ... Хтео сам да разумем како Срби мисле.“

На завршетку посете председница г.ђа Илић је нагласила да се нада да ће се још сусретати са амбасадором Набханом иако му престаје пословно ангажовање, јер имају исте идеје и тежње за слободом свог и свих народа.

Амбасадор Набхан је констатовао да воли Србију као и своју домовину Палестину, и да ће се често долазити у Србију, јер што жели својој домовини жели и народу Србије.

1. Оригинал видео запис-ЈУТУБ СРБИНА: https://youtu.be/THyH-pp9aN0
2. Оригинал видео запис-RUMBLE: https://rumble.com/v28isk8-ta-elim-svom-narodu-elim-i-narodu-srbije.html
3. WEB SITE SRBINA: https://srbina.com/novosti/sta-zelim-svom-narodu-zelim-i-narodu-srbije/
4. Фејсбук страница Достојни Србије: https://www.facebook.com/DostojniSrbije/videos/1339230330209472

5. Оригинал видео запис фЕЈСБУК Привремена Скупштина народа достојног Србије: https://www.facebook.com/privremenaskupstinanarodadostojnogsrbije/videos/1223858388555965

6. Оригинал видео запис ЈУТУБ Привремена Скупштина народа достојног Србије: https://youtu.be/MCmOOGuxfBY

Loading comments...