Африка-кључ за пад униполарног света

1 year ago
184

Posle Rusije, Kine i Bjelorusije Srbija u Africi
После Русије, Кине и Бјелорусије Србија у Африци

Африка постаје кључни фактор за пад униполарног света.

Министар спољних послова Русије СЕРГЕЈ ЛАВРОВ и представници Народне Републике Кине су били у посети Јужно Афричкој Републици а са циљем да ојачају већ растуће односе ове три земље.
Председник Бјелорусије Лукашенко био је у пријатељској посети Зимбабвеу.

Званично путовање доктора Душана Дунђера Афричком континенту, које је уследило одмах након посете министра Лаврова Африци, врло је важно и значајно како за Србију тако и за цео свет.
Поред заступања интереса Србског народа, Др. Дунђер је био у посети Африци и као представник Либије, као носилац агремана за војна, политичка и економска питања.

На конференцији коју је организовало Удружење Суверених Русина дате су полазне основе за будућност која се односи и на све Балканске просторе, на земље средње Европе, Русије, Украјине, Румуније.

Дат је мандат председнику Руске Федерације господину Владимиру Владимировичу Путину да врати сувереност на територији Русије и у земљама бившег СССР-а.

За враћање суверенитета свим земљама из бивше СФРЈ додељен је мандат србском вожду Душану Дунђеру у децембру 2022. године.

Предат је документ господину Лаврову, са генезом догађаја шта је све урађено у последње две године а што се односи на формирање Привремене скупштине народа Достојног Србије 16.06. 2020. године па на овамо. Након тога уследио је позив за поновну посету Русији већ средином фебруара на даље договоре и усаглашавање планова за реализацију.

Пут човечанства се неминовно креће ка достојанству, етици и бољој и светлијој будућности читавог света па тако и наших земаља.

WEB SITE SRBINA: https://srbina.com/119
Оригинал видео запис-ЈУТУБ СРБИНА: https://www.youtube.com/watch?v=a2B76OgDvmU...
Оригинал видео запис-RUMBLE:
https://rumble.com/v28f7oe-135079070.html
Фејсбук страница Достојни Србије: https://www.facebook.com/DostojniSrbije/videos/1482081642316823

Loading comments...