Juha Korhosen haastattelussa Janus putkonen

1 year ago
2.09K

Venäjän suuri uudelleenraksnnushanke Donbassissa. Aiheena myös alkavat Fennostudiot...
https://rumble.com/v1dqdj3-juha-korhosen-haastattelussa-janus-putkonen.html

Lähteestä TOKENTUBE
LIVE 26.7 KLO 19:00 Tokenin uusi tuleminen sisällöntuottajat haastiksessa

AntiMaidan 23 02 2014 Odessa against takeover by NeoNazi in Kiev
Hajoita hallitse.
Naton uusnatsit tuhoaa kansakuntia sisältäpäin.
Hajoita hallitse.
USA-Naton uusnatsit tuhoaa kansakuntia sisältäpäin.

Näistä säälimättömistä terroristien hajoittamisista on saanut kärsiä, mm.
Irak. Syyria, Libanon, Libya, Somalia, Sudan, Iran,
Afganistan. Pakistan
Vietnami, Japani, Korea, Saudi-Arabia. Jemen
Tšetšenia, Georgia, Uzbekistan, Filippiinit, Thaimaa Indonesia.
Djibouti, Etiopia, Eritrea, Kenia, Mali, Tansania, Neuvostoliitto, Jugoslavia, palsetiina, ja nyt Ukraina.

Heidän mielestä kaikki venäläiset ja heitä rakastavat, pitäis tappaa. Tätähän Nato ja sen kannattajat ovat jo vuosia tehneet ja tekee kokoajan.
He ovat valmiita pahoinpitelemään, pidättämään, kiduttamaan ja tappamaan sellaisia jotka ei tee niin kuin he haluavat. Eivät erottele lapsia tai vanhuksia, täysin sairasta toimintaa.

Katsokaa mitä tämä porukka tekee vapauden ja rauhanpuolesta marssille osallistujille, ja vanhoille mummoillekin. Siellä on netti pullollaan näitä laittomuuksia ja vakavia ihmisloukkauksia
tekevistä poliiseiksi naamioiduista aseistautuneista miehistä
mellakkavarusteissaan. Ilman lakisääteistä nimilappua, naamiot kasvoillaan. Eivät kerro nimeään, eivät vaikka kuinka kysyt. Pahoinpitelevät suurella joukolla ja tekevät laittomia pidätyksiä. Se on natoa se.

Rakkaus on tekoja. sorrettujen ystävien auttaminen ja tukeminen on ainoa tie parempaan elämään ja rauhaan.
Lännen valtamedian ja hallintojen haluttomuus sekä kyvyttömyys käsitellä Ukrainan konfliktia ja sen eskalaatiota loogisina tapahtumina hallitsevine syy-seuraus-suhteineen, on pöyristyttävää. Järjellisen tilanteen käsittelyn sijasta nojataan järjettömään tunneohjaukseen.

"UKRAINAN SOTA"
Ukrainan sota tai Donbassin sota.
Ottakaa nyt hyvät ihmiset selvää asioista ihan ite.
Älkää nyt ihmeessä luottako valtamedian utisointiin.
Anti Maydan. Ukraina. 2014
Yli 50 000 ihmistä kokoontui Sevastopolin Nahimov-aukiolle 23. helmikuuta. Mielenosoituksen aikana valittiin uusi kaupungin päällikkö ja julistettiin, että uutta fasistista hallitusta, joka otti vallan väkisin Kiovassa, ei totella. ja Ukrainassa alkoi "sisällissota" ja sitä on jatkunut näihin päiviin asti.

Helmikuun 21. päivänä Donbassin tasavaltojen johtajat kääntyivät Venäjän johtajan Vladimir Putinin puoleen vaatimalla DNR:n ja LNR:n itsenäisyyden tunnustamista. Valtionpäämies piti turvallisuusneuvoston kokouksen, jonka jälkeen hän allekirjoitti kaksi asetusta tasavaltojen tunnustamisesta. Ystävyys- ja yhteistyösopimukset allekirjoitettiin myös itsenäisten Donetskin ja Luganskin kansantasavaltojen kanssa. Valtionduuma ja liittoneuvosto ratifioivat nämä sopimukset.

DPR:n ja LPR:n johtajat vetosivat 23. helmikuuta Venäjän presidentti Vladimir Putiniin pyynnöllä auttaa torjumaan Ukrainan hyökkäystä humanitaarisen katastrofin ja siviiliuhrien estämiseksi. Helmikuun 24. päivänä Venäjän johtaja puhui kansalle ja ilmoitti aloittavansa erityisoperaation Ukrainassa Donbassin suojelemiseksi. Venäjän erikoisoperaatio on ainoa tapa pysäyttää tämä 14,000 - 15000 Donbassilaisten ihmisten kuoleman vaatinut jo 8-vuotta jatkunut kansanmurha.

"Kunnia Vladimir Vladimirovitš Putinille siitä, että hän onnistui kehittämään isänmaallisuuden ja solidaarisuuden tunteen kansan keskuudessa "länsisen imperialismin juonitteluista" huolimatta! Venäjän kansan rikkaus piilee siinä, että he onnistuivat ymmärtämään ja pelastamaan presidenttinsä."

Ajatus ydinsodasta pyörii jatkuvasti länsimaisten poliitikkojen, mutta ei venäläisten mielessä, Sergei Lavrov sanoi torstaina. "Vakuutan teille, että emme anna minkään provokaatioiden saada meidät menettämään tasapainoamme.

Mutta jos todellinen sota vapautetaan meitä vastaan, tämän täytyy olla huolissaan niille, jotka suunnittelevat tällaisia ​​suunnitelmia", hän lisäsi. Venäjällä on sotilaallinen doktriini, joka kuvaa ydinaseiden käytön parametrit ja ehdot. Siellä ei ole "eskalaatiota deeskaloinnin vuoksi", vaikka länsimaiset analyytikot väittävät muuta. Lavrovin mukaan puhe ydinsodasta on jo alkanut.

"Katso tarkkaan näitä lausuntoja ja hahmoja, jotka ovat antaneet ne.
Ensinnäkin Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg sanoi propagandaviimeissä yrittäessään saada suosion lännen radikaalimpien voimien kanssa, että kukaan ei kiellä Pohjois-Atlantin liittoa tekemästä mitä se haluaa, vaikka se yhtäkkiä päättäisi sijoittaa ydinaseita Itä-Eurooppaan.

Ensinnäkin NATO ei voi päättää, mihin ydinaseita sijoittaa. Sillä ei ole niitä. Amerikkalaiset tekevät. Stoltenbergin kommentti oli hyvin paljastava", hän huomautti. Seuraavaksi Vladimir Zelenski alkoi sanoa, että he luopuisivat velvollisuuksistaan ​​ei-ydinvaltiona ja hankkisivat ydinaseita.

"Älä unohda katsoa, ​​mitä kollegani ulkoministeri sanoi. Ranskan Jean-Yves le Drian. Hän rakastaa esittelemistä, tiedäthän. Kukko on Ranskan kansallinen symboli. Ne ovat usein ylimielisiä.
Yhdessä keskustelussaan maailman kanssa hän sanoi, että Vladimir Putinin täytyy muistaa, että Ranskalla on myös ydinaseita", ministeri jatkoi. Muistutti Lavrovia ja "suosikkinsa" lausumia.
"Äskettäin nimitetty Yhdistyneen kuningaskunnan ulkoministeri Elizabeth Truss sanoi olevansa valmis konfliktiin Naton ja Venäjän välillä",

"Huomaa, mitä "Joseph Biden" on sanonut . Kun kysyttiin, oliko olemassa mitään vaihtoehtoa nykyisille "helvetin pakotteille", hän sanoi, että kolmas maailmansota oli ainoa vaihtoehto näille pakotteille. Yleisesti ymmärretään, että kolmas maailmansota tarkoittaa ydinsotaa", Lavrov huomautti.

LISÄÄ SAMASTA AIHEESTA.

VERKKOSTUDIO Haastattelussa
Johan Bäckman 22 .29.11.2011
Verkkomedia Janus Putkonen
Venäjän presidentinhallinnon lähettämän tarkkailijaryhmän jäsenenä yli viikon ajan Syyriassa vieraillut dosentti Johan Bäckman palasi muutama päivä sitten takaisin Suomeen. Matkalla hän tapasi mm. Syyrian presidentti Assadin. Tarkkailijat havaitsivat maata kiertäessään, että tilanne Syyriassa on täysin toinen, kuin mitä lännen valtamedia sieltä uutisoi.
tokentube https://tokentube.net/v/1700147423/VERKKOSTUDIO-Haastattelussa-Johan-B%C3%A4ckman-29-11-2011
rumble
https://rumble.com/v1ht7kx-verkkostudio-haastattelussa-johan-bckman-osa-22-29-11-2011-480p.html

Raportti: Kiova helmikuussa 2014 - Johan Bäckman (RISI) - Verkkomedia.org
Dosentti Johan Bäckman kertoo omakohtaisen silminnäkijäraportin todistamastaan tilanteesta Kiovassa, "ennen sisällissodan alkamista". Bäckman vieraili Ukrainassa osana Venäjän strategisen tutkimuksen instituutin (RISI) asiantuntijaryhmää. Haastattelijana Janus Putkonen
TOKENTUBE
https://tokentube.net/v/3403779601/Raportti-Kiova-helmikuussa-2014-Johan-B-ckman-RISI-Verkkomedia-org
peertube
https://peertube.su/w/iAwKPiKjbs8WzBNpmDnZ5f

"Yö Maidanilla" - Verkkomedian videoraportti Kiovasta 30.4.2014
Vierailu Kiovan keskustan Itsenäisyys-aukiolla (Maidan) 30.4. pari tuntia sen jälkeen kun kamppailevat äärioikeistolaiset militantit olivat ottaneet väkivaltaisesti yhteen Maidanilla.
Kuvaaja: Janus Putkonen
https://youtu.be/uBWcMqvk3ro

Verkkomedia Donetskissa - terveiset 1. päivän kokemuksista 25.3.2015 - Janus Putkonen
https://youtu.be/1685j0aI8Ig

Russell “Texas” Bentley on sotilas ja sotakirjeenvaihtaja Donetskissa
(Itä-Ukraina). Hän on ollut Donbassissa joulukuusta 2014 lähtien Novorussian armeijan sotilaana palvellen Essence Of Time -taisteluyksikössä Vostokissa sekä XAH-pataljoonoissa. Russell on myös akkreditoitu sotakirjeenvaihtaja, joka tarjoaa asiallisia uutisia ja vastapropagandaa Ukrainan tilanteesta ja Ukrainan hallituksen sodasta Donbassia vastaan. Hän yrittää paljastaa Yhdysvaltojen tukeman hallinnon Kiovassa. Russell on myös Donbassin humanitaarisen avun varapuheenjohtaja , rahasto, joka on auttanut satoja syyttömiä sodan uhreja vuodesta 2015 lähtien.

Hän liittyi kanssani keskustelemaan tarinastaan ​​ja siitä, kuinka hän saapui sinne, missä hän on, sekä siitä, mitä Ukrainassa tapahtuu.
https://fos-sa.org/2022/03/04/fighting-to-liberate-ukraine/

Donbass, Donetsk. Russell Bentely ("Texas"): The break of the peace by Ukrainian army https://tokentube.net/v/2878552594/Donbass--Donetsk--Russell-Bentely---Texas---The-break-of-the-peace-by-Ukrainian-army-1-6-2015

Suomalainen naisvapaaehtoinen saapui Donetskiin - DONi & Verkkomedia - 30.9.2015
Suomalaisnainen Jaana pakkasi laukkunsa Suomesta ja tuli jäädäkseen Donetskiin. Mikä sai hänet tulemaan Donbassiin ja millaisia ​​ajatuksia konflikti Donetskissa herättää? Jaanan saapuminen mahdollistaa suomenkielisen uutistyön palautumisen Verkkomediaan ja monien järjestötöiden käynnistymisen siinä samalla. DONi uutistoimiston lehdistökeskusvastaanottoti Jaanan tervetulleeksi kasvavaan kansainvälisen vapaaehtoistyöhön ja lehdistösihteerin tehtäviin.
https://tokentube.net/v/1513604664/Suomalainen-naisvapaaehtoinen-saapui-Donetskiin---DONi---Verkkomedia---30-9-2015

Matka Helvettiin', videoraportti suomeksi Spartakista, Donetskista - DONi News, 6.3.2016 https://youtu.be/NPNgMz2L58A

Dosentti Johan Bäckman
saapui Donetskin Kansantasavallan viralliseksi vieraaksi voitonpäivän ja kansantasavallan päivän juhlallisuuksiin 9.-12.5.2016. Vierailimme yhdessä Bäckmanin kanssa Donbassin sodan etulinjoilla ja tapasimme suomalaisia vapaaehtoisia, joita palkittiin Donbassin Puolustajat -mitaleilla. Haastattelun aikana näet runsaasti taltioitua kuvamateriaalia Bäckmanin vierailun ajalta.
Toimittaja: Janus Putkonen, DONi uutiset, Verkkomedia
https://tokentube.net/v/1850116191/Verkkostudio-B%C3%A4ckman-valtiovieraana-Donbassissa--DONi-haastattelu-ja-raportti-toukokuu-2016

Videopäiväkirja tulituksen keskeltä:
"Kaksi vuotta Donbassissa", Kominternovo, 12.04.2017 sotatoimialueen mediatyössä. Mietteitä ja terveisiä suomalaisille kansantasavalloista kiivaan tulituksen keskeltä. Leikkaamaton raakavideo Janus Putkonen, Kominternovo, Donetskin Kansantasavalta.
https://youtu.be/T6ru1w6Mp0Q

LEVELI #101 I PODCAST
Vieraana Janus Putkonen, MV-median päätoimittaja,
teatteriohjaaja ja käsikirjoittaja.
Haastattelu tehty vuoden 2021 lopulla
https://rumble.com/v179dbq-leveli-101-janus-putkonen-i-podcast.html

Raportti - 'Väitetyn Venäjän hyökkäyksen etulinjassa” – Lugansk, Donbass, 15.2.2022 - Janus Putkonen
https://tokentube.net/v/3641153013/Raportti----V%C3%A4itetyn-Ven%C3%A4j%C3%A4n-hy%C3%B6kk%C3%A4yksen-etulinjassa%E2%80%9D-%E2%80%93-Lugansk--Donbass--15-2-2022---Janus-Putkonen

Tänään: Verkkostudio EXTRA - "Rintamaraportti Donbassin etulinjasta" - 18.2.2022
https://www.youtube.com/watch?v=OkqHcV-3LZ8&t=141s

Vladimir Putinin puhe Ukrainasta ja Donbassin tunnustamisesta 21 helmikuuta 2022 Suomi teksti https://rumble.com/v12x8m7-vladimir-putinin-puhe-ukrainasta-ja-donbassin-tunnustamisesta-21-helmikuuta.html

Videoraportti Luganskista 24.2.2022 - 'Venäjän tukema vastahyökkäys alkoi' - Janus Putkonen
https://tokentube.net/v/3314978567/Videoraportti-Luganskista-24-2-2022----Ven%C3%A4j%C3%A4n-tukema-vastahy%C3%B6kk%C3%A4ys-alkoi----Janus-Putkonen

Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasi duuman johdon. Putin puhui kokouksessa lännen yrityksistä tuhota Venäjän taloutta Ukrainassa meneillään olevan erikoissotaoperaation yhteydessä. Teesit: Laittomat Venäjä-pakotteet aiheuttavat meille vaikeuksia, tämä on ilmeinen tosiasia, mutta ne eivät ole ollenkaan niitä, joihin Venäjää vastaan ​​suunnatun taloudellisen iskusodan alullepanijat luottivat. Yhdysvaltojen johtama niin kutsuttu kollektiivinen länsi on ollut äärimmäisen aggressiivinen Venäjää kohtaan vuosikymmeniä. Länsi jätti huomiotta Venäjän varoitukset Naton laajentumisen mahdottomuudesta, erityisesti entisten Neuvostoliiton tasavaltojen kustannuksella. Kollektiivinen länsi käynnisti Ukrainan sodan järjestämällä ja tukemalla perustuslain vastaista aseellista vallankaappausta Ukrainassa vuonna 2014.
https://tokentube.net/v/3782598398/l%C3%A4nsi-haluaa-voittaa-ven%C3%A4j%C3%A4n-taistelukent%C3%A4ll%C3%A4-antakaa-heid%C3%A4n-yritt%C3%A4%C3%A4--Suomeksi-tekstitetty-

Päätoimittaja Janus Putkonen RT:n CrossTalk -ohjelmassa:
”Donbass on patriotismin tulivuori – Missä kaikki ratkaistaan”
Julkaistu 09.07.2022 15:57,
https://tokentube.net/v/3236455700/crosstalk-russia-west-split-anydownloader

AntiMaidan 23 02 2014 Odessa against takeover by NeoNazi in Kiev
https://rumble.com/v12x24k-antimaidan-2302-2014.html

Dokumentti "Donbass: Olen elossa!"
https://rumble.com/v131ih3-dokumentti-donbass-olen-elossa.html

UKRAINE: DONBASS. YESTERDAY, TODAY, AND TOMORROW | RT DOCUMENTARY
https://rumble.com/vw83ow-donbass.-yesterday-today-and-tomorrow-rt-documentary.html

Johan Bäckman Official
Vapautettu Novorossia - Leena Hietanen
https://youtu.be/IM7kEY4WazI

Mariupol Leena Hietanen
https://youtu.be/Sm1M6meqUYc

Suomalainen toimittaja Leena Hietanen osallistui heinäkuussa 2022 Venäjän ulkoministeriön järjestämälle lehdistömatkalle Itä-Ukrainan sotatoimialueelle. Venäjän puolustusministeriö takasi tämän kansainvälisen toimittajaryhmän turvallisuuden, johon toimittaja Leena Hietanen oli myös kutsuttu mukaan. Kyse oli ensimmäisestä toimittajaryhmän vierailusta Luganskin kansantasavallassa juuri vapautetuissa Severodonetskissa ja Lisitsanskissa. Alueilla oli käyty raskaita taisteluita ja se näkyi myös kaupunkikuvassa.
https://tokentube.net/v/2518691399/Leena-Hietanen-haastatteli-hollantilaista-toimittajaa-Donetskissa---Rapsodia-info--tekstitys

DoZentti Johan Bäckman OffiZial Blog
https://kohudosentti.blogspot.com/2015/

Janus Putkonen-MV-Lehti
https://mvlehti.net/2022/07/21/suomalaistoimittaja-leena-hietasen-raportti-donetskista-ja-mariupolista-ukraina-pommittaa-edelleen-siviilikohteita/

Verkkomedia JanusPutkonen https://www.youtube.com/user/JanusFIN

Kuvaraportti: Venäjästä ja Luganskista 2022-08-29
https://tokentube.net/v/2968329298/Kuvaraportti--Ven%C3%A4j%C3%A4st%C3%A4-ja-Luganskista-2022-08-29

Mitä Dr Lawrence Palevsky sanoo rokotteiden turvallisuudesta.
https://tokentube.net/v/3884760641/Mit%C3%A4-Dr-Lawrence-Palevsky

Loading 5 comments...