NewsPatriotikMedia

NewsPatriotikMedia

7 Followers
  Haiti është në prag të kolapsit dhe Familja Clinton është një përfitues i madh që kontribuoi në këtë fatkeqësi të shkaktuar nga njeriu ...
  12:37
  Gazetari Tucker: "Joe Biden nuk mund të fitojë zgjedhje - Por ata do t'i vjedhin zgjedhjet sepse ata tani po e thonë këtë me zë të lartë.”
  4:20
  Portalet misterioze që të çojnë në një dimension tjetër, të zbuluara në të gjithë planetin!
  13:15
  Fjalimi i Presidentit Argjentinas Javier Milei në Forumin Ekonomik Botëror ...
  24:46
  Profecia e Hermitit të Loretos: "Trump do ta çojë Amerikën përsëri te Zoti"
  8:10
  Dokumentari: Genocid mjekësor në industrinë e transplantit të organeve në Kinë.
  21:43
  Dokumentari i regjizorit Robby Starbuck mbi ideologjinë gjinore - "Lufta kundër fëmijëve"...
  2:19:04
  Një nga të penduarit Serb i njesisë paramilitare "Çakejtë" rrëfen masakrën që kanë kryer në Qyshk të Pejës ...
  43:44
  Si nisi Programi i Plandemisë që planifikohet të përfundojë në 31 Mars 2025...
  8:42
  Dokumentari - "Dinastia Rothschild"...
  39:28
  Intervista e plotë e Tucker Carlson me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin.
  2:07:18
  Fermerët evropianë shtojnë protestat kundër masave të BE-së ...
  0:37
  Sllovaki: Kryeministri nis një hetim për "të gjithë cirkun e Covid" dhe zgjedh një "anti-vaksinë" për ta udhëhequr atë ...
  4:09
  Yuval Harari është arkitekti ideologjikë i Forumit Ekonomik Botëror dhe Rivendosjes së Madhe.
  4:26
  Bill Gates - Faza e dyte e vaksinimit eshte zgjidhja perfundimtare...
  7:59
  Në sinagogën e qytetit Nju Jorkut zbulohen tunelet sekret ...
  2:28
  Kaos në Gjerman qindra fermerë me traktora, mbushën autostradën midis Berlinit dhe Hamburgut.
  2:26
  Profesor Giovanni Frajese jep alarmin duke nxjerr në pah zbulimin e fundit ...
  3:57
  E majta gjermane kërkon qe te mos lindin me foshnja në Evropë, por te s'jellin emigrante.
  1:18
  Punonjësit e "Illyrian Guard" dhurojnë gjak ne spitalin " Memorial" të Fierit.
  0:51
  Gjykata e Lartë e SHBA ka mundësi ti jap fitoren ish-presidentit Donald Trump ...
  8:33
  Sekretarja e Shtetit në Maine diskuton pse ajo e shpalli Trump të papërshtatshëm nga votimi presidencial
  1:39
  Bill Barr: Donald Trump, nuk mendoj se do ta çojë ven Ish din përpara, nëse rizgjidhet President ...
  14:00
  Vendimi i gjykatës: Trump nuk ka të drejtë të paraqitet në zgjedhjet kryesore të shtetit ...
  8:27
  Ken Paxton padit Pfizer për keqinterpretim të efektivitetit të vaksinës Covid-19...
  0:50