Gideon, op zoek naar de waarheid.

Al twee jaar lang gaan we van lockdown naar lockdown. Er worden ingrijpende maatregelen genomen ter 'bescherming' van de volksgezondheid. Maar zijn deze maatregelen wel effectief? Is het vaccineren van de hele bevolking wel verstandig, of kent dit experiment ook risico's? Heeft de implementatie van een QR-maatschappij echt als doel de volksgezondheid te dienen, of spelen er andere belangen?

In samenwerking met Max von Kreyfelt maakte Docsfair een documentaire waarin Tweede Kamer lid Gideon van Meijeren opzoek gaat naar antwoorden die hij niet binnen het parlement kon vinden.

Vanaf 13 maart 20:00 uur is de nu-al-gecancelde, schokkende documentaire te zien. Wees er snel bij, want deze zou zomaar 'opeens'  kunnen verdwijnen..

KLIK HIER voor de documentaire.

Cast & credits
Naast Gideon van Meijeren komen in de documentaire onder andere aan het woord: prof. dr. Bob de Wit, Twan Houben, immunoloog dr. Carla Peeters, Henk van Dalen, prof. dr. Theo Schetters, Wassila Hachchi en Brian de Lange.

De film is een productie van de documentairemakers van Docsfair, in samenwerking met Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. Docsfair maakte eerder onder andere de spraakmakende documentaires COVID-19 The System en World War C.

Steun de makers via: https://docsfair.nl/full-movie-gideon/

GIDEON - Op Zoek Naar De Waarheid (trailer)

Loading 7 comments...