Anunnaki tot Illuminati – Peter Toonen en Jaap Rameijer

2 years ago
23.5K

Peter Toonen gaat in gesprek met Jaap Rameijer over zijn in 2019 verschenen boek ‘Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’. Rameijer (1945), geboren en getogen in Utrecht, volgde het Stedelijk Gymnasium waar hij zijn fascinatie voor de Griekse en Romeinse goden ontwikkelde. Na zijn middelbare school werkte hij vijftien jaar als officier van de elektrotechnische dienst bij de Koninklijke Marine. In deze periode ontstond een grote interesse voor elektromagnetische straling en radioactiviteit. In de avonduren studeerde hij rechten in Leiden en later bedrijfskunde in Delft. Na zijn tijd bij de marine werkte Rameijer tien jaar als programmamanager bij Fokker om vervolgens diverse managementfuncties te bekleden in de zorg en het onderwijs.

Rameijer heeft altijd een brede interesse gehad en veel gelezen. In 1995 ging hij voor het eerst met zijn vrouw naar Rennes-le-Château in Zuid Frankrijk en in 1999 kochten ze daar het domaine ‘Les Labadous’. 17 jaar lang ontvingen ze daar vrienden en spirituele groepen. Rameijer schreef er tien boeken over onder meer Rennes-le-Château, Maria Magdalena, Glastonbury en orbs (geheimzinnige lichtbollen). In 2016 werd Les Labadous verkocht en ingeruild voor een oud grutterswinkeltje in Exmorra, Friesland. Hier schreef hij zijn elfde boek ‘Van Annunaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf’, een boek dat gezien kan worden als een opmaak voor de huidige coronacrisis.

Er bestaat een alternatieve geschiedenis van het leven op deze planeet. Rameijer laat zien hoe onze geschiedenis een slavenverleden kende, waarbij er goud voor de goden gedolven moest worden. Dit was een tijdperk van hoogwaardige technologieën, van oude en nieuwe goden, van de kleitabletten, de bijbel en andere religieuze geschriften en van vele rampen die onze aarde troffen. De mensheid leeft en leefde onder geheime genootschappen met hun verborgen agenda’s. Het is een onthullend boek geworden waarbij Rameijer een voorlopige synthese formuleert uit de vele onzekerheden. Een speculatief boek dus, maar in die zin een slijpsteen voor de geest en zijn tijd vooruit. Bedoeld om ons wakker te schudden en ons bewust te maken van de gevaren die de aarde bedreigen. Maar ook een boek van hoop, met prachtige verhalen en goede adviezen. Waarin we tot slot wat meer zicht krijgen op het Grote Kosmische Plan waar wij nu deel van uitmaken.

Zijn boek 'Van Anunnaki tot Illuminati' kreeg in 2021 een herziene herdruk waarin ook de huidige coronacrisis aan bod komt.

https://www.wanttoknow.nl/boeken/van-annunaki-tot-illuminatie/

Loading 25 comments...