Voordracht Karel van Wolferen nummer 32: "Valt er nog iets te redden?"

2 years ago
319

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen introduceert het nieuwste nummer van Gezond Verstand door zijn eigen geschreven artikel voor te lezen.
Deelnemers van Gezond verstand krijgen nummer 32 op zaterdag 8 januari in de brievenbus.

๐——๐—ผ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—š๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—š๐—ถ๐—ณ๐˜ ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚!
De Gezond Verstand Gift Card is een leuke manier om een kwartaal, halfjaar of jaar deelname cadeau doen. De Gift Card is een pasje met daarop een unieke code. Met deze code kan het cadeau op deze website worden verzilverd. De Gift Card is er in drie varianten. Kwartaal deelname 22,50 (6x Gezond Verstand), Halfjaar deelname 42,50 (12x Gezond Verstand) en Jaar deelname 75,00 (24x Gezond Verstand).
https://gezondverstand.eu/2021/12/11/gezond-verstand-gift-card/

๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐จ๐ฉ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ž๐Ÿ?
Neem dan drie maanden Gezond Verstand voor 22,50 (kwartaaldeelname). Je krijgt 6x Gezond Verstand thuis door de brievenbus, je krijgt toegang tot het forum op onze website รฉn het complete digitale archief. Ga voor meer informatie naar onze website https://gezondverstand.eu.

๐ƒ๐ž๐ž๐ฅ ๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐จ๐ฉ ๐ฌ๐จ๐œ๐ข๐š๐ฅ ๐ฆ๐ž๐๐ข๐š
In aanvulling op de tweewekelijkse voordracht van een artikel uit Gezond Verstand door Karel van Wolferen, publiceren we per uitgave รฉรฉn artikel dat voor iedereen toegankelijk is. Deze โ€˜preview artikelenโ€™ zijn bedoeld om te delen op social media รฉn voor niet-deelnemers om kennis te maken met Gezond Verstand. Ga voor meer informatie naar: gezondverstand.eu/preview-artikelen/

๐†๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ ๐ฎ๐ข๐ญ๐๐ž๐ฅ๐ž๐ง?
Kom dichter tot elkaar en lees samen Gezond Verstand. Heb je vrienden, familie of buren die Gezond Verstand nog niet hebben gelezen? Dan kun je ze nu bijna gratis uitdelen!
Wij sturen je een pakket op van twintig edities nummers 4, 5 en 6 van Gezond Verstand. Hiervoor betaal je slechts โ‚ฌ5,-
Meer info op https://gezondverstand.eu/2021/09/02/gezonโ€ฆnd-uitdeelactie/.

Loading comments...