Πώς οι Ροκφέλερ παρεισφρήσαν σε ολόκληρη την ιατρική βιομηχανία με κάλπικα φάρμακα

Published January 1, 2022 985 Views

Αυτή είναι ένα σημαντικό τμήμα ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια βίντεο που βοηθάει στην αποδόμηση του φερόμενου ιού του COVID, και εξηγεί με μεγάλη λεπτομέρεια πώς η φυσική ιατρική καταπνίγηκε από τους ROCKEFELLERs υπέρ των επικίνδυνων, άκρως εθιστικών, εργαστηριακών, συνθετικών φαρμάκων που προέρχονται από το πετρέλαιο, τα οποία σήμερα είναι η τρίτη μεγαλύτερη αιτία πρόκλησης καρκίνων και οδηγούν σε θανάτους στις ΗΠΑ.

Οι Ροκφέλερ κατέλαβαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις ιατρικές σχολές, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, τις κυβερνήσεις, τα υπουργεία υγείας, τα λόμπι. Γιατροί και άλλοι πολίτες που μίλησαν ενατίον, συνελήφθησαν και έχασαν τη ζωή τους.

Η Θεωρία των Μικροβίων δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει τη Θεωρία των Ασθενειών, η οποία υποστηρίζει όλα τα φάρμακα που ο κόσμος πείθεται να λαμβάνει σήμερα.
--------------------------------------

Μετάφραση στα Ελληνικά απο την αγγλική ανάρτηση εδώ 👉How The Rockefellers Infiltrated The Entire Medical Industry With Fake Drugs https://rumble.com/vl9qr5-how-the-rockefellers-infiltrated-the-entire-medical-industry-with-fake-drug.html

=============
***ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ:
Οι απόψεις που αναφέρονται / αναγράφονται στα μεταφραζόμενα βίντεο δεν υιοθετούνται απο τους μεταφραστές.
Οι μεταφραστές δεν ευθύνονται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό των βίντεο στην αλλοδαπή γλώσσα.
=============

Loading comments...