Αυστραλία | Howard Springs | Οι φυλακές της Ιατρικής Δικτατορίας και η εμπειρία της Haley Hudson

Published December 5, 2021 944 Views

Ο Freddie Sayers παίρνει συνέντευξη από την Hayley Hodgson, η οποία επέστρεψε από κράτηση 14 ημερών από το Howard Springs, το στρατόπεδο Covid.
----------------------------------------------------------------
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ - ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ
https://rumble.com/c/NIOLAND
https://rumble.com/c/c-1183803
https://t.me/nio_land
----------------------------------
Η Hayley Hodgson, 26 ετών, μετακόμισε στο Ντάργουιν από τη Μελβούρνη για να ξεφύγει από τα ατελείωτα lockdown - μόνο για να βρεθεί κλεισμένη σε ένα στρατόπεδο εγκλεισμού Covid χωρίς καν να έχει τον ιό.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Μόλις επέστρεψε από μια κράτηση 14 ημερών στο Howard Springs, το στρατόπεδο Covid χωρητικότητας 2.000 έξω από το Darwin στο οποίο μεταφέρονται περιφερειακά κρούσματα Covid από τις αρχές. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Freddie Sayers, αφηγήθηκε τις εμπειρίες της.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Όλα ξεκίνησαν όταν μια φίλη της βρέθηκε θετική. Αφηγείται πώς οι ερευνητές ήρθαν στο σπίτι της λίγο αργότερα, έχοντας βάλει την πινακίδα του σκούτερ της για να την αναγνωρίσουν ως «στενή επαφή». Ρώτησαν αν είχε κάνει τεστ Covid και εκείνη τη στιγμή είπε ψέματα και είπε ότι το έκανε, ενώ στην πραγματικότητα δεν το έκανε ακόμα. Αυτό προκάλεσε μια εκπληκτική σειρά γεγονότων.
https://rumble.com/c/NIOLAND
«Έτσι, οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο μου», λέει. «Έφυγα έξω και είπα, «τι συμβαίνει, μου κάνετε τεστ για COVID; Τι συμβαίνει?" Είπαν, «όχι, σε παίρνουμε. Και δεν έχεις άλλη επιλογή. Θα πας στο Howard Springs. Είτε έλα μαζί μας τώρα, και θα σε βάλουμε στο πίσω μέρος του βαν. Ή μπορείτε να έχετε την επιλογή να πάτε με ένα «ταξί για τον COVID-19»… Είπα απλώς, «Δεν συναινώ σε αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ απλώς να απομονωθώ στο σπίτι, όπως κάνουν πολλοί άλλοι». Και απλώς είπαν: «Μόλις μας είπαν από «ψηλά» πού να σε πάμε. Και αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρεις».
https://rumble.com/c/NIOLAND
Της διέταξαν να ετοιμάσει μια τσάντα και της είπαν ότι θα μπορούσε να απελευθερωθεί μόλις βγει αρνητικό τεστ. Συγκεντρώθηκε στο πίσω μέρος ενός νοικιασμένου βαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Howard Springs. Κατά την άφιξη, της είπαν ότι θα έπρεπε να μείνει εκεί για 14 ολόκληρες ημέρες.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Κυριολεκτικά σε πετάνε στο πίσω μέρος ενός καροτσιού γκολφ με τις τσάντες σου. Και αυτοί οι άνθρωποι είναι με κοστούμια hazmat και τα πάντα. Δεν θέλουν να έρθουν κοντά σου επειδή νομίζουν ότι είσαι μολυσματικός. Και κυριολεκτικά σε πετάνε στο δωμάτιό σου. Και σε αφήνουν. Δεν έρχονται και πούνε τίποτα, δεν κάνουν έλεγχο, δεν κάνουν τίποτα. Παραδίδονται τα γεύματά μία φορά την ημέρα. Και τέλος.
Έγινε τεστ τρεις φορές κατά τη διάρκεια των 14 ημερών και σε κάθε περίπτωση ήταν αρνητική.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Σε ένα στάδιο τιμωρήθηκε επειδή έφυγε από τα όρια της καμπίνας της χωρίς μάσκα και απειλήθηκε με πρόστιμο $5.000 AUD. Σε άλλη περίπτωση, είπε πώς της προσφέρθηκε και Βάλιουμ για να ηρεμήσει.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Νιώθεις σαν να είσαι στη φυλακή. Νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, είναι απάνθρωπο αυτό που κάνουν. Είσαι τόσο μικρός, απλά σε κυριεύουν. Και δεν είσαι κυριολεκτικά τίποτα. Πρέπει «να κάνεις αυτό που σου λένε, ή έχεις πρόβλημα, θα σε κλειδώσουμε για περισσότερο». Ναι, με απειλούσαν ακόμη και ότι αν το ξανακάνω αυτό, «θα παρατείνουμε τον χρόνο σου εδώ μέσα.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Αυτό για το οποίο η Hayley δεν είναι ακόμα σίγουρη είναι εάν η ποινή της στο Howard Springs ήταν τιμωρητική και σχετίζεται με το αρχικό της λάθος σχετικά με το τεστ - αυτή είναι η εντύπωση που πήρε από μια κλήση με το Αυστραλιανό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Έκτοτε έχασε τη δουλειά της σε ένα κατάστημα, η οποία ήταν σε περιστασιακή βάση. Σε κανένα στάδιο δεν της υπενθύμισαν τα δικαιώματά της ούτε της έφεραν σε επαφή με δικηγόρο.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Όλα αυτά έγιναν σε μια πολιτεία που έχει καταγράψει συνολικά 290 κρούσματα και κανέναν θάνατο. Οι Βόρειες Επικράτειες έχουν υποφέρει συγκριτικά πολύ λιγότερο από άλλες περιοχές της Αυστραλίας, αλλά δεν αποφεύγουν τα εξαιρετικά δρακόντεια μέτρα. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Κάθριν Τάουν στην πολιτεία μπήκε σε έκτακτο lockdown μετά την αναφορά τριών κρουσμάτων.
https://rumble.com/c/NIOLAND
Το κέντρο Howard Springs της πολιτείας έχει περιγραφεί από την αυστραλιανή κυβέρνηση ως «το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό σχέδιο για καραντίνα στην Αυστραλία». Έχει χρησιμεύσει ως πρότυπο για στρατόπεδα καραντίνας σε άλλα μέρη της χώρας, με την Αυστραλιανή Κυβέρνηση να συνεργάζεται με κρατικές κυβερνήσεις για την παροχή «Κέντρων Εθνικής Ανθεκτικότητας» στη Μελβούρνη, το Μπρίσμπεϊν και το Περθ. Όλα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

ΠΗΓΗ 1: https://www.youtube.com/watch?v=mGFdWcJU7-0

ΠΗΓΗ 2: https://unherd.com/thepost/inside-australias-covid-internment-camp/

Loading comments...