OOC mindestund i DFF Kuben d. 28/11-2021

Published December 1, 2021 601 Views

Ny SSI aktindsigt: C-19 'Vaccinerne' dræber 5637 døde danskere 1 måned efter stikket.

En aktindsigt fra Statens Seruminstitut, givet 3. november til pensioneret speciallæge Henrik Isaksen Dietz viser, at der nu er 5637 døde danskere 1 måned efter 1. og 2. C-19 'vaccine' stik.

Data fra England viser også at dødeligheden blandt folk under 60 år er dobbelt så høj for de C-19 vaccinerede, som for de uvaccinerede; det betyder at halvdelen af alle der dør i denne aldersgruppe dør af corona vaccinerne. Se link: https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland.

Samtidigt har en artikel i det ansete lægevidenskabelige tidsskrift BMJ afsløret, at der har været omfattende videnskabelig uredelighed i forbindelse med den videnskabelige afprøvning af C-19 mRNA vaxxinerne. Se link: https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

Alligevel fortsætter myndighederne med at påstå. at mRNA vaxxinerne og de andre corona vacciner er både velgennemprøvede og sikre; misinformationen gentages i samtlige store medier i Danmark.

Statsminister Mette Frederiksen har samtidig lagt pres på de uvaccinerede til at tage stikket, hvilket mange eksperter mener er i strid med flere internationale konventioner, og hvilket nu også har ført til politianmeldelse. (Se nyheden om dette på www.danmarksfriefjernsyn.dk/nyheder_v/nyhedsartikler/).

Loading comments...