This is The Way To STOP THE INSANITY - By Holding Everyone Personally ACCOUNTABLE for Their Actions

Published November 30, 2021 3,207 Views

Sarah D Ekstrand

This is The Way To STOP THE INSANITY - By Holding Everyone Personally ACCOUNTABLE for Their Actions

Tack ALLA underbara medmänniskor & Frihetskämpar!
Tillsammans gör vi skillnad! Jag hoppas innerligt att vi ALLA drar vårt strå till stacken - på det sätt vi har möjlighet till att göra, för att lyckas med detta!
Jag tänkte samla ihop människor ÖVER HELA LANDET/VÄRLDEN som sammanställer RELEVANT & ÄKTA FAKTA som vi sammanställer i ett kompendium och som vi sedan personligen delar ut till Skolsjuksköterskor medan vi filmar överlämnadet. Vi informerar samtidigt om ATT DE ÄR SKYLDIGA ENLIGT LAG ATT HÅLLA SIG UPPDATERADE I FORSKNINGEN OCH ATT STÄNDIGT HÅLLA SIG UPPDATERADE MED NY/KORREKT INFORMATION! Vi talar om för dom att detta kompendium innehåller denna informationen samt med länkar till ALLA DESSA SIDOR, SCB, CDC, VAERS, MODERNA, PFIZER Mfl där informationen finns att tillgå. Vi talar om att "NU DOKUMENTERAR VI INFÖR HELA VÄRLDEN ATT DU ERHÅLLIT DENNA INFORMATION GENOM ATT VI FILMAT ÖVERLÄMNADET. HUR DU NU VÄLJER ATT GÖRA ÄR UPP TILL DIG - DU HAR SKYLDIGHET ATT TA TILL DIG DEN - I VÄRSTA FALL FÖR ATT DET ÄR DIN UPPGIFT ATT MOTBEVISA DENNA VETENSKAPLIGT - OM DEN SKULLE STRIDA MOT DIN ÖVERTYGELSE! LÅTER DU BLI, KOMMER DU PERSONLIGEN HÅLLAS ANSVARIG AV OSS EFTERSOM VI NU HAR FILMBEVIS PÅ ATT DU UPPENBARLIGEN ÄR HELT OLÄMPLIG I DIN YRKESROLL EFTERSOM DU PGA (NU DOKUMENTERAD) IGNORANS TAR PÅ SKYGGLAPPAR OCH FORTSÄTTER BEGÅ ÖVERGREPP/SKADA/MÖRDA OSKYLDIGA MÄNNISKOR! När dessa personer ej längre har möjlighet att tryggt kunna gömma sig bakom "ett system" utan istället exponeras som personligt ANSVARIGA, LOVAR JAG ATT DE KOMMER DRA ÖRONEN ÅT SIG! INGEN SKULLE VILJA RISKERA EN SÅDAN SAK!
Så snälla eldsjälar - Jag TACKAR ER ALLA FÖR ATT NI ANSLUTER ER & Bidrar med det NI KAN GÖRA! Vi bildar ett nätverk där:
* INFORMATIONS INSAMLING/BEARBETNING/SAMMANSTÄLLNING
* TID ATT TILLSAMMANS DOKUMENTERA NÄR VI DELA UT DEN
* ORDNA EN PLATTFORM DÄR ALL INFO FINNS I SIN HELHET
* SÄTTA IHOP KOMPENDIUM
* HÅLLA INFORNATIVA TAL
* TA FRAM NYA ÄMNEN SOM BEHÖVER TYDLIGGÖRAS
* FÖRKLARA VAD ETT ORD HAR FÖR EGENTLIG INNEBÖRD & VAD SOM HELT MÅSTE AVSAKNAS FÖR ATT FYLLA DENNA DEFINITION
* RESURSER AV OLIKA SLAG, EFTERSOM DET KOMMER ATT BLI ETT HELTIDSJOBB FÖR EN DEL AV OSS VILKET GÖR ATT VI BEHÖVER AVSTÅ "VANLIGT ARBETE" FÖR ATT KUNNA UTFÖRA DETTA!
KONTAKTA MIG PÅ SMS MED VAD DU VILL/KAN BIDRA MED 0739414948 så börjar vi nätverka!
Den som kan bidra ekonomiskt till att genomföra detta - Är varmt välkommen att skicka sitt bidrag på Swish: 0739414948

Ingen kan göra allt - men alla kan vi göra något för att addera VÄRDE i denna världen!
Tack för att DU vill Medverka Till En Fredlig & Kärleksfull Värld - Där ALLA ÄR LIKA VIKTIGA!
KÄRLEK TILL ER ALLA!

Loading 4 comments...