De Erik Schrama Ervaring #3 | Weet jij wat er in de wereld gebeurt? (Zoals Australië, stamcellen...)

Published November 15, 2021 3 Views

Ik ben 'n opgewonden standje! :-)
En in deze video maak ik mij druk over het feit dat niemand in de wereld (in het bijzonder Europa!) lijkt te weten WAT er nu in de wereld aan de hand is!

Daarom leg ik uit over de nieuwe politiestaat in Australië, de extreme pasjesmaatschappij in Litouwen, maar ook over de "mystery shoppers" (oftewel: geheime politie) van Grapperhaus (onze Minister van Schijnheiligheid), maar ook over de CBS-peiling waaruit blijkt dat 70% van de Nederlanders onze regering NIET vertrouwt... Verder leg ik uit waarom ik problemen heb met de hoofdbestanddelen van de spuiten die ons wordt opgedrongen (zoals foetale stamcellen), de wederopstanding van Genetische Modificatie in Europa en vraag ik of de huidige handel in menselijke cellen voor commeciële producten moreel oké is? (Nooit! Als je het mij vraagt...)

Meer info, meer video's, meer waarheid?
Ga dan naar: www.democ.nl & www.eschrama.nl.
En ook: www.facebook.com/RepublikeinsePartij
Twitter: @DemocPartij & @Schramae
Telegram: https://t.me.nederlandserepublikeinse...
& htttps://t.me/nrpgroep

ERMEE EENS? Geef dan een duim! Kun je meer waarheid aan? Abonneer je dan op dit kanaal om op de hoogte te blijven!

VERGEET OOK NIET om de nieuwe Nederlandse partij te ontdekken die ik nú aan het opzetten ben: de NRP - een jonge partij die pro-vrijheid, pro-gezond verstand, pro-menselijkheid, pro-democratie (échte!), pro-beleid dat écht werkt, pro-ministeriële verantwoordelijkheid, pro-democratische hervorming, pro-Nederlandse taal & cultuur, pro-nieuwe Republiek, pro-Nederland is!
Ontdek 't op www.democ.nl en word lid! Bij voorbaat dank! :-)

Bedankt voor de aandacht en tot de volgende keer!

Loading comments...