The Daily Show, Episode 65: Om kuren mod vaccineskader

Published November 11, 2021 172 Views

(Optaget d. 25. oktober 2021)

I denne episode af The Daily Show, taler Søren om hvordan man kan hele vaccineskader. Hele verden er i den forfærdelige situation, at folk bliver hjernevasket til at tro, at der er en pandemi med en farlig virus og at den giftige mRNA-injektion de bliver tilbudt, faktisk er en vaccine.

Derfor tager de fleste imod tilbuddet og millioner af mennesker har allerede lidt alvorlige skadevirkninger som konsekvens.​ Mange er endda døde.​

Derfor er det nu meget vigtigt, at der bliver arbejdet på ​en kur mod skaderne og det er der heldigvis mange grupper af læger rundt omkring i verden, der gør. Der er nu en del information om hvilke skader, der opstår fra disse eksperimentelle mRNA-præparater, som bidrager til det arbejde. Skaderne er nemlig af en helt ny art, som man ikke har nogen erfaring med.

Hvis du er lykkelig og rask er dit biologiske informationssystem skarpt og derfor lider du mindre skade og heler bedre. De der i forvejen er syge​ og svage​, har ​en tendens til at bliver hårdere ramt​ af 'vaccinen'​. Det kan dog være positivt på den måde, at den kan motivere ​de ramte, til at arbejde ​med sig selv ​i dybden ​og finde mening og lykke i livet.

Loading comments...