3. KAUSI Pastori Chris: 7. VIIKKO: 5. PÄIVÄ (10.9.2021)

Published October 17, 2021 30 Views

Pastori Chris aloitti tämän viikon viimeisen illan opetuksen Jumalan kunnioitusta ja pelkoa herättelevällä opetuksella siitä, miten Jumalalla on oma järjestys, jonka mukaisesti Hän toimii. Hän toimii Kuningaskunnan periaatteiden mukaisesti. Asiat tulee tehdä Jumalan tavoilla. Pastori Chris opetti siitä, miten Daavidin tuli läpäistä testejä ennen kuin hän tulisi saamaan voitelun kuninkaana olemiseen. Hänen tuli kunnioittaa Jumalan voideltua ensin. Voimme oppia Daavidista todella paljon. Hänellä oli oikeanlainen sydän Jumalan suhteen.

Pastori Chris opetti tänään hengellisestä todellisuudesta, joka vaikuttaa kaiken taustalla. Hän opetti demoneista, Saatanasta ja siitä, millaisia ne ovat, mitä ne tekevät ja miten ne toimivat. Saimme todella syvällistä ymmärrystä Sanan kautta vihollisestamme, joka on todella tärkeää, jotta tiedämme, kuka on meitä vastassa.

Tällä hetkellä siinä, mitä maailmassamme tapahtuu, on kyse sodan käynnistä. Kyse on hengellisestä sodasta. Monet, jotka ovat mukana näissä pahoissa asioissa, joita tapahtuu, he eivät tiedä, mitä he tekevät. Siksi meidän täytyy rukoilla ja ottaa hallintavalta hengen ulottuvuudesta käsin ja tuhota kaikki paholaiset teot. Meidän tulee rukoilla jatkuvasti. Puhua oikeita sanoja rukouksessa, vapauttaa sanoja hengen ulottuvuuteen. Sillä, mitä sanomme Hengen ulottuvuuteen, on merkitystä. Me kontrolloimme hengen ulottuvuutta Jeesuksen Nimessä. Halleluja!

Kuuntelemalla tämän opetuksen, tulet oppimaan todella paljon tärkeitä hengellisiä asioita!

Loading comments...