3. KAUSI Pastori Chrisin kanssa: 7. VIIKKO: 3. PÄIVÄ (8.9.2021)

Published October 17, 2021 24 Views

Pastori Chris aloitti tämän illan kokouksen näyttämällä videon Anthony Fauciin liittyen ja siihen, miten hän on kaiken taustalla tässä koronavirus huijauksessa. Pastori Chris sanoi, että COVID-19-virus on Anthony Faucin “vauva”. Hän on “synnyttänyt” sen. Tämän videon katsomalla saat lisää tietoa tähän liittyen.

Tämän jälkeen Pastori Chris jatkoi opetustaan Antikristukseen liittyen. Hän näytti Raamatusta monia kohtia, joista näemme, millä eri nimillä Antikristusta kutsutaan. Kun Antikristus tulee, hän teeskentelee olevansa messias, mutta hän ei ole messias. Osa maailman ihmisistä tulee kuitenkin vastaanottamaan hänet messiaana vähäksi aikaa, mutta sitten huomaavat tulleensa petetyiksi.

Tämän illan opetuksessa Pastori Chris kävi läpi ilmestyskirjaa ja näytti meille, milloin tämä laittomuuden lapsi, Antikristus, astuu näyttämölle. Me olemme kuitenkin nyt Kristuksen Ruumiina täällä maan päällä vielä pidättelemässä Antikristuksen ilmestymistä, mutta sen jälkeen kun meidät ylöstemmataan, hän ilmestyy.

Kuuntelemalla tämän opetuksen saat todella paljon syvällistä ymmärrystä Jumalan Sanasta koskien lopunaikoja ja Antikristusta sekä syvällistä ymmärrystä siitä, mitä täällä maan päällä tulee tapahtumaan sen jälkeen, kun Kristuksen Jeesuksen Seurakunta tullaan ylöstempaamaan Jumalan luokse. Pastori Chris varoitti ihmisiä sanoen, että “Älä ole silloin täällä maan päällä, kun nämä kamalat asiat tapahtuvat.” Jos et siis ole vielä vastaanottanut iankaikkista elämää, nyt on sen aika!

Tästä löydät ohjeet siihen, miten voit vastaanottaa tämän iankaikkisen elämän, jonka ainoastaan Jeesus voi sinulle antaa: https://rapsodia.fi/pelastusrukous/

Loading comments...