3. KAUSI Pastori Chrisin kanssa: 7. VIIKKO: 2. PÄIVÄ (7.9.2021)

Published October 17, 2021 16 Views

Pastori Chris avasi tänään ymmärrystämme lisää Antikristusta koskien Raamatun kirjoituksista. Hän puhui siitä, miten meidän tulee opiskella Raamatun kirjoituksia, jotta voimme ymmärtää sen, mikä henkivalta vaikuttaa tällä hetkellä maailman tapahtumien taustalla. Kun ymmärrämme, että Saatana vaikuttaa näiden pahojen asioiden taustalla, joita tällä hetkellä tapahtuu, osaamme reagoida oikein ja käydä niitä vastaan rukouksessa. Jos emme ymmärrä, mitä tapahtuu, me emme osaa reagoida oikein, emmekä myöskään saa oikeita tuloksia aikaan.

Kun ymmärrämme Raamatun kirjoituksia, saamme näkökykyä ja ymmärrystä tämän päivän asioihin. Jumala tahtoo, että olemme täynnä Hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä. Jumala tahtoo, että sinä vaellat viisaudessa ja hengellisessä ymmärtämisessä.

Lähetyksen loppu puolella Pastori Chris johdatti meidät rukoilemaan kaikkien Jumalan ihmisten, seurakuntien ja palvelutyöntekijöiden puolesta, että Jumalan viisaus täyttää heidät. Pastori Chris johdatti meidän voimalliseen rukoukseen Kolossalaiskirje 1:9-13 mukaisesti.

“Sentähden emme mekään, siitä päivästä alkaen, jona sen kuulimme, ole lakanneet teidän edestänne rukoilemasta ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärtämisessä, vaeltaaksenne Herran edessä arvollisesti, hänelle kaikessa otollisesti, kaikessa hyvässä työssä hedelmää kantaen ja kasvaen Jumalan tuntemisen kautta, ja hänen kirkkautensa väkevyyden mukaan kaikella voimalla vahvistettuina olemaan kaikessa kestäviä ja pitkämielisiä, ilolla kiittäen Isää, joka on tehnyt teidät soveliaiksi olemaan osalliset siitä perinnöstä, mikä pyhillä on valkeudessa, häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan.” Kolossalaiskirje 1:9-13

Loading comments...