Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

2 years ago
22

Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)» https://www.brighteon.com/bd260071-0c63-4915-badc-d14c1e3b501a , https://ugetube.com/watch/2wDA9YQi1AaryWo .

Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΜΥΡΙΑΔΩΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΚΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΑΛΩΒΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ (ΠΑΠΙΚΟΙ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΙ) ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 "Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ".

ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΤΟ 2016 ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ (ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ (ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ - ΠΑΝΔΗΜΙΑ) ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://rumble.com/vhp893-29730567.html , https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e , https://ugetube.com/watch/FcZNSDu2al2a8DX .

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ, ΛΕΓΕΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ... Λέγει λοιπόν ὁ ἅγιος ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ὁμιλῶντας διά τούς αἱρετικούς ποιμένες: «...Πῶς οὖν ὁ Παῦλός φησιν, πείθεσθαι τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε; Ἀνωτέρω εἰπών, Ὧν ἀναθεωροῦντες τήν ἔκβασιν τῆς ἀναστροφῆς, μιμεῖσθε τήν πίστιν, τότε εἶπε, Πείθεσθε τοῖς ἡγουμένοις ὑμῶν καί ὑπείκετε. Τί οὖν, φησίν, ὅταν πονηρός ᾖ καί μή πειθώμεθα; πονηρός πῶς λέγεις; εἰ μέν περί πίστεως ἕνεκεν, φεῦγε αὐτόν καί παραίτησαι, μή μόνον ἄν ἄνθρωπος ᾖ, ἀλλά κἄν ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ κατιών• εἰ δέ βίου ἕνεκεν, μή περιεργάζου. Καί τοῦτο οὐκ οἴκοθεν λέγω τό ὑπόδειγμα, ἀλλ’ ἀπό τῆς θείας Γραφῆς» (P.G. 63, 231A). ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΓΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΘΕΙΑΙ ΓΡΑΦΑΙ ΦΕΥΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΦΡΟΝΑΣ ΠΑΡΑΙΝΟΥΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΙΣΤΑΣΘΑΙ» (P.G. 160, σ. 101).
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ "ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, "ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ", ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ=ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ (ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ:
Ο Απόστολος Παύλος
ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ Κεφ. 1, στίχοι: 8 "ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω. 9 ὡς προειρήκαμεν, καὶ ἄρτι πάλιν λέγω· εἴ τις ὑμᾶς εὐαγγελίζεται παρ' ὃ παρελάβετε, ἀνάθεμα ἔστω. 10 ἄρτι γὰρ ἀνθρώπους πείθω ἢ τὸν Θεόν; ἢ ζητῶ ἀνθρώποις ἀρέσκειν; εἰ γὰρ ἔτι ἀνθρώποις ἤρεσκον, Χριστοῦ δοῦλος οὐκ ἂν ἤμην. 11 Γνωρίζω δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, τὸ εὐαγγέλιον τὸ εὐαγγελισθὲν ὑπ' ἐμοῦ ὅτι οὐκ ἔστι κατὰ ἄνθρωπον· 12 οὐδὲ γὰρ ἐγὼ παρὰ ἀνθρώπου παρέλαβον αὐτό, οὔτε ἐδιδάχθην, ἀλλὰ δι' ἀποκαλύψεως Ἰησοῦ Χριστοῦ".
ΠΗΓΗ: "Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ" ΜΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ (ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ "Ο ΣΩΤΗΡ" - ΙΣΑΥΡΩΝ 42 11472 ΑΘΗΝΑΙ). ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου 8 "Αλλά να ηξεύρετε τα Εξής: Εάν ακόμη και ημείς οι απόστολοι ή και άγγελος από τον ουρανόν κηρύττη εις σας άλλο ευαγγέλιον, διαφορετικόν από εκείνο, που σας εκηρύξαμε, ας είναι ανάθεμα και χωρισμένος δια παντός από τον Χριστόν".

ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.

ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΜΑΣΚΑ-ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Η ΜΑΣΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΙΜΩΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΣΟ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΤΑΝ ΥΓΡΑΝΘΟΥΝ… ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΙΣΟΥΝ…

ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ ΩΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΓΙΑΣΘΟΥΜΕ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΛΟΙΜΟΥΣ, ΛΙΜΟΥΣ, ΣΕΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ… ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ…

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ «Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡ. 3» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (ΜΑΣΚΑ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΛΠ.): ΝΟΜΟΣ 3418, ΑΡΘΡΟ 12» https://www.brighteon.com/e743f2b6-da75-400d-9144-a93cbbabc6ee ... ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ, ΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ https://cormandrostenreview.com/report ΚΑΙ (ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ) ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ, ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ https://www.brighteon.com/2c22da8e-4244-46c1-9c7a-6479b65870c7 , ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19

Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΕΤΗ. ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕ QR CODE ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ BARCODE 666 https://norfid.wordpress.com/bar-code/iερά-μονή-oσίου-γρηγορίου-o-γραμμικός-κώ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΩΣΤΕ AN ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ… ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ http://www.freevolition.gr/666.htm… ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΜΒΡΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ…

ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ 0,03% ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ 2020 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2019 https://www.brighteon.com/3d957265-209d-471f-b514-01224370e0e1 , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/- . ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ 2021 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ http://www.freevolition.gr/greece.htm ΟΤΙ: Η μάσκα-φίμωτρο που επιβάλουν και στα παιδιά να φοράνε στο σχολείο και τα διαγνωστικά τεστ ή ο κορωνοεμβολιασμός για να τους επιτραπεί η είσοδος στο σχολείο ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΜΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ η διάταξη του άρθρου 12 § 1 του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418/2005) ορίζει ότι: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενούς» ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: "Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ".

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΝΕΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;;;

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ, ΣΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ https://cormandrostenreview.com/report ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ, ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ, ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ... https://www.brighteon.com/3b2473b8-c0ac-4f5d-931c-69193b015bf1 , https://ugetube.com/watch/s7VkWRAIPxbLPHa , https://rumble.com/vkcatv-30000-dead-2-million-injured-from-covid-vaccines.-30.000-.html , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ...

ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ή Η ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;;;

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΨΕΥΔΟΑΝΑΛΑΜΠΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΓΑΠΗ, ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ (ΙΑΤΡΙΚΗ) ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΚΤΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΝΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια (Ψαλμ. 95,5)». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, «ΠΡΑΞ. 4,10 ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΠΑΣΙΝ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΛΑΩ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ, ΟΝ ΥΜΕΙΣ ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ, ΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΓΕΙΡΕΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΟΥΤΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗΚΕΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΥΜΩΝ ΥΓΙΗΣ. ΠΡΑΞ. 4,11 ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΛΙΘΟΣ Ο ΕΞΟΥΘΕΝΗΘΕΙΣ ΥΦ' ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΩΝ, Ο ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΩΝΙΑΣ. ΠΡΑΞ. 4,12 ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΝ ΑΛΛΩ ΟΥΔΕΝΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ· ΟΥΔΕ ΓΑΡ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΙΝ ΕΤΕΡΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΝ Ω ΔΕΙ ΣΩΘΗΝΑΙ ΗΜΑΣ». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα·». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 5 «εἷς γὰρ Θεός, εἷς καὶ μεσίτης Θεοῦ καὶ ἀνθρώπων, ἄνθρωπος Χριστὸς Ἰησοῦς». ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14, ΣΤΙΧΟΣ: 6 «λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ἐγώ εἰμι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή· οὐδεὶς ἔρχεται πρὸς τὸν πατέρα εἰ μὴ δι' ἐμοῦ».

ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΣΥΜΠΡΟΣΥΧΕΣ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ) ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΩΝ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 5: «εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα•». ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, ΣΤΙΧΟΣ 15: «ἀληθεύοντες ἐν ἀγάπῃ». Γιατί όπου είναι δύο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομα του Χριστού με αληθινή ορθόδοξη Πίστη μαζί τους είναι ο Χριστός (Ματθ. 18, 20 «οὗ γάρ εἰσι δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν»). "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «ΤΟ ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΕΙΤΕ, ΠΕΡΙ ΒΙΟΥ ΕΣΤΙΝ, ΟΥ ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ» (P.G. 63, 231-232)". Πλὴν ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἐλθὼν ἆρα εὑρήσει τὴν πίστιν ἐπὶ τῆς γῆς;" (Λουκ. 18, 8).

Μέγας Αθανάσιος
«Ἐάν ὁ ἐπίσκοπος ἤ ὁ πρεσβύτερος, οἱ ὄντες ὀφθαλμοί τῆς Ἐκκλησίας, κακῶς ἀναστρέφονται καί σκανδαλίζωσι τόν λαόν, χρή αὐτούς ἐκβάλλεσθαι. Συμφέρον γάρ ἄνευ αὐτῶν συναθροίζεσθαι εἰς εὐκτήριον οἶκον ἤ μετ' αὐτῶν ἐμβληθῆναι ὡς μετά Ἄννα καί Καϊάφα εἰς τήν γέενναν τοῦ πυρός» (Μ. Ἀθανασίου, Ἐκ τοῦ κατὰ αἱρέσεων, P.G. 35, 33 καὶ ΒΕΠΕΣ 33, 199).
«Όποιος έχει εκπέσει απ’ την αλήθεια της πίστεως δεν είναι δυνατόν να καλείται Χριστιανός» P.G 26, 596A.
«Όστις αν βούληται σωθήναι προ πάντων δει κρατείν την καθολικήν πίστιν ην ειμη είς έκαστος σώαν και αμώμητον τηρήσει άνευ δισταγμού εις τον αιώνα απολείται» (Σύμβολο Μέγα Αθανασίου 321). «Ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, «ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ»… ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Α΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5, ΣΤΙΧΟΙ: 16 "Πάντοτε χαίρετε, 17 ἀδιαλείπτως προσεύχεσθε, 18 ἐν παντὶ εὐχαριστεῖτε· τοῦτο γὰρ θέλημα Θεοῦ ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ εἰς ὑμᾶς".
ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ «Μνημονευτέον μάλλον τού Θεού καί Προσευχητέον Αυτώ, ή αναπνευστέον» (άγιος Γρηγόριος ό Θεολόγος).

«ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ» ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΟΕΡΩΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm , ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

«ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ https://www.brighteon.com/b23ade64-6d9b-4aae-9cf2-c5cc4b3c0c23 . Γιατί η ιστοσελίδα μας ή ο τοίχος μας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή το δημόσιο chat δεν είναι ο τοίχος του υπνοδωματίου στο σπίτι μας όπου δεν τον βλέπει κανείς για να μπορούμε ανεύθυνα να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι! Όποια επιχείρηση λοιπόν δεν δέχεται το άνομο υποχρεωτικό φίμωτρο, τα αναξιόπιστα διαγνωστικά τέστ και το παράνομα υποχρεωτικό ψυχοκτόνο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΟ https://medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19 ως απαραίτητες προϋποθέσεις για να εργασθεί ο εργαζόμενος ας το ανακοινώσει δημόσια ώστε να την συγχαρούμε δημόσια… www.freevolition.gr …».

ΥΓ. «Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ» ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ… «ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ»…

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ,
Ευστάθιος Μοσχοβίτης
Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/user/freevolition .
Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition , https://www.hellascosmos.com/profile-406 .

Loading comments...