DocTV 24.08.2021 Medienes begeistring for ytre venstre og "klimasaken" gir resultater

Published August 24, 2021 3,386 Views

Rumble Agendaen til "miljøpartiene" og ytre venstre dekkes bredt i samtlige hovedstrømsmedier. Rødt, MDG og SVs kjernesaker får all oppmerksomhet, i særlig grad "klimasaken" - noe også Venstre profiterer på, som eneste parti på borgerlig side.

Miljøpartiet de Grønne får sterke 7,2 prosent på dagens Sentio-måling, og partileder Une Bastholm smir mens jernet er varmt: Dette åpner for en Ap-SV-MDG-regjering – med støtte fra Rødt, mener hun.

Og de fire partiene ville faktisk fått flertall med til sammen 85 mandater i dagens måling, utført av Sentio for Nettavisen. Senterpartiet faller for tiden på samtlige målinger, minus 5,5 prosentpoeng i dag. Ap står på stedet hvil, og styrer mot et av sine dårligste valg noensinne.

Derimot ser det ut til at Demokratene er i en stigende trend med 2,8 prosent. Dette partiet kan komme til å overraske alle på valgnatten.

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP