Première World War C, the Big Picture in 90 minutes…

2 years ago
309K

Première World War C, the Big Picture in 90 minutes…

Pathé Tuchinscki Amsterdam was “the place to be” for anyone who wants to understand more about the “Big Picture”. A 1.5-hour documentary from Dutch soil premiered for a select group in the form of a sneak preview, framed by a colorful program, hosted by televisionhost Flavio Pasquino.

The makers

Producer Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) and director Belgin Inal were busy finishing the film until the last moment. In fact, Belgin was so busy that she had no time for interviews or press until the evening itself. Fortunately, we still got the talented filmmaker in front of the camera, because Sietske was persistent with the camera-shy filmmaker. We already spoke to Jean-Jacques extensively in the run-up to the sneak preview and the interview with him can be seen HERE.

Balanced story

What is perhaps most special about the documentary is that it is not an antivaxx film and actually a very balanced story. Both supporters and opponents of the policy and the vaccination strategy were given the floor, making the film accessible to a wide audience. Highly recommended to watch with someone who does not share your opinion.

Donations

The makers have advanced the costs for the film themselves and have thus taken a considerable risk. That is courageous and that is why we want to do everything we can to limit their damage. We support this project 100% and hope that you can spare a small contribution to make the most of it. Because these people should be able to continue to do this and their courage should be rewarded. This is the link to their donation page https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c-blckbx

Première World War C, de Big Picture in 90 minuten…

Pathé Tuschinscki Amsterdam was gisteravond “the place to be” voor iedereen die meer wil begrijpen van de “Big Picture”. Een 1,5 uur durende documentaire van Nederlandse bodem ging voor een select gezelschap in première in de vorm van de sneak preview, omlijst door een kleurrijk programma, dat gehost werd door programmamaker Flavio Pasquino. Sietske Bergsma ging op pad met een cameraman om een mooie impressie te maken van de avond. Er wordt hard gewerkt aan de montage van de sneak preview dus heb nog even geduld…binnenkort is ie te zien.

De makers

Producent Jean-Jacques van Bemmel (Docsfair) en regisseuse Belgin Inal waren tot het laatste moment nog druk met de afwerking van de film. Belgin was zelfs zo druk dat ze geen tijd had voor interviews of pers tot op de avond zelf. Gelukkig kregen we de getalenteerde cineast wel nog voor de camera want Sietske was volhoudend bij de cameraschuwe filmmaker. Jean-Jacques spraken we wel al uitgebreid in aanloop naar de sneak preview en het interview met hem is hier te zien. https://www.blckbx.tv/videos/we-leven-in-een-oorlog

Bijzondere gasten

Er was een select gezelschap aanwezig en dat had alles te maken met de beperkingen die de overheid heeft opgelegd aan zalen en bioscopen. Slechts 40 man mochten naar binnen in zaal 2 en dat oogde dus best een beetje leeg maar de pret was er niet minder om. Met een bonte club aan artsen, politici, burgerbelangenorganisaties en wetenschappers kon de 1,5 uur in alle rust bekeken worden. Naast reeds bekende mensen uit het kritische debat zoals Wybren van Haga, Gideon van Meieren, Bob de Wit en Jan Huurman slaagden de makers er ook in om vers vloed toe te voegen aan de film. Diverse mensen uit het Redteam waren te zien en ook Twan Houben was een verrassing. Laatstgenoemde gaf een boeiende interpretatie t.a.v. het roemruchte boek van Prof.dr. Klaus Schwab dat gaat over de Great Reset.

Evenwichtig verhaal

Wat wellicht het meest bijzonder aan de docu is, is dat het geen antivaxx film is en eigenlijk een heel evenwichtig verhaal. Zowel voor- en tegenstanders van het beleid en de vaccinatiestrategie kwamen aan het woord en daarmee is de film toegankelijk tot een breed publiek. Een echte aanrader dus om samen met iemand te kijken die jouw mening niet deelt.

Donaties

De makers hebben de kosten voor de film zelf voorgeschoten en hebben daarmee een fors risico genomen. Dat is moedig en daarom willen wij er alles aan doen hun schade te beperken. Wij ondersteunen dit project voor 100% en hopen dat jij een kleine bijdrage kunt missen om de pot te spekken. Want deze mensen moeten dit kunnen blijven doen en hun moed mag best beloond worden. Dit is de link naar hun donatiepagina.
https://docsfair.nl/full-movie-world-war-c-blckbx

Subtitles

De docu heeft nog geen subtitles. De producent is druk aan de slag om de film in zo veel mogelijk talen beschikbaar te maken dus zodra de Engelse subs er zijn, laten we dat weten.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter - https://twitter.com/blckbxnews

Telegram - https://t.me/blckbxtv

Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Loading 23 comments...