Amazing Polly | Magnetische nanomaterialen in de Covid-injecties, PCR-staafjes & mondmaskers

2 years ago
7.11K

Met dank aan Stichting Vaccinvrij voor het beschikbaar stellen van deze video: https://stichtingvaccinvrij.nl/

Amazing Polly over mind control en magnetische nanomaterialen in de Covid-injecties, PCR-Staafjes & Mondmaskers

In deze video brengt Amazing Polly veel puzzelstukjes bijeen over de vreemde magnetische fenomenen die we observeren bij gevaccineerde mensen maar ook over bewegende nanoworms/ nanodeeltjes die op o.a. mondmaskers en PCR-stokjes zijn aangetroffen en door vele mensen zijn vastgelegd op beeld.

Amazing Polly stelt hypotheses over magnetiet nanodeeltjes, mind control en zachte robotica; gebaseerd op eerder onderzoek van Prof. Michael Persinger (een overleden Canadese hoogleraar in Psychologie en Neurowetenschappen). Ze bespreekt beschikbare wetenschappelijke literatuur, waaronder magneto neuro-eiwitten voor mind control bij muizen en het richten op de entorhinale cortex (de plek waar de Covid PCR-test staaf op gericht is bij het afnemen van monsters) met dit magneto eiwit in combinatie met een virus voor controle van de hersenen en gedrag op afstand (dit is een wetenschappelijke studie en geen complottheorie).

Ze gaat in op elektromagnetische frequentie straling (5G) en de transhumanistische plannen van het Wereld Economisch Forum; de magnetiet meditatiekamer van de Verenigde Naties uit de jaren 50’ van de vorige eeuw wordt getoond en hun verbinding met de Lucis Trust (voorheen bekend als de Lucifer Publishing Company) die voor een één-wereld religie is (wat is geprofeteerd in de Bijbel). Amazing Polly verbindt zoveel verbazingwekkende punten dat deze video een ware ‘must see’ is.

Vertaling door Avalerion Awakes in samenwerking met Stichting Vaccinvrij.

Over Amazing Polly en waar u haar werk kunt volgen.

Amazing Polly is een Canadese onderzoeksjournaliste. U kunt al haar werk op haar website vinden, waar u haar ook kunt steunen om haar geweldige werk voort te blijven zetten: https://www.amazingpolly.net/

Ze heeft ook een Rumble en Bitchute kanaal:
Amazing Polly Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/ZofFQQoDoqYT/
Amazing Polly Rumble kanaal: https://rumble.com/user/AmazingPolly

Loading 2 comments...