ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ;

Published June 20, 2021 6 Views

Rumble ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ; «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)» https://www.brighteon.com/c178e324-09ee-476b-86d6-850f5e084d29 , https://ugetube.com/watch/FgiiLJDExYjuGsm .

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ.

ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ.

ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ, ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 2001; ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΤΟ 1054 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Ας μετανοήσουν οι Αιρετικοί, να αρνηθούν τις αιρετικές δοξασίες τους και ας αποδεχτούν την αληθινή πίστη και οι αλλόπιστοι και τότε να ενωθούμε με την αληθινή Ορθόδοξη Πίστη στην ΜΙΑ Αγία Εκκλησία του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ Χριστού, των Αποστόλων και των αγίων θεοφόρων Πατέρων μας που σώζει την αθάνατη ψυχή μας. Αλλιώς δεν τους αγαπάμε αληθινά αν θέλουμε ένωση χωρίς την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ που θα βλάψει και εμάς τους ορθόδοξους αν γίνουμε ένα σώμα με τους αιρετικούς και αλλόπιστους και θα είμαστε εκτός της Μίας, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας του Χριστού. "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: «Ουδέν ωφελεί βίος ορθός δογμάτων διεστραμμένων» (ΕΠΕ 23, 492 - 494)". Ο Μέγας Αθανάσιος. «ων το φρόνημα αποστρεφόμεθα, τούτους από της κοινωνίας προσήκει φεύγειν» ( βλ. Μ. Αθανασίου, Τοις τον μονήρη βίον ασκούσι P.G. 26, 1188ΒC).

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΩΣ ΑΓΙΟΤΑΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΤΟ 2014 https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e . Ο ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ 666… ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΓΙΟ ΒΙΒΛΙΟ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΠΑ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ… «Πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια» (Ψαλμ. 95,5). Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΜΟΝΟΦΥΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ… ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ 666 ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.

ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΑΖΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ… ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ…
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ: "ΤΙΣ ΔΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΙ ΠΡΟΣ ΣΚΟΤΟΣ;" (Β΄ ΚΟΡ. 6, 14) ΚΑΙ Β΄ ΚΟΡ. 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ"... «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω (Γαλ. 1,8)».

Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΛΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΗΠΩΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e .

Στον ΛΟΙΜΟ της Αλεξάνδρειας (250 μ.Χ.) Οι Χριστιανοί περιποιούνταν τους ασθενείς και πέθαιναν μαζί τους ενώ οι ειδωλολάτρες απέφευγαν τους αγαπημένους τους για να αποφύγουν, μάταια, τον θάνατο ΓΙΑΤΙ «Μείζονα ταύτης ἀγάπην οὐδεὶς ἔχει, ἵνα τις τὴν ψυχὴν αὐτοῦ θῇ ὑπὲρ τῶν φίλων αὐτοῦ (Ιωάν. 15, 13)» https://www.brighteon.com/bbdb4210-5d24-4295-a290-b9fb31beed67 .

«Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΦΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ» ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ! ΤΟ 2020 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1-12-2020 https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/covid-gr-daily-report-20201130.pdf . ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ 2014 ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ 4161 ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ H3N2 KAI B https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2019/01/etisia_ekthesi_gripis_2018_2019.pdf ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 22 ΣΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 9 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ «ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ… Ο ΜΗ ΕΧΩΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΩΝ ΑΝΟΕΙΤΩ! ΔΗΜΟΣΙΟΤΡΟΜΟΚΟΡΩΝΟΜΑΣΚΟΛΑΓΝΟΙ http://www.freevolition.gr/greece.htm ... ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ; https://www.worldometers.info … ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ «ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ http://www.freevolition.gr/oaed.htm .

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ… ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΓΕΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ… «ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ https://www.brighteon.com/9aadfd19-bbb3-4336-9d16-dc3f68948ea9 ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ QR CODE 666 ΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ https://www.brighteon.com/b733426f-87c3-4607-8a5b-5bfb71e676a0 , ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ… ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΣΑΝ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ… ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 http://www.freevolition.gr/666.htm . ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ https://www.brighteon.com/bd46d30a-77e1-4817-a962-cddfe89fd2b6 .

Η ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΣΙΠ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, papandreou vs clegg. ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ https://www.brighteon.com/7b8ad937-44dc-4451-8e5b-fbf502fc81a7 .

ΩΣΤΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ https://www.brighteon.com/f96e1412-326d-404e-bb8d-870de38aca27 ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ… ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΑΘΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΨΥΧΟΚΤΟΝΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ (ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ) ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ… ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΡΘΡΟ 5, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3: «Η προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Νόμος 3418/2005, Άρθρο 12, παράγραφος 1: «Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή». Σύμφωνα μάλιστα με το Άρθρο 338 του Ν. 4512/2018 ΦΕΚ 5/Α/17-1-2018: Οποιαδήποτε απόφαση είναι αντίθετη με τις διατάξεις του Ν. 3418/2005 ΦΕΚ 287/Α/28-11-2005, (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) είναι Α Κ Υ Ρ Η. Άρα η διάταξη του άρθρου 96 του Ν. 4790/2021 ΦΕΚ 48/Α/31-03-2021, περί Υποχρεωτικής υποβολής σε διαγνωστικό έλεγχο νόσησης από τον κορωναϊό COVID-19 είναι για το καλάθι με τα σκουπίδια του δικτατορίσκου Μητσοτάκη. Επίσης στην σύμβαση του Oviedo 1997 (ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ – νόμος 2619/1998) στο Άρθρο 2 & το Άρθρο 5, προβλέπεται ότι: ΔΕΝ μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη με την δικαιολογία του κοινωνικού συμφέροντος χωρίς να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση και κυρίως ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ανθρώπου. Η επιβολή χρήσης μάσκας, τεστ, εμβολίου, κλπ αποτελούν ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ σύμφωνα με τον Ν. 3418/2005. ΔΥΟ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ https://amazonios.net/katarreei-i-ypochreotikotita-gia-test-tis-kyvernisis-mitsotaki-2i-athoosi-arnithentos-sti-patra .

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΑ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ. ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ… «ὃς δ' ἂν ἀπολέσῃ τὴν ἑαυτοῦ ψυχὴν ἕνεκεν ἐμοῦ καὶ τοῦ εὐαγγελίου, οὗτος σώσει αὐτήν (Μάρκ. 8, 35)».