Premium Only Content

בית החולים מסתיר מידע על תופעות הלוואי מהחיסונים | ג'ניפר ברידג'ס| HW
בראיון שהתקיים עם דל ביגטרי אמרה ג'ניפר ברידג'ס (Jennifer Bridges) אחות בבית החולים "מתודיסט" יוסטון (Houston Methodist Hospital), כי בית החולים מכריח את העובדים להתחסן כתנאי לעבודתם ולא יאבדו את עבודתם, זהו בית החולים הראשון שעושה כן בארה"ב.
116 אחים ואחיות תובעים את בית החולים על הדרישה הזאת, בטענה כי החיסונים הם ניסיוניים ואין מספיק מחקר ואין אישור מלא של ה-FDA.
היא מוסיפה ומספרת כי היא רואה במו עיניה מספר רב של מטופלים ועובדים אחרים שמקבלים תופעות לוואי קשות לאחר הזריקה והם היו בריאים לפני כן ואין שום סיבה שהם מקבלים את התגובות הללו, למעט הזריקה. מדובר על תופעות קלות כמו לחץ דם מאוד גבוה וקצב לב מואץ שנמשך יום-יומיים ועד מקרים חמורים של קרישי דם בכל הריאות והרגליים ואף הפלות.
היא טוענת שמכיוון שלא נותנים טופס הסכמה מדעת כמו שצריך אנשים לא מודעים לסכנות ולתופעות הלוואי האפשריות מהחיסון, עוד היא תולה את זה בכך שאין דיווח כמו שצריך למערכת הדיווחים VEARS ישירות על ידי בית החולים, וזה עוד יותר מפחית את הידע של אנשים. יתרה מכך היא נודע לה מעובדים מתוך המערכת של בית החולים שאחרים על רישום הדוחות ודוחות השחרור של המטופלים כי נאמר להם באופן מפורש על ידי בית החולים "אל תרשמו שום תופעת לוואי שקשורה לחיסון בדווח של אף אחד", בעצם נאמר לאנשים לא לדבר על זה, לא להתייחס לזה ולא לתייג את זה בדוחות.
טענה נוספת שיש לה כלפי בית החולים היא שלפני שהם לוקחים את הזריקה, בית החולים מכריח אותם לחתום על כתב ויתור, שמציין כי ה"מתודיסט" אינו אחראי לכל תופעת לוואי שתהיה. אז אם הם טוענים שזה בטוח ב-100% שזה בטוח, אז מדוע אתה צריך כתב ויתור להגן על עצמך?
-
16:22
The Gun Collective
5 hours agoWOW! 17 New Guns JUST GOT RELEASED!
6.68K9 -
1:13:57
Glenn Greenwald
6 hours agoYoung Men and Online Radicalization: Dissecting Internet Subcultures with Lee Fang, Katherine Dee, and Evan Barker | SYSTEM UPDATE #516
162K63 -
1:14:57
Sarah Westall
3 hours agoCEO of Crowds on Demand: The Fake World of Social Media, Protests & Movements w/ Adam Swart
27.4K2 -
4:03:25
Geeks + Gamers
6 hours agoTuesday Night's Main Event
54.8K2 -
40:36
RiftTV
5 hours agoHow We Got 400 Leftists FIRED for MOCKING Charlie Kirk | The Rift | Guest: Olivia Krolczyk
67.5K49 -
1:28:58
Badlands Media
18 hours agoBadlands Story Hour Ep 134: Godzilla Minus One
30K1 -
1:33:43
Patriots With Grit
14 hours agoWrongful Death Without Consequences: Inside the Schara Trial | Scott Schara
15.8K1 -
13:09:25
LFA TV
17 hours agoLFA TV ALL DAY STREAM - TUESDAY 9/16/25
237K49 -
LIVE
StevieTLIVE
4 hours agoI'M GONNA BE A DAD!
119 watching -
1:00:14
BonginoReport
7 hours agoSpeech Police Bondi Under Fire - Nightly Scroll w/ Hayley Caronia (Ep.135)
172K114