Nyhed: Bertel Haarder til DFF: Ingen fornuft i coronaregimet

Published June 3, 2021 434 Views

Bertel Haarder til DFF: Ingen fornuft i coronaregimet

// DFF // 03.06.2021

Danmarks Frie Fjernsyn havde Bertel Haarder med i sidste lørdags live-session.

Bertel Haarder er forhenværende minister og nuværende folketingsmedlem for Venstre, og det har derfor gjort et mærkbart indtryk på offentligheden, at han har været ude og kritisere den ”dumnationale tænkning” i covid-politikken.

Bertel Haarder var heller ikke sparsom med de stærke ord i interviewet, hvor han husker OOC-formand Søren Ventegodt på, at ”coronaregimet” oprindeligt skulle sikre, at hospitalerne kunne følge med kurverne, hvilket viste sig ikke at være et problem, hvorfor ”man så bare fandt på andre begrundelser”.

Sammen undrer de to kritikere af covid-politikken sig over, at regeringen fastholder behovet for nedlukninger, når smitten egentlig har været den samme på begge sider af sundet.  

"Hvordan kan det være, at man for blot ét år siden ikke var i stand til at finde 1 milliard kr til de ældre, og at man nu bruger tusind milliarder på at forebygge at de ældre får corona?"

”Når man i Norge har kunnet undlade at lukke skolerne, hvorfor har vi så lukket dem i Danmark?”, spørger Bertel Haarder, før samtalen bevæger sig hen over covid-vaccinationerne, hvor Søren Ventegodt informerer ham om aktindsigten fra SSI, der viser en overraskende høj rate af vaccine-relaterede dødsfald i sammenligning med covid-omkomne.

Denne information er en stor overraskelse for Bertel Haarder, der stadig forholder sig tvivlende, imens de til sidst taler om tech-giganternes censur af videnskab.

Vi ser frem til at have flere af tidens fornuftige røster med i DFF-studiet.

Læs mere om aktindsigten her:
https://www.danmarksfriefjernsyn.dk/2021/05/15/ny-aktindsigt-chokerende-antal-omkomne-efter-vaccinationer/

Loading comments...