Premium Only Content

בעדות בפני הסנאט | מה שאנחנו עושים לילדים שלנו הוא למעשה פלילי | ד"ר אנג'לינה פארלה
בעדות שנתנה ד"ר אנג'לינה פארלה בפני הסנאט בטקסס בתאריך ה-06.05.2021 אמרה ד"ר פארלה שהיא באה כדי להגן על ילדים.בתור מי שנתנה עשרות אלפי חיסונים בקליניקה שלי היא אינה מתנגדת חיסונים למעט כשמדובר בחיסון לקורונה אם ניתן לקרוא לו חיסון בכלל.
היא העלתה מספר טיעונים בנוגע למדוע אין לחסן את הילדים, היא טענה כי מעולם בהיסטוריה לא נתנו תרופה שה-FDA לא אישר לאנשים שלא נחקרו מההתחלה בניסוי. ילדים פחות מגיל 18 לא השתתפו בניסוי כמו גם אנשים חולי קורונה או שהיו חולים בעבר בקורונה.עוד היא העלתה כי בנוגע לנושא הבטיחות, ישנה הנחייה של ה-ACIP (הוועדה המייעצת לנוהלי חיסונים) עבור החיסון של פייזר במיוחד כי ההמלצות בנוגע לבטיחות ותופעות לוואי יפורסמו לאחר האישור ה FDA ולא לפני כן, אנו בעצם חושפים אנשים לחיסון ללא נתוני בטיחות כלל שיפורסמו רק לאחר אישור ה-FDA בלבד!!!
היא מדגישה בפני הסנאט כי לילדים יש 99.997% שרידות מהקורונה!
ויש עדויות לכך שהילדים האלה הם למעשה חוצץ של המחלה הם לא מפיצים את המחלה, ילדים הם אינם מפיצי-על. היא מסבירה שהם בעצם חוצצים של המחלה כי יש להם משהו שנקרא תימוס, תימוס עוזר להם בחסינות תאי ה-T
היא מדגישה כי מה שאנחנו עושים לילדים שלנו כרגע הוא למעשה פלילי, אנחנו מבודדים אותם, מחייבים אותם לעטות מסיכה שזה גם מבחינה קלינית מסוכן, ופסיכולוגית אנחנו אומרים להם שאם הם יביאו קורונה הביתה הם הולכים להרוג את סבתא, סבא, דודה, דוד, אמא ואבא שזה מצב נורא ואיום לשים על הילדים שלנו.
היא מביא דוגמא מההיסטוריה שחיסון וירוס הרוטה בשנת 1999 הוצא מהשוק בגלל 15 מקרים של התפשלות מעיים, בעוד שבחיסון הקורונה יש לנו 4,000 מקרי מוות עודפים והדבר הזה עדיין לא הוצא מהשוק.
עוד היא מציינת שבשנת 2017 היתה מגיפת שפעת שהרגה 95,000 אמריקאים למרות העובדה שיש טיפול מוקדם יעיל אנטי-ויראלי עבור השפעת, כמו כן גם כעת יש טיפול רפואי מוקדם יעיל שאינו אישפוז עבור הקורונה.
לא פחות מפתיע מד"ר פארלה הוא סנטור הול שמציין כי לא חיסון אחר שהיתה בו שכיחות גבוהה של אשפוזים חמורים ופטירות כפי שהחיסון הזה מראה כעת וכי כל חיסון אחר היה מוצא מהשוק.
כמו כן הוא מציין כי זה החיסון היחידי שהוצא לציבור ושדילג על הבדיקה בבעלי חיים ומכיוון שבעלי החיים מתו אז הפסיקו את הבדיקה, אבל עדיין הוציאו את החיסון לשוק ושהעם האמריקאי הוא עכשיו שפן הניסיונות.
עם כל זה יש לנו את ספירת הנפטרים הזו שממשיכה לעלות ומתעלמים ממנה לגמרי!
הסרטון הועלה לאתר senate.texas.gov בתאריך 06.05.2021 (החלק המתורגם הזה מתחיל החל מדקה 36:47)
-
UPCOMING
Sarah Westall
56 minutes agoSuicide Pacts forming in Youth Social Media Groups - Discord, Reddit, TikTok w/ John Anthony
161 -
2:25:31
vivafrei
11 hours agoEp. 281: Charlie Kirk; Routh Trial; Charlotte Train; Bolsanaro Defense; SCOTUS & MORE!
72.5K79 -
LIVE
Turning Point USA
2 hours agoWASHINGTON D.C. PRAYER VIGIL FOR CHARLIE KIRK
2,153 watching -
The Mel K Show
2 hours agoMel K & Tim James | Healing is an Inside Job | 9-14-25
6.07K1 -
LIVE
IsaiahLCarter
5 hours agoCharlie Kirk, American Martyr (with Mikale Olson) || APOSTATE RADIO 028
136 watching -
16:43
Mrgunsngear
9 hours ago $0.80 earnedKimber 2K11 Pro Review 🇺🇸
2.77K9 -
13:40
Michael Button
1 day ago $0.17 earnedThe Strangest Theory of Human Evolution
4484 -
10:19
Blackstone Griddles
1 day agoMahi-Mahi Fish Tacos on the Blackstone Griddle
8711 -
23:51
Jasmin Laine
1 day ago“Stop Wasting My Time!”—Trump's BRUTAL WARNING To Canada As Poilievre ROASTS CBC LIVE
1.74K15 -
9:54
Millionaire Mentor
1 day agoNBC Host EXPOSES JB Pritzker For Saying This About Trump
2173