Premium Only Content
בעדות בפני הסנאט | מה שאנחנו עושים לילדים שלנו הוא למעשה פלילי | ד"ר אנג'לינה פארלה
בעדות שנתנה ד"ר אנג'לינה פארלה בפני הסנאט בטקסס בתאריך ה-06.05.2021 אמרה ד"ר פארלה שהיא באה כדי להגן על ילדים.בתור מי שנתנה עשרות אלפי חיסונים בקליניקה שלי היא אינה מתנגדת חיסונים למעט כשמדובר בחיסון לקורונה אם ניתן לקרוא לו חיסון בכלל.
היא העלתה מספר טיעונים בנוגע למדוע אין לחסן את הילדים, היא טענה כי מעולם בהיסטוריה לא נתנו תרופה שה-FDA לא אישר לאנשים שלא נחקרו מההתחלה בניסוי. ילדים פחות מגיל 18 לא השתתפו בניסוי כמו גם אנשים חולי קורונה או שהיו חולים בעבר בקורונה.עוד היא העלתה כי בנוגע לנושא הבטיחות, ישנה הנחייה של ה-ACIP (הוועדה המייעצת לנוהלי חיסונים) עבור החיסון של פייזר במיוחד כי ההמלצות בנוגע לבטיחות ותופעות לוואי יפורסמו לאחר האישור ה FDA ולא לפני כן, אנו בעצם חושפים אנשים לחיסון ללא נתוני בטיחות כלל שיפורסמו רק לאחר אישור ה-FDA בלבד!!!
היא מדגישה בפני הסנאט כי לילדים יש 99.997% שרידות מהקורונה!
ויש עדויות לכך שהילדים האלה הם למעשה חוצץ של המחלה הם לא מפיצים את המחלה, ילדים הם אינם מפיצי-על. היא מסבירה שהם בעצם חוצצים של המחלה כי יש להם משהו שנקרא תימוס, תימוס עוזר להם בחסינות תאי ה-T
היא מדגישה כי מה שאנחנו עושים לילדים שלנו כרגע הוא למעשה פלילי, אנחנו מבודדים אותם, מחייבים אותם לעטות מסיכה שזה גם מבחינה קלינית מסוכן, ופסיכולוגית אנחנו אומרים להם שאם הם יביאו קורונה הביתה הם הולכים להרוג את סבתא, סבא, דודה, דוד, אמא ואבא שזה מצב נורא ואיום לשים על הילדים שלנו.
היא מביא דוגמא מההיסטוריה שחיסון וירוס הרוטה בשנת 1999 הוצא מהשוק בגלל 15 מקרים של התפשלות מעיים, בעוד שבחיסון הקורונה יש לנו 4,000 מקרי מוות עודפים והדבר הזה עדיין לא הוצא מהשוק.
עוד היא מציינת שבשנת 2017 היתה מגיפת שפעת שהרגה 95,000 אמריקאים למרות העובדה שיש טיפול מוקדם יעיל אנטי-ויראלי עבור השפעת, כמו כן גם כעת יש טיפול רפואי מוקדם יעיל שאינו אישפוז עבור הקורונה.
לא פחות מפתיע מד"ר פארלה הוא סנטור הול שמציין כי לא חיסון אחר שהיתה בו שכיחות גבוהה של אשפוזים חמורים ופטירות כפי שהחיסון הזה מראה כעת וכי כל חיסון אחר היה מוצא מהשוק.
כמו כן הוא מציין כי זה החיסון היחידי שהוצא לציבור ושדילג על הבדיקה בבעלי חיים ומכיוון שבעלי החיים מתו אז הפסיקו את הבדיקה, אבל עדיין הוציאו את החיסון לשוק ושהעם האמריקאי הוא עכשיו שפן הניסיונות.
עם כל זה יש לנו את ספירת הנפטרים הזו שממשיכה לעלות ומתעלמים ממנה לגמרי!
הסרטון הועלה לאתר senate.texas.gov בתאריך 06.05.2021 (החלק המתורגם הזה מתחיל החל מדקה 36:47)
-
8:10
MattMorseTV
19 hours ago $38.20 earnedDemocrats caught COLLUDING with Epstein.
44.6K84 -
27:49
Jasmin Laine
18 hours agoDanielle Smith WARNS: “A Decade Of LIES”—U.S. Fallout Backfires BADLY
42.6K34 -
3:39:58
Joe Donuts Live
4 hours ago🟢 Black Ops 7 AR Grind Begins | Dropzone Sundays
11.2K -
LIVE
Reidboyy
18 hours ago $4.45 earned24/7 BO7 Camo Grind! Stream Doesn't End Until I Unlock EVERY Camo in Black Ops 7!
211 watching -
17:04
T-SPLY
19 hours agoCongresswoman DENIED By Judge To Drop Federal Assault Charges!
15K27 -
3:01:07
Wahzdee
5 hours agoTHE "I WON'T QUIT" STREAM... FAILED | Tarkov 1.0 Broke Me | Playing Liar's Bar
15.3K4 -
10:46
China Uncensored
20 hours agoHasan Piker Finds Out the Hard Way...
21.9K25 -
59:40
American Thought Leaders
17 hours agoHe Said No to Billions from China. Now They’re After Him | Declan Ganley
21.7K10 -
4:58
GreenMan Studio
16 hours agoTHE RUMBLE COLLAB SHOW EP.4 W/Greenman Reports
16.9K6 -
8:05
Freedom Frontline
19 hours agoAOC DISRESPECTS Byron Donalds And Gets DESTROYED Immediately
14.7K10