“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!” (ENG subtitles)

Published April 21, 2021 125,139 Views

“Zorg dat Marcske niks overkomt. We hebben hem nodig in het gerecht!”

Griepcommissaris van België, Marc van Ranst diende onlangs een klacht in bij de orde der artsen omdat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs haat en geweld zou zaaien met een omstreden uitspraak op twitter. “Hoe sneller het slecht voor hem afloopt, hoe beter voor de wereld”, schreef de bekende Belg die daarmee iets heel anders bedoelde dan ermee begrepen werd. In september 2020 moest Van Ranst zelf voor de rechter verschijnen vanwege roekeloze uitspraken op Twitter.Hoeyberghs kwam maar wat graag verhaal doen in de BLCKBX studio en reed in een streep vanuit Maaseik (B) naar Noord Holland. “Ik begrijp dat mijn uitspraak verkeerd begrepen kan worden maar wil dat hier graag uit de wereld helpen. “Zorg dat Marcske niks overkomt want we hebben hem nodig in het gerecht”, sprak de flamboyante cosmetisch arts gevolgd door nog een aantal gevleugelde Vlaamse uitspraken die programmamaker Flavio Pasquino aan het lachen kregen.

Diverse zaken komen in het gesprek aan bod zoals de klacht van Van Ranst, de uitspraak van het Brusselse rechtbank waarbij de Belgische staat binnen 30 dagen alle corona-maatregelen moet afschaffen, het gebrek aan empathie van Van Ranst na het overlijden van de Antwerpse jongen (21) die tijdens een vluchtactie voor de politie bij een lockdownparty uit een raam viel en daarna dodelijk verongelukte maar ook de berekenende uitspraak van Marc van Ranst tijdens een ESWI Pandemie Marketing Training (zie integrale video hier), waarbij Van Ranst uitlegde diverse begrafenissen te hebben bezocht tijdens de Mexicaanse griep (2019), om vanuit strategisch oogpunt te tonen dat hij meeleefde met de nabestaanden. Stuk voor stuk onderwerpen die een uitzending op zich hadden kunnen vormen maar nu in een sneltreinvaart de revue passeren.

Kort geleden maakte BLCKBX al een reportage over de bewuste ESWI video van Marc van Ranst onder de titel “Framing a Pandemic” waarbij Dick van den Berg de video fragment voor fragment analyseert.

Jeff Hoeyberghs stelt dat we zijn bedot door de WHO die België, Nederland en de meeste Europese landen haar soevereiniteit heeft afgenomen. “Dit onrecht moet tot aan de wortel worden uitgetrokken als we nog iets van een democratie willen overhouden voor het nageslacht”, sluit de geneesheer mee af.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een "next step" te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; - burgerrechten in een spuitje - de surveillance toename - de testsamenleving - stigmatisering van andersdenkenden - polarisatie - de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt's app, telegram, signal, messenger, what ever...als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

Loading 5 comments...
BREAKING: Rumble is now public & listed on Nasdaq as $RUM