Dr. Răzvan Constantinescu intervievat de Pompiliu Diplan despre Dictatura Covid

Published April 9, 2021 233,379 Views

Rumble MINCIUNA SECOLULUI
De ceva vreme, resimt un sentiment de inutilitate în spațiul public. Pe Facebook, explic lucruri de 10 ani, aproape zilnic, consum energie și timp, însă totul pare în van. De aceea, gândul de a părăsi ”scena” este din ce în ce mai insistent.
Am vrut însă ca acești 10 ani de activitate pe-aici să nu se încheie fără ceva cu adevărat ”tare”, ca un fel de cântec de rață (că lebede nu mai avem).
Așa că m-am bucurat când domnul Pompiliu Diplan mi-a cerut acordul de a veni la Iași, cu o echipă de specialiști, pentru a realiza împreună un interviu. Domnia sa fiind deja eroul celor mai bune videoclipuri în care demontează matematic, grafic, statistic, logic mascarada cu virusul, i-am și spus la telefon: ”Domnule, e ca și cum Ilie Năstase i-ar lua un interviu lui Ion Țiriac, va rezulta ceva extrem de atrăgător!”
Dacă așa a ieșit sau nu, dumneavoastră veți constata.
Mulțumiri deosebite tuturor celor care au contribuit la acest film: ”regizorul” Pompiliu Diplan, ”directorul de imagine” Dobre Dan George, partenerul de dialog dr. Mircea Puscasu.
Interviul este neobișnuit de lung, peste două ore, dar sper ca nicio secundă să nu predispună la plictiseală. Către final, el capătă alură de discuție colocvială între prieteni, mai omenească și mai puțin ”oficială”, de aceea atunci apar cele mai frumoase replici.
Din sumar:
- chinezi care cad ca popicele pe asfalt
- această mascaradă nu are nicio legătură cu medicina
- exagerarea masivă a numărului de decese prin ”Protocolul specific” din 3 martie 2020, care instigă la falsificarea certificatelor de deces
- mass media exacerbează isteria în mod intenționat, similar ”furtunei citokinice”; Radu Tudor este o citokină
- nu mă arunc de la balcon dacă ia foc coșul de hârtii!
- ”stați în alertă până la crearea unui vaccin” este o minciună
- Vergică Gălușcan de la Timișoara deja a inventat vaccinul (!)
- nu vă puteți voi vaccina, câte virusuri putem noi crea
- la conducerea țării nu avem nevoie de specialiști, avem nevoie de caractere
- credința este sistemul imunitar al conștiinței.
Dragilor, gândiți doar cu creierele voastre, e sfatul meu din urmă!