ПРО ЩО ГОВОРЯТЬ У ПЕКЛІ? ПО ТОЙ БІК СМЕРТІ!

3 years ago
5

ПРО ЩО ГОВОРЯТЬ У ПЕКЛІ? ПО ТОЙ БІК СМЕРТІ!

Яке найважливіше питання у вашому житті? Питання, з яким не може зрівнятися за своєю важливістю ніщо інше – це куди ви потрапите після смерті? Опинитесь в раю, оточені любов’ю, радістю, миром та спокоєм? Або перейдете з життя в місце мук, жалю і нескінченного смутку? Деякі кажуть, що ви просто перестанете існувати, повернетеся в небуття. Однак нові відкриття фізики підтверджують, що матерія не зникає, але змінюючи свої властивості, переходить в світи, відмінні від нашого всесвіту. Сучасна наукова революція підтверджує існування життя після смерті і підриває основи матеріалізму.

Відповідаючи на питання: «де я опинюся після смерті?», ми доторкнемося до історії, яка ґрунтується на реальних подіях. Головні герої продовжують відчувати, бачити, чути, говорити, рухатися, незважаючи на те, що вони давно померли! Один з них – це безіменний Багатій. Не таємниця, що серед нас немає таких людей, які були б «занадто великими, або багатими, щоб померти». Вмирають царі і президенти, геніальні вчені і філософи, вродливі актриси і рок-зірки. Ідуть з життя спортсмени і найбільші лідери людства. Винятків немає. А після смерті... Що чекає нас там?

Багатій за життя мав величезний статок. Одягався в найдорожчий одяг, кожен день вдавався до безмежних розваг і гульні. Біля воріт його маєтку лежав бідний на ім'я Лазар, чиє ім'я означає «Бог допоміг». Він покладав надію на Бога, не дивлячись на голод, хвороби і відсутність даху над головою! Бідний бажав насититися тим, що падало зі столу багатого; приходили пси й лизали його рани.
Коли Лазар помер, ангели віднесли його душу на Авраамове лоно – це місце упокоєння праведників в загробному житті.

Умер же й Багатій, і його на відміну від бідного Лазаря, розкішно поховали. Але Багатій опинився в АДУ, в стражданнях, в жахливому місці, огидній вогненній безодні, повній вічного мороку, черв'яків і скреготу зубів, про яку йдеться всюди в Біблії. Багатій зводить очі та й бачить здаля Авраама та Лазаря, які знаходяться в місці блаженства і відпочинку.
Він кричить в агонії:

БАГАТІЙ: «Батьку Аврааме, змилосердься наді мною і пошли Лазаря, щоби змочив кінчик свого пальця у воді й охолодив мій язик, бо я дуже страждаю в цьому полум’ї!»

АВРААМ: Сину, згадай, як ти одержував своє добро за свого життя, а Лазар — одне лихо. А тепер він тут втішається, ти ж — страждаєш. І, крім усього цього, між нами й вами лежить велика безодня, щоб ті, які бажають перейти звідси до вас, не змогли, і щоби звідти до нас не переходили!

БАГАТІЙ: «Благаю тебе, батьку, пошли його до дому мого батька, бо маю п’ятьох братів, нехай засвідчить їм, щоб і вони не прийшли на це місце страждання!»

АВРААМ: «Вони мають Мойсея й Пророків, нехай їх слухають!»

БАГАТІЙ: «Ні, батьку Аврааме, коли ж хто з мертвих прийде до них, то покаються»

АВРААМ: «Якщо Мойсея і пророків не слухають, не повірять і тому, хто з мертвих воскресне!»

Мільйони людей по всьому світу мали навколосмертні переживання. Багато з них доторкнулися до жахів пекла і краси раю через клінічну смерть. Повернувшись з того світу, вони пережили глибокі зміни системи цінностей і властивостей характеру. У них з'явилися загострене усвідомлення сенсу життя, глибока віра в Бога, більше співчуття до людей, щире покаяння і бажання присвятити все життя служінню Богу!!!

Так чи потрібні на землі проповідники Божого Слова? Чи потрібна Церква, де постійно читають і вивчають Біблію? Звісно так! Адже Слово Боже має владу над пеклом, смертю, дияволом і всіма ворогами людства! Авраам нагадує Багатію, що його брати мають Мойсея й Пророків – це доступна всім Біблія, нехай їх слухають, але багатій кричить: «НІ!» Тому що ані він, ані його брати не вірять Слову Божому! У Багатія своя думка, ніби, якщо хто з мертвих воскресне, його рідні покаються.

ТАК ЧИ ПОТРІБНО ПОКАЯННЯ?! Звісно так! Це дуже зрозуміло людині, яка перебуває зараз в пеклі! Вона говорить про необхідність ПОКАЯННЯ рідних, які залишилися в живих, щоб вони могли уникнути ПЕКЛА! Авраам відповідає йому, що якщо при житті люди не вірять Слову Божому, яке їм проповідується, то навіть якщо хто з мертвих воскресне, не повірять! Так і відбувається сьогодні! Христос був розіп'ятий за гріхи людства, помер, спустився до пекла і воскрес із мертвих на третій день! І сьогодні ми чуємо всюди: «Христос воскрес! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» Але мало хто знає, що таке Пасха! Для багатьох це просто куліч з яйцями. Але Пасха – це перехід від смерті до життя, від прокляття до благословення, від рабства сатани під заступництво Боже! ПАСХА НАША – ХРИСТОС! ЙОГО БУЛО ВБИТО ЗА НАС! Ісус зійшов до ПЕКЛА ЗАМІСТЬ НАС, щоб ми ніколи не потрапили в цю смердючу каналізацію цілого всесвіту! ВІН – ДВЕРІ В НЕБЕСА! ВІН ДОРОГА, ПРАВДА І ЖИТТЯ. ДО ОТЦЯ НЕБЕСНОГО НЕ ПРИХОДИТЬ НІХТО, ЯКЩО НЕ ЧЕРЕЗ НЬОГО. І КОЖЕН, ХТО ВІРУЄ В ІСУСА ХРИСТА, ТОЙ МАЄ ВІЧНЕ ЖИТТЯ, І НА СУД НЕ ПРИХОДИТЬ!

( джерело - https://youtu.be/MBHuIf_RL3s
Юлія Станіслав Салтаненко ))

Loading comments...