INTERVJU: Zoran Stefanov Iskaz – Vladari iz senke nikad ne miruju, sprema nam se svašta! (12.6.2020)

3 years ago
624

Gost emisije "Intervju" bio je Zoran Stefanov Kiza, reper i frontmen benda "Iskaz". Bend je cross over, odnosno sviraju sve od repa do panka, a njihovi nastupi su poznati po sjajnoj atmosferi. Ipak, svojom muzikom ne želi samo da zabavi, nego i da pošalje važne poruke. Kaže da svih 15 godina, koliko je na sceni, pokušava da ljudima objasni da žive u svetu koji je daleko od idealnog i da nam je potrebno buđenje i reakcija, jer svet ide od goreg ka lošem velikom brzinom. Veliki je kritičar globalizma, odnosno nametanja kontrole čovečanstva, jer smatra da će tako svet postati poput onog koji je u svojim delima opisao Džordž Orvel. Smatra da zavere nisu teorije nego naš život. Želi da njegova poruka dopre do svakog čoveka i da nam je spas u zajedništvu, a ne u podelama. Upravo tako i usmerava svoj bend, pa je "Iskaz" do sada sarađivao s mnogim poznatim muzičarima poput: Marčela, Elemental, Sunshine, Kojota i Eyesburn, Struke, Skaj Viklera, Timbeta, Bvanu, Mikrija, Kandzija, Ajs Nigrutina, Bobana Ritam Nereda itd. Od 2010. do 2015. postojao je i muzički spoj "Marčelo & Iskaz" koji su činili "Iskaz" i Marko Šelić Marčelo. Kiza je kao veliki fan benda Sunshine uspeo da zadobije poverenje Baneta, za koga kaže da mu je bio uzor u muzici i od 2007. je i član ovog popularnog benda. Osim što je vokal, Kiza je i autor muzike i tekstova. Oprobao se i u ulozi voditelja, ali prvenstveni mu je cilj dobar "Iskaz". Bend je imao veliki broj nastupa, ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu, gde se ponovo vraća posle pauze. Ekskluzivno, Kiza za BALKAN INFO govori o svetskim temama, muzici i o onome što voli da naglasi, potrebi da se osvestimo. Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju i saznate više o brojnim zanimljivim temama.

Emisija je snimljena 19.05.2020. godine u našim prostorijama, u Beogradu. Emisiju je vodio novinar Aleksandar Pavković.

*************************************************************

Ako bismo prestali da budemo zavisni od korporacija koji kontrolišu društvene mreže, lakše bismo mogli da širimo slobodnu reč i naše emisije bi imale mnogo veći domet.

Kako zajedno možemo da pobedimo u borbi za istinu? Instalirajte aplikaciju Telegram i pridružite nam se na https://t.me/tvbalkaninfo

*************************************************************

Svi koji verno prate emisije i žele da pomognu rad naše produkcije to mogu učiniti iz Srbije i iz inostranstva. Trudićemo se da ostanemo dosledni našoj ideji o slobodnom novinarstvu i širenju istine bez cenzure.

PAYPAL - Donacije za našu produkciju
https://www.paypal.me/tvbalkaninfo/

PATREON - Donacije za našu produkciju
https://www.patreon.com/tvbalkaninfo/

BALKAN INFO - Druge mogućnosti za donacije
https://www.balkaninfo.rs/donacije/

*************************************************************

Rad naše produkcije možete podržati kupovinom majica, dukserica, šolja i drugih proizvoda koji uz moderan i elegantan dizajn promovišu vrednosti za koje se svi zajedno borimo.

BALKAN INFO - Zvanična online prodavnica
https://www.balkaninfo.rs/prodavnica/

TEESPRING - Online prodavnica (samo za inostranstvo)
https://teespring.com/stores/tvbalkaninfo/

*************************************************************

BALKAN INFO je nezavisna medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati smo kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza, svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke.

BALKAN INFO - Nezavisna medijska produkcija
https://www.youtube.com/tvbalkaninfo/

DOKUMENTARNE EMISIJE BALKAN - Kratki snimci
https://www.youtube.com/dokumentarcibalkan/

NAUKA I MISTERIJE BALKAN - Naš drugi kanal
https://www.youtube.com/naukaimisterijebalkan/

OLUJA PROMENA - Naš treći kanal
https://www.youtube.com/olujapromena/

*************************************************************

Naš rad možete pratiti i na drugim društvenim mrežama:

BALKAN INFO - Facebook
https://www.facebook.com/tvbalkaninfo

BALKAN INFO - Instagram
https://www.instagram.com/tvbalkaninfo/

BALKAN INFO - Twitter
https://twitter.com/tvbalkaninfo

*************************************************************

Loading comments...