Herran Jeesuksen opetuslapset Raamattu ja esivalta - Lopunajan esivallan vaino uskovia kohtaan osa 2

2 years ago
24.3K

Herra Jeesus ja alkuseurakunnan uskovat olivat alamaisia esivallalle aina kun kun esivalta toimi Jumalan tahdon mukaan. Herra Jeesus ja alkuseurakunta tottelivat enemmän Jumalaa kuin ihmisiä silloin kun esivalta toimi Jumalan tahdon vastaisesti.

Ps. Kun puhuin videolla, että jotkut uskovat ihmiset, jotka puolustavat koronarokotetta, niin jotkut heistä voivat sairastua tai jopa kuolla ottaessaan koronarokotuksen, niin tarkoitin sillä seuraavaa: Jumala on aina tuominnut Jumalan kansan historiassa niitä ihmisiä omasta kansastaan, jotka ovat hyökänneet Jumalaa ja uskon sisariaan ja veljiään vastaan. Tämä hyökkäys tehdään valheen voimalla, jossa Jumalan sanan totuutta vääristellään tai sitten vääristellään uskon sisaren tai veljen sanomisia tai tekemisiä.

Sellainen ihminen on aina Jumalan tuomion alla, joka vääristelee Jumalan sanan totuutta tai antaa uskon sisaresta tai veljestä väärän ja valheellisen todistuksen. Jumala toimittaa tuomiotaan myös tässä ajassa, jos joku vääristää Jumalan sanan totuutta tai antaa väärän todistuksen lähimmäisestään. Tuomio ei tule siitä, että ottaa koronarokotteen, vaan siitä että vääristää Jumalan sanan totuutta tai puhuu valhetta uskon sisarestaan tai veljestään. Jumala tuomitessaan tällaisen uskovan voi käyttää tuomiossaan koronarokotetta, että sallii sen sairastuttavan tai jopa aiheuttavan kuoleman uskovalle, joka vääristää Jumalan sanan totuutta tai puhuu valhetta uskon sisarestaan tai veljestään, jos hän ei halua tehdä parannusta pilkastaan ja asioiden vääristelemisestä. Jumala voi tietenkin tuomioissaan käyttää muitakin keinoja kuin koronarokotetta.

Jumala on armollinen ja haluaa meidän elävän siten ettemme vääristä Jumalan sanan totuutta emmekä puhu valhetta uskon sisaresta tai veljestä. Minä en tietenkään toivo kenenkään uskon sisaren tai veljen kuolemaa tai sairastumista Jumalan tuomion kautta. Jumala armahtakoon meitä oman tahtonsa mukaan.

Minä arvostan lääketiedettä ja sen saavutuksia suuresti. USA:n VAERSin tilastojen (tilastointi ajalta 14.12.2020 - 5.3.2021) mukaan amerikkalaisia on kuollut 1289 henkilöä kolmen kuukauden aikana koronarokotteiden seurauksena (tämä tilasto on puutteellinen todellisuudessa kuolemia on paljon enemmän). VAERSin tilaston mukaan amerikkalaisia on kuollut kausi-influenssa rokotteiden seurauksena 1216 henkilöä ja näiden kuolemien aikaväli on vuodesta 2006 vuoteen 2020, eli 14 vuotta. Kun vertaat näiden kahden rokotteen aiheuttamia kuolemia, niin huomaat, että koronarokote on aiheuttanut vain kolmessa kuukaudessa yhtä paljon kuolemantapauksia kuin kausi-influenssarokote 14:ssa vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että koronarokote on todellakin tappajarokote verrattuna muihin rokotteisiin. Koronarokote ei ole lääketieteen hyvä saavutus.

Loading comments...