Premium Only Content
Ανήγγειλε ο Νετανιάχου το κτίσιμο του Τρίτου Ναού; Αινιγματικό βίντεο σε σήραγγα στο Τέμενος Αλ-Άκσα
Ετοιμάζεται πυρετωδώς από τους Ισραηλινούς η ανέγερση ενός «μεγαλοπρεπούς» Τρίτου Ναού του Σολομώντα για την έλευση του «δικού τους Μεσσία, μέσω βίντεο του Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου μοιράστηκε εικόνες από την υπόγεια σήραγγα κάτω από το Τέμενος Αλ-Άκσα.
Το βίντεο που δημοσίευσε ο Νετανιάχου ερμηνεύτηκε ως μέρος της στρατηγικής ασφαλείας του Ισραήλ. Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε αξιοσημείωτη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις εντάσεις γύρω από τους ιερούς τόπους στην Ιερουσαλήμ.
Μία ακόμη χριστιανική προφητεία για τα μελλούμενα θα την δούμε να υλοποιείται στις μέρες μας
Ετοιμάζεται πυρετωδώς από τους Ισραηλινούς η ανέγερση ενός «μεγαλοπρεπούς» Τρίτου Ναού του Σολομώντα για την έλευση του «δικού τους Μεσσία, μέσω βίντεο του Νετανιάχου.
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου μοιράστηκε εικόνες από την υπόγεια σήραγγα κάτω από το Τέμενος Αλ-Άκσα.
Ο Τούρκος ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας, Κ. Μπασμπόυγ , ερμήνευσε αυτήν την κίνηση όχι μόνο ως επίδειξη ασφάλειας αλλά και ως ψυχολογική επίδειξη ισχύος:
Τι σημαίνει λοιπόν αυτή η σήραγγα, ποιος είναι ο στόχος της κατασκευής της συναγωγής;
Γιατί συνεχίζονται αυτές οι ανασκαφές παρά την απόφαση της UNESCO;
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου μοιράστηκε με το κοινό ένα βίντεο από μια υπόγεια σήραγγα που εκτείνεται κάτω από το Τζαμί Αλ-Άκσα.
Τονίζοντας ότι η εν λόγω σήραγγα καταδεικνύει την «αποφασιστικότητα του Ισραήλ να διασφαλίσει την ασφάλειά του, ο ίδιος έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα κατά των απειλών για την ασφάλεια του ισραηλινού λαού στη δήλωσή του.
Είναι η σήραγγα μέρος της στρατηγικής ασφαλείας του Ισραήλ;
Το βίντεο που δημοσίευσε ο Νετανιάχου ερμηνεύτηκε ως μέρος της στρατηγικής ασφαλείας του Ισραήλ. Αυτή η κίνηση θεωρήθηκε αξιοσημείωτη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις εντάσεις γύρω από τους ιερούς τόπους στην Ιερουσαλήμ.
Ο Τούρκος ειδικός Μπασμπούγκ τόνισε ότι «Είναι μια εικόνα που δείχνει ότι η δολοφόνος, επεκτατική και κατοχική πολιτική θα συνεχιστεί. Ποζάρει με μια στάση που αντιπροσωπεύει τα χρώματα της ισραηλινής σημαίας με τη γραβάτα και το πουκάμισό του. Μεταδίδει μια εικόνα από το Τζαμί Αλ-Άκσα".
Ο Μπασμπούγκ εξήγησε γιατί το Ισραήλ εισήλθε σε αυτές τις σήραγγες με τα ακόλουθα λόγια: «Σύμφωνα με την εβραϊκή πίστη, υπάρχει μια ιερή κατασκευή που καταστράφηκε στο παρελθόν και πρέπει να ξαναχτιστεί. Δικαιολογούν τις ανασκαφές σήραγγας με αυτή την πίστη» ( Τρίτος Ναός)".
Ο Τούρκος ειδικός αναφέρθηκε επίσης στις ιστορικές ρίζες του Τείχους των Δακρύων ως εξής: «Το Τείχος των Δακρύων είναι μια παράδοση που χρονολογείται από την εποχή του Χριστού. Κατά τη διάρκεια της Βαβυλωνιακής Αυτοκρατορίας, οι Εβραίοι εξορίστηκαν από την Βαγδάτη, με το σκεπτικό ότι επαναστάτησαν ενάντια στο κράτος. Οι ιεροί τόποι τουςκαταστράφηκαν επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με την πτώση της Βαβυλώνας, οι Πέρσες ανέλαβαν τον έλεγχο της περιοχής και κάλεσαν τους Εβραίους να «ξαναχτίσουν το Τείχος των Δακρύων και να ζήσουν εδώ». Το τείχος παρέμεινε όρθιο μέχρι την πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας».
Ο Μπασμπούγκ επέστησε την προσοχή στις ρίζες της Σιωνιστικής επέκτασης που εκτείνονται μέχρι σήμερα και έκανε την ακόλουθη εκτίμηση: «Η Βαγδάτη ήταν μεταξύ των εδαφών που κατέλαβε η Σιωνιστική Δύση το 1991. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μνησικακίας που διαρκεί αιώνες». «Βλέπουν την Ιερουσαλήμ ως Πρωτεύουσα, αλλά η UNESCO σκέφτεται διαφορετικά».
Ο ίδιος ο οποίος έκρινε ότι η άποψη του Ισραήλ για την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο, τόνισε ότι : «Σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η UNESCO, έγινε δεκτό με 26 ψήφους υπέρ και 4 κατά ότι το συγκρότημα, το οποίο περιλαμβάνει το Τζαμί Αλ-Άκσα, δεν έχει καμία σχέση με την εβραϊκή πίστη.
Γράφουν μια ιστορία που πιστεύει ότι το Τζαμί Αλ-Άκσα και το Δυτικό Τείχος πρέπει να καταστραφούν. Ωστόσο, επειδή δεν μπορούν να το κάνουν αυτό μέσω άμεσου πολέμου, ανοίγουν υπόγειες σήραγγες με το όνομα «αρχαιολογική ανασκαφή».
Συνεχίζουν αυτήν την αφήγηση λέγοντας ότι «υπάρχουν ερείπια του Δυτικού Τείχους εδώ»». «Η σήραγγα άνοιξε κατά την περίοδο Τραμπ. Το 2019, η τελετή έναρξης αυτής της σήραγγας πραγματοποιήθηκε όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακήρυξε την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του Ισραήλ», κατέληξε ο ίδιος.
Πηγή: Pentapostagma TV
https://www.youtube.com/watch?v=Eauh4HniM3U&t=8s
Click here: https://ada35rilthtf9p03vkxg72-zmu.hop.clickbank.net
-
24:41
Savall
4 months agoCreepy Ghost Sightings! – Nukes Top 5 Reactions to Terrifying Videos
189 -
LIVE
Timcast
39 minutes agoTrump DEPLOYS Election Monitors To Blue States, Democrats SCREAM RIGGED ELECTION
31,997 watching -
LIVE
Steven Crowder
3 hours ago🔴Who Belongs: What the Future of the American Right Wing Looks Like
28,327 watching -
35:24
The Rubin Report
1 hour ago'Real Time' Crowd Goes Quiet as Bill Maher & Democrat Have a Tense Exchange About Zohran Mamdani
18.6K15 -
LIVE
LFA TV
16 hours agoLIVE & BREAKING NEWS! | MONDAY 10/27/25
4,128 watching -
LIVE
The Mel K Show
1 hour agoMORNINGS WITH MEL K -Signal to Noise: The International Framework is Balancing Out - 10-27-25
349 watching -
LIVE
The Shannon Joy Show
1 hour ago🔥SJ Show 10/27 * Trump Jr. Wins Massive Drone Contract From Daddy’s Military * Tom Massie Targeted For Destruction By MAGA * Trump’s Perma-Shutdown Opens Door For Mass Corruption in DC🔥
138 watching -
LIVE
Daniel Davis Deep Dive
2 hours agoRussia's NEW NUCLEAR MISSILE: The Burevestnik /Lt Col Daniel Davis & Col Jacques Baud
102 watching -
LIVE
Trumpet Daily
50 minutes agoTrumpet Daily LIVE | Oct. 27, 2025
380 watching -
DVR
iCkEdMeL
1 hour agoMajor Police Response! SWAT — Barricade Situation Turns Intense!
661