Προστασία Κυβερνητικών Επικοινωνιών στη Ρωσία
Προστασία Κυβερνητικών Επικοινωνιών στη Ρωσία. Η Νέα Εντολή της FSO για Ραδιοηλεκτρονικές Συσκευές"
-
0/2000
-
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSO) της Ρωσίας έχει ετοιμάσει μια νέα εντολή που της επιτρέπει να απενεργοποιεί ή να επαναδιαμορφώνει ραδιοηλεκτρονικές συσκευές ή συσκευές υψηλής συχνότητας που δημιουργούν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες. Αυτή η εντολή έχει στόχο να εντοπίζει και να αποτρέπει τα εγκλήματα πιο γρήγορα. Η FSO θα μπορεί να διακόπτει τη λειτουργία ή να αλλάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά συσκευών που δημιουργούν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ειδοποίηση είτε ανεξάρτητα, εάν η συσκευή αποτελεί άμεση απειλή για τη ζωή και την υγεία των πολιτών ή την ασφάλεια μιας εγκατάστασης. Η FSO θα στέλνει επίσημη ειδοποίηση στον κάτοχο της συσκευής που δημιουργεί παρεμβολές, αναφέροντας το χρονικό πλαίσιο εντός του οποίου η συσκευή πρέπει να αποσυνδεθεί ή να ρυθμιστεί εκ νέου. Εάν ο ιδιοκτήτης αγνοήσει την ειδοποίηση, η FSO θα αναλάβει δράση και θα πραγματοποιήσει τους απαραίτητους χειρισμούς. Σε περιπτώσεις όπου η ραδιοπαρεμβολή δημιουργεί άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή την υγεία, η FSO θα μπορεί να απενεργοποιεί τις συσκευές παρεμβολής ανεξάρτητα και αμέσως, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Η νέα διάταξη θα καταστήσει δυνατή την αποτελεσματικότερη διασφάλιση της ασφάλειας των ανώτατων αξιωματούχων και σημαντικών εγκαταστάσεων, καθώς και την πρόληψη δολιοφθορών και τρομοκρατικών επιθέσεων. Η εφαρμογή αυτής της εντολής μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ενοχλήσεις για τους απλούς πολίτες, όπως διαταραχές στη λειτουργία των πλοηγών ταξί. Ωστόσο, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης στη χώρα και στον κόσμο, αυτές οι ενοχλήσεις θεωρούνται αναγκαίες για την ασφάλεια. Αυτή η νέα εντολή της FSO στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των κυβερνητικών επικοινωνιών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις στους πολίτες.
0 likes -
Οι συσκευές που μπορεί να δημιουργούν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες περιλαμβάνουν: Κινητά τηλέφωνα και πύργοι αναμετάδοσης: Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται για τις κινητές επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες. Ραδιοπομποί και ραδιοφωνικές συσκευές: Οι ραδιοπομποί, όπως οι ραδιοερασιτεχνικές συσκευές, μπορούν να δημιουργήσουν παρεμβολές στις συχνότητες που χρησιμοποιούνται από τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Κάμερες με πομπούς: Οι κάμερες που χρησιμοποιούν πομπούς για τη μετάδοση δεδομένων μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές, ιδιαίτερα αν τοποθετηθούν κοντά σε ευαίσθητες περιοχές. Συσκευές Wi-Fi και Bluetooth: Οι συσκευές που χρησιμοποιούν Wi-Fi και Bluetooth μπορούν επίσης να δημιουργήσουν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες, ειδικά αν λειτουργούν σε κοντινές συχνότητες. Συσκευές υψηλής συχνότητας: Οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί σε υψηλές συχνότητες μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες, ιδιαίτερα αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένη ή αν χρησιμοποιείται σε περιοχές με υψηλή πυκνότητα συσκευών. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSO) της Ρωσίας έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει ή να επαναδιαμορφώσει αυτές τις συσκευές για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των κυβερνητικών επικοινωνιών
0 likes -
Η νέα εντολή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSO) της Ρωσίας μπορεί να επηρεάσει διάφορες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών μέσων ενημέρωσης, των δημοσιογράφων και των απλών πολιτών. Ειδικότερα: 1.Κανάλια Μέσων Ενημέρωσης: Οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που χρησιμοποιούν ραδιοηλεκτρονικές συσκευές ή συσκευές υψηλής συχνότητας μπορεί να επηρεαστούν εάν οι συσκευές τους δημιουργούν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες. Η FSO θα έχει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσει ή να επαναδιαμορφώσει αυτές τις συσκευές για να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των κυβερνητικών επικοινωνιών. 2. Δημοσιογράφοι: Οι δημοσιογράφοι που χρησιμοποιούν εξοπλισμό για τη μετάδοση δεδομένων, όπως κάμερες με πομπούς, μπορεί να επηρεαστούν εάν οι συσκευές τους δημιουργούν παρεμβολές. Η FSO θα μπορεί να αναγνωρίσει και να απενεργοποιήσει αυτές τις συσκευές, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την εργασία των δημοσιογράφων σε ευαίσθητες περιοχές. 3. Απλοί Πολίτες: Οι απλοί πολίτες που χρησιμοποιούν συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi και Bluetooth μπορεί να επηρεαστούν εάν οι συσκευές τους δημιουργούν παρεμβολές στις κυβερνητικές επικοινωνίες. Αν και η εντολή στοχεύει κυρίως στην προστασία της ασφάλειας, μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ενοχλήσεις, όπως διαταραχές στη λειτουργία των πλοηγών ταξί. Η εφαρμογή αυτής της εντολής στοχεύει στην ενίσχυση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των κυβερνητικών επικοινωνιών, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις στους πολίτες.
0 likes
-
LIVE
The Charlie Kirk Show
7 minutes agoWhy The Left Hates Musk + Punishing Campus Antisemitism | Terrell | 3.12.25
2,556 watching -
UPCOMING
Simply Bitcoin
25 minutes agoPlan To Buy 1M Bitcoin is BACK With A HUGE TWIST!! | EP 1201
-
56:47
The Dan Bongino Show
2 hours agoSpending Bill Passes House And Everyone Loses Their Mind (Ep. 2440) - 03/12/2025
172K307 -
LIVE
Right Side Broadcasting Network
2 hours agoLIVE: President Trump Holds a Meeting with the Taoiseach of Ireland - 3/12/25
4,108 watching -
The Rubin Report
1 hour agoThe Exact Moment Bernie Has His Socialist Dream Crushed Into Dust
7.4K4 -
Steven Crowder
3 hours ago🔴Trump Keeps Winning | Rosie Flees, Ukraine Ceasefire Deal, Canada Backs Down & So Much More
207K158 -
LIVE
The Big Mig™
4 hours agoActBlue, the Democratic Fund-Raising Theft & Corruption
2,504 watching -
LIVE
Grant Stinchfield
34 minutes agoTwo Illegals Accused of Killing a Man Over a Car Part... After Being Arrested 27 Times!
109 watching -
LIVE
Tudor Dixon
2 hours agoRacing into Politics with Danica Patrick | The Tudor Dixon Podcast
127 watching -
1:04:00
Timcast
2 hours agoDemocrat IMPEACHMENT Campaign Against Trump BEGINS As Party Collapses, Voters QUIT Party | Timcast
59.4K25
3 Comments