BALANSOARUL ELECTORAL - GARANȚIA PERPETUĂRII SISTEMULUI

2 months ago
90

preluat de pe https://www.youtube.com/watch?v=tGVnEAhKQbY

Nimic surprinzător și nimic nou în alegerile prezidențiale din Moldova. Mafia SOROS și-a menținut intactă dominația. Această caracatiță globalistă a penetrat nu doar toate instituțiile de stat, ci și și societatea în ansamblu. Însă nu asta e cea mai tragică latură a realităților din țara mea. Marea problemă e că aproape nimeni nu mai înțelege originea democrației de masă, felul cum funcționează aceasta, ce înseamnă caruselul electoral cu ciclicitatea lui obsedantă, care alimentează periodic iluziile unei posibile schimbări etc. Nimeni nu mai vede tabloul de ansamblu. The holistic vision nu își are locul într-o societate pluripartidistă.

O societate tradițională se bazează pe cooperarea membrilor săi, fiecare om fiind ca un mădular al unui organism. În timp ce o societate liberală se bazează pe conflict, pe ostilitate, pe ură față de celălalt și, simetric, pe autoadmirație.

Un suveran era responsabil în fața lui Dumnezeu pentru felul în care își administrează supușii. Dumnezeu nu putea fi manipulat sau înșelat, răspunderea față de atotputernicul și atoatevăzătorul Dumnezeu era inevitabilă. În timp ce ”suveanitatea populară” divinizează poporului suveran, care i-ar alege ”de jos în sus” pe cei mai buni în calitate de președinți.

În Moldova, ca și în SUA sau în oricare altă țară cu regim pretins democratic, atât guvernarea, cât și opoziția sunt controlate. Iar falsa alternativă e pentru a menține fascinația publicului și a alimenta reacții de genul celor ale suporterilor a două echipe de fotbal adverse.

Maia Sandu este exponentul globaliștilor. Iar Alexandr Stoianoglo nu este alternativa acestei opțiuni. Iar rivalitatea dintre Rusia și Occidentul colectiv care se proiectează asupra alegerilor prezidențiale și, respectiv, asupra candidaților, face parte din meniul electoral pentru idioții utili.

Circul electoral s-a încheiat, dar spectacolul politic continuă.

The Show Must Go On

Iurie Roșca

Loading comments...