Premium Only Content

Δεύτερη ρωσική επαρχία σε κατάσταση συναγερμού! Χιλιάδες Ρώσοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους !
Πρωτοφανείς εικόνες, τη στιγμή που συνεχίζονται οι επιχειρήσεις Ρώσων και Ουκρανών σε ρωσικά εδάφη στο Κουρσκ!
Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη ζώνη απομάκρυνσης αμάχων στην περιφέρεια Κουρσκ, στα σύνορα με την Ουκρανία και θέατρο από τις 6 Αυγούστου μιας ουκρανικής εισβολής μεγάλου εύρους που οδήγησε σε απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.
«Το περιφερειακό κέντρο επιχειρήσεων έλαβε την απόφαση να απομακρύνει τους κατοίκους», της περιοχής Μπελόφσκι, ανέφερε στο Telegram ο προσωρινός κυβερνήτης της περιφέρειας Αλεξέι Σμιρνόφ. Την 1η Ιανουαρίου 2022, σχεδόν 15.000 κάτοικοι διέμεναν εκεί, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.
Εξάλλου, 11.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή Κράσναγια Γιαρούγκα στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο συνολικός αριθμός των Ρώσων που έχουν εκκενώσει τις εστίες τους από την περασμένη Κυριακή είναι σαφώς πολύ μεγαλύτερος!
Ο περιφερειακός κυβερνήτης δήλωσε νωρίτερα που η απομάκρυνση των κατοίκων ξεκίνησε λόγω «εχθρικής δραστηριότητας στα σύνορα».
Η περιφέρεια Μπέλγκοροντ είναι δίπλα σε εκείνην του Κουρσκ απ΄όπου οι ουκρανικές δυνάμεις εισέβαλαν στη Ρωσία σε μια μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη.
Όσοι κάτοικοι δεν έχουν στη διάθεσή τους ιδιωτικά μέσα προκειμένου να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καλούνται να επιβιβαστούν σε μισθωμένα λεωφορεία.
Στο μεταξύ, η Ουκρανία δήλωσε σήμερα πως δεν βλέπει κάτι που να δείχνει συγκέντρωση λευκορωσικών δυνάμεων κοντά στα σύνορα αντικρούοντας δήλωση του Μινσκ ότι έστειλε περισσότερα στρατεύματα στην περιοχή.
“Τις τελευταίες ημέρες, δεν έχουμε καταγράψει οποιαδήποτε κίνηση ή ενίσχυση λευκορωσικών δυνάμεων, διαφόρων μονάδων, εξοπλισμού και προσωπικού μεταξύ άλλων και κοντά στα σύνορά μας“, δήλωσε ο Αντρί Ντεμτσένκο, εκπρόσωπος της ουκρανικής υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων.
Η Λευκορωσία, στενός σύμμαχος του Κρεμλίνου που συνορεύει με τη βόρεια Ουκρανία, δήλωσε προχθές, Σάββατο, πως στέλνει στρατεύματα για να ενισχύσει τα σύνορά της με την Ουκρανία αφού κατηγόρησε το Κίεβο ότι παραβίασε τον εναέριο χώρο της με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones).
Σε τηλεοπτικές δηλώσεις του ο Ντεμτσέκνκο ανέφερε πως η Λευκορωσία έκανε τη δήλωση για ενίσχυση των δυνάμεών της στα σύνορα για να “πάει με τα νερά της Ρωσίας” στο πλαίσιο μιας εκστρατείας πληροφοριών με σκοπό την άσκηση πίεσης στην Ουκρανία.
“Το πιο πιθανό, θα αναγκαστούν να … μετακινήσουν εξοπλισμό και προσωπικό, ίσως σε μικρούς αριθμούς, προκειμένου να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι συμβαίνει αυτό. Το πιο πιθανό, αν πρόκειται να συμβεί ή συμβαίνει, θα είναι πιο βαθιά μέσα στο λευκορωσικό έδαφος”, είπε ο Ντεμιτσένκο.
-
LIVE
Inverted World Live
2 hours agoJoe Exotic Calls From Prison | Ep. 118
8,926 watching -
LIVE
Badlands Media
8 hours agoBaseless Conspiracies Ep. 153
2,599 watching -
LIVE
FreshandFit
7 hours agoCrypto Bros Return!
1,271 watching -
23:51
Stephen Gardner
1 hour ago🚨Trump did the UNTHINKABLE!
7.2K12 -
LIVE
Barry Cunningham
4 hours agoBREAKING NEWS: PRESIDENT TRUMP SAYS HE MAY INVOKE THE INSURRECTION ACT! AND NOW WE KNOW WHY!
1,489 watching -
40:13
Clownfish TV
10 hours agoMagic the Gathering Champion BANNED from Tournament Over MAGA Hat?! | Clownfish TV
2.33K17 -
LIVE
TimcastIRL
3 hours agoTrump Considers Invoking INSURRECTION ACT To Deploy National Guard to Portland | Timcast IRL
13,203 watching -
Dr Disrespect
11 hours ago🔴LIVE - DR DISRESPECT - BLACK OPS 7 - GIVE ME BACK MY NUKE
121K12 -
LIVE
Drew Hernandez
1 hour agoTARGETED LEFTIST TERRORIST ATTACK IN CHICAGO & ISRAEL GEOFENCING U.S. MEGA CHURCHES
770 watching -
8:58
Degenerate Jay
12 hours agoXbox Game Pass Is Getting Ridiculous
2.19K