Miljoenenstrop: het Rijk betaalt meer dan €4 miljoen per week voor opvang asielzoekers in hotels? | Weekoverzicht #13 2024 - Willem Engel en Jeroen Pols

22 days ago
710

Bekijk de hele uitzending via: https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-13-2

Weekoverzicht #13 2024

In het dertiende weekjournaal van 2024 diepen Jeroen en Willem de spraakmakende RKI-files verder uit. Na een eerste bespreking in het vooruitblik van gisteren, volgt nu een diepgaandere analyse. Ze bestempelen dit moment als het begin van het einde van het coronabedrog, waarbij in Duitsland de deksel écht van de doofpot is gehaald.

Verder komen de laatste gebeurtenissen in Oekraïne en Gaza aan bod, alsook de toenemende censuur, de miljoenen die wekelijks worden uitgegeven aan hotels voor asielzoekers en de vertragingsstrategieën binnen de rechtspraak.

Een ander heet hangijzer is de controversiële betalingen van de NAVO aan politici en journalisten. Deze zouden de democratie ondermijnen en vormen een schril contrast met de beschuldigingen van vermeend Russische inmenging bij Forum voor Democratie.
Let op: Op vrijdag was er eerst een kortere uitzending. Bekijken? https://www.dfacto.nu/afleveringen/weekoverzicht-2024-13-1

Al deze onderwerpen en meer worden behandeld in jullie vertrouwde, extra lange wekelijkse nieuwsupdate!

Steun je het Weekoverzicht al? Met jouw steun kunnen Willem en Jeroen doorgaan! www.dfacto.nu/steun

Loading 1 comment...