Palace Insider: Kate Middletonin syöpä on psy-operaatio, jolla normalisoidaan turbosyövät

27 days ago
93

Walesin prinsessa Kate Middletonin syöpäilmoitus on yksi pieni mutta tärkeä osa laajaa ja kaiken kattavaa psyko-operaatiota, jonka tarkoituksena on manipuloida massoja, kertoo Maailman talousfoorumin sisäpiiriläinen, joka on paljastanut pimeän totuuden verhon takaa.

Samalla kun eliitti on käskenyt valtavirran tiedotusvälineitä kiihdyttämään agendaa yleisön kaasuttamiseksi ja syövän normalisoimiseksi kaikissa muodoissaan, kun Covid-rokotteen katastrofaaliset seuraukset tulevat esiin, eliitti käsittelee Middletonin saagaa kuin Kabuki-teatterinäytelmää ja pilkkaa meitä esittämällä yhä naurettavampia väärennettyjä kuvia ja videoita.

On vain yksi ongelma eliitille ja heidän psykiatriselle operaatiolleen traumatisoida ja manipuloida massat suostuvaisiksi. Ihmiset ovat heräämässä heidän peleihinsä, ja meillä on kaikki todisteet, joita tarvitsemme todistaaksemme, että kun on kyse globaalista eliitistä, mikään ei ole sitä miltä näyttää ja kaikki on valhetta.

Tue videoiden käännöstyötä! https://ko-fi.com/publicationx

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v4ltea6-palace-insider-kate-middletons-cancer-is-psy-op-to-normalize-turbo-cancer-d.html

Loading 1 comment...