Aseriisuntaneuvotteluja ohjaavat salaiset superaseet - everstiluutnantti Thomas Bearden

28 days ago
39

Tämä on toinen fyysisten DVD-videoiden sarjassa, jotka lähetettiin minulle heti everstiluutnantti Thomas Beardenin kuoleman jälkeen.

Salaiset superaseet, jotka ohjaavat aseriisuntaneuvotteluja (1988 ja 2010).

DVD:n mukana tuli käsin kirjoitettu viesti, jossa luki: "Michael, en ollut varma, olitko nähnyt tämän Tomin videon aiemmin...". Allekirjoitus Tehri Energetic Productions.

Tämä video kattaa täysin Venäjän (Neuvostoliiton) säänmuokkauksen Pohjois-Amerikan yllä radioaaltoja käyttäen.

Everstiluutnantti Bearden selittää aaltojen / skalaari aaltojen ylittämisprosessin ja käsittelee myös maanjäristysten luomista, säteen putoamista tulivuoreen / vioittumiin , kylmiä räjähdyksiä, energian projisointia tai poistamista paikasta radioaaltojen avulla ja skalaariaaltojen luonnetta, jotka ovat gravitaatioaaltoja, jotka ovat olemassa lautasella, ilmakehässä ja avaruudessa samoin. Hän laajentaa edellistä, vuoden 1985 luentoaan puhumalla Yhdysvaltain suurlähetystöistä, joihin hyökättiin skalaaristen radioaaltojen aseilla (muistakaa, että tämä oli vuonna 1988, ja se on nyt vahvistettu vuonna 2024 Havannan Syndrooma Kuuban suurlähetystöasiassa, jonka media ja hallitus myönsivät nykyaikana).

Tämä konferenssi, aivan kuten toinenkin, tulisi kuunnella huolellisesti useita kertoja tarvittaessa.

Tue videoiden käännöstyötä! https://ko-fi.com/publicationx

Loading comments...