Radioaaltojen taajuudet VOIVAT muuttaa säätä - Yhdysvaltain hallitus todistaa mahdollisuuden

28 days ago
42

Yhdysvaltain hallituksen mukaan säätä on mahdollista muuttaa sähkömagneettisen säteilyn (radioaaltojen) avulla.

Se on listattu sijalle 8 niiden asioiden luettelossa, joista yksityisten yritysten on ilmoitettava, jos ne yrittävät tehdä niitä (liittovaltion ja osavaltioiden hallitukset on tietysti vapautettu raportoinnista!).

Sään omistaminen vuoteen 2025 mennessä: n säteilyn (radioaaltojen) avulla on "mahdotonta", oli/on väärässä, ja heidän levittämänsä disinformaatio on lopetettava hinnalla millä hyvänsä!

Tämä vaikuttaa elämäämme, ja radioaallot vaikuttavat säähän merkittävillä tavoilla, jotka me kaikki voimme nähdä.

Päivät, jolloin kiistetään, että se on "mahdollista", ovat ohi. Kukaan ei voi enää kieltää, että se on mahdollista.

Nyt heidän on siirryttävä muihin kiistämisiin.... , ja he tekevät sen. Kukaan ei koskaan myönnä olleensa väärässä, mitä olen nähnyt, useimmat ihmiset eivät välitä tieteestä, he välittävät enemmän aiemmin pitämistään kannoista ja siitä, että he "ovat aina oikeassa".

He olivat väärässä, me tiedämme sen nyt.

Jos minulla olisi ollut tämä todiste vuonna 2011, kukaan ei olisi voinut kieltää sen olevan "mahdollista", mutta sen sijaan vuonna 2011 he sanoivat, että se ei ollut tieteellisesti mahdotonta. Nyt he näyttävät täysin valehtelijoilta, eivät vain tieteen epäilijöiltä, vaan ihmiset, jotka kielsivät sen vuosien ajan, näyttävät nyt olevan jonkinlaisella agendalla piilotellakseen suunnattuja energia-aseita ja säänmuokkausta.

Mitä on sähkömagneettinen säteily? Yksinkertaisesti sanottuna radioaallot ovat sähkömagneettisesti tehtyjä.

Lainatkaa useita radiolähteitä: "Radioaallot ovat eräänlaista sähkömagneettista säteilyä, jolla on sähkömagneettisen spektrin matalimmat taajuudet ja pisimmät aallonpituudet. Niiden taajuudet vaihtelevat 3 kHz:stä 300 GHz:iin ja aallonpituudet 1 millimetristä 100 kilometriin. Radioaaltoja käytetään laajalti viestintään, mukaan lukien puhe-, data- ja viihdemedia. Laitteet, kuten televisio, matkapuhelimet ja radiot, vastaanottavat radioaaltoja ja muuttavat ne kaiuttimessa mekaanisiksi värähtelyiksi, jolloin syntyy ääniaaltoja."

Tue videoiden käännöstyötä! https://ko-fi.com/publicationx

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://www.youtube.com/watch?v=FiDHtOpWWcE

Loading comments...