Ei viljelijöitä, ei ruokaa: Syötkö ötököitä?

1 month ago
85

Elintarvikkeiden hinnat nousevat räjähdysmäisesti ruokakaupoissa ympäri maailmaa, ja joidenkin maailman johtajien mukaan se johtuu ilmastonmuutoksesta.

Heidän ratkaisunsa on Agenda 21, Yhdistyneiden Kansakuntien 100-vuotinen ihmiskuntaa ja 2000-lukua koskeva yleissuunnitelma, joka on jaettu lyhyempiin 15-vuotissuunnitelmiin.

Nykyinen suunnitelma on Agenda 2030, jonka tavoitteena on YK:n mukaan "muuttaa maailmamme kestävän kehityksen mukaiseksi".

Agenda 2030:aa pannaan nyt täytäntöön kaikkialla maailmassa. Amerikassa sitä toteutetaan Bidenin hallinnon 30x30-agendana, joka on suunnitelma poistaa 30 prosenttia Amerikan maasta kokonaan tuotannosta vuoteen 2030 mennessä, mikä johtaa siihen, että pienviljelijät ja karjatilalliset joutuvat jättämään maansa. Muissa maissa, kuten Alankomaissa, hollantilaiset maanviljelijät joutuvat lopettamaan toimintansa typpipäästöjä rajoittavan hallituksen "vihreän politiikan" vuoksi. Sri Lankassa maanviljelijät taistelevat selviytymisensä puolesta, koska hallitus on kieltänyt synteettiset lannoitteet.
Samalla kun viljelijöitä vastaan käydään maailmanlaajuista sotaa, Maailman talousfoorumi ja Yhdistyneet Kansakunnat patistavat ihmisiä syömään ötököitä ratkaisuna ilmastonmuutoksen ja nälänhädän vähentämiseen ja maapallon pelastamiseen. Miksi maailman johtajat ja jopa julkkikset yhtäkkiä ajavat syötäviä ötököitä? Pitäisikö hallituksen valvoa ruokaa? Millainen olisi maailma ilman maanviljelijöitä?

"Ilman viljelijöitä ei ruokaa: Epoch Original -dokumentti paljastaa globaalin "vihreän politiikan" takana olevan salaisen agendan, maanviljelijöiden tarinat, jotka on pakotettu lopettamaan toimintansa, häiriöt, joita tämä aiheuttaa elintarvikehuollolle, ja miksi syötäviä ötököitä on yhtäkkiä ajettu "globaalina vihreänä ratkaisuna".

EpochTV:n "Facts Matter" -juontaja Roman Balmakov matkusti ympäri maailmaa yli 25 paikkakunnalle ja haastatteli yli 50 maanviljelijää, tiedemiestä ja asiantuntijaa Yhdysvalloissa, Alankomaissa ja Sri Lankassa saadakseen selville totuuden tämän globaalin agendan takana ja tutkiakseen tulevaa globaalia elintarvikekriisiä, jonka maailman media jättää huomiotta.

Historialla on taipumus rytmittyä. Vuonna 1950 Kiinan kommunistijohtaja Mao Zedong myi suurelle yleisölle "Suuren harppauksen eteenpäin" edistyksen nimissä, mutta hänen politiikkansa johti historian suurimpaan ihmisen aiheuttamaan nälänhätään, jossa yli 50 miljoonaa ihmistä kuoli nälkään. YK:n "vihreä politiikka" näyttää olevan uuden "vihreän harppauksen eteenpäin" tunnusmerkkejä, ja se saattaa kuulostaa hyvältä paperilla, mutta käytännössä se heikentää elintarviketurvaamme, omistusoikeuksiamme, vesioikeuksiamme ja muodostaa eksistentiaalisen uhan vapaudellemme vapaina kansalaisina. Kuuluisa sitaatti kuuluu: "Se, joka hallitsee elintarvikehuoltoa, hallitsee kansaa".
Tämä dokumenttielokuva on tärkeää kaikkien katsoa, ei vain siksi, että tiedämme, mitä ruokalautasellamme on, vaan myös siksi, että meillä on tietoa, jonka avulla voimme ehkäistä toisen ihmisen aiheuttaman nälänhädän tulevaisuudessa ja suojella vapauksiamme ja vapauksia.

Tue videoiden käännöstyötä! https://ko-fi.com/publicationx

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://www.theepochtimes.com/epochtv/nofarmersnofood-5390883

Loading comments...