Paikalliset paljastivat Clintonin salaisen pedofiili- ja kannibaalikerhon Haitilla

1 month ago
107

Clintonit ovat jo pitkään pitäneet Haitia henkilökohtaisena leikkikenttänään, jossa he ovat voineet toteuttaa villeimpiä fantasioitaan globaaliin eliittiin kuuluvien läheisten ystäviensä kanssa. Haitilaiset väittävät, että demokraattien valtapariskunta on sekaantunut satanistiseen kannibaalikerhoon, jossa lapsia pahoinpidellään rituaalisesti ja heidän lihansa syödään.

Useiden Haitilla asuvien silminnäkijöiden mukaan saatanallisesta kerhosta on tullut globalistisen eliitin uusi Bohemian Grove, ja yksityiskoneet laskeutuvat säännöllisesti Port-au-Princeen, ennen kuin matkustajat viedään viidakossa sijaitsevaan salaiseen piilopaikkaan, jossa paikalliset tutkijat ovat dokumentoineet lapsiin kohdistuvia sanoinkuvaamattomia kauhuja.

Paikalliset kutsuvat tätä paikkaa "Clintonin luolaksi", ja paikallisten lasten sukupolvet on opetettu pelkäämään Billiä ja Hillarya, joita pidetään pahuuden ruumiillistumina heidän seuransa turmeltuneen luonteen vuoksi, sillä väkivaltaiset kannibaalit ja pedofiilit vaanivat saarella rankaisematta.

Varoitus: Tämä sisältö on häiritsevää ja uhkaa paljastaa Clintonien todellisen luonteen ja heidän agendansa.

Tue videoiden käännöstyötä! https://ko-fi.com/publicationx

Tekstitys: Riverside AI
Käännös: DeepL
Alkuperäinen video: https://rumble.com/v4k0ym3-clintons-secret-pedophile-and-cannibal-club-in-haiti-exposed-by-locals.html

Loading comments...